Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco bir kaç soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selamlar öncelikle ;

    Biraz telefonum hakkında bilgi verim.2 yıldır Sirocco Light Edition kullanmaktayım. İçindeki yazılım V 03.93 18-10-06 RM-165 (*#0000# yapinca cikanlar). Telefonumdan aşırı memnunum ve ona sağlıklı bakabilmem için bir kaç sorum olucak sizin gibi tecrübeli konuyla alakalı arkadaşlara...

    1-) Telefonumu masaüstü şarj aleti üzerinden şarj ediyorum. Sürekli masaüstü şarj aletinde kalıyor evde iken bataryası dolsa da şarj da oluo olsa hep masaüstü şarj aletinde. Bataryası dolu olmasına rağmen hala masaüstü şarj aletinde kalması bir problem oluşturur mu ? yoksa masaüstü şarj aletim batarya doluyken akımı kapatıp telefonu korur mu ?(tüm parçalarım orjinal bu arada.)

    2-) Telefonumun batarya ve sinyal gösterge renklerini hiç bir şekilde değiştiremiyorum.Yazı tipi rengini deiştiriyorum ancak göstergeler hep turuncu renkte kalıyor. Bunu değiştirmenin bir olanağı var mıdır ? İstediğim wallpaper i kullanamıyorum bu yüzden gösterge renkleri bazı sectigim wallpaper larda cok sırıtıo :S

    3-) Telefonun yazılımını güncelleştirmek istiyorum. Bunun ne gibi faydası olur mutlaka güncelleştiren arkadaslar vardır ? Sürümüm cok mu eski ? Ne gibi yenilikler olur güncellersem ? Bir de kutunun içinden data kablosu cıkmadı sanırım bluetooth üzerinde de güncelleştirme yapmayı denedim olmadı ben mi beceremedim yoksa bluetooth üzerinden olmuyor mu ? Sizde data kablosu cıkmısmıydı ?

    4-) Herkesin sikayetci oldugu bi durum forumlarda cok rastladım.Telefonun görüşme esnasında ki sesi cok az geliyor. Bunu yükseltmek için sağlıklı bir yöntem bulun du mu ? Yeni yazılım versiyonlarında bu düzeliyormu ? Düzeltme şansımız var mı ?

    5-) Benim telefonun kutusundan tek kulaklık çıktı.(FM radyo olmasına rağmen neden tek taraflı kulaklık koyduklarını her ne kadar anlamasamda!) Çift taraflı deil. Radyo ve Mp3 dinleyemiyorum haliyle. Baska nokia kulaklıklarını da takınca donanım desteklenmiyor diyor bazende hiç oralı bile olmuyor bi sinyal vermiyor.
    Bunu nasil düzeltebilirim elimde aynı giriş boyutlarında 2 adet orjinal nokia kulaklıgı var ancak kullanamıyorum. Başka bir çift taraflı kulaklık çalışıyor ise hangisidir ? Acaba yazılım güncellenirse donanım uyumlu hale gelir mi?

    Sorularım bu kadar. Şimdiden ilginize ve alakanıza çok teşekkür ederim...
    Kalın sağlıcakla ;







  • tek sirocco kullanan ben mi kalmısım ya yoksa cok mu zor sorular sordum hiç mesaj gelmemis
  • hala guncel konu hala merak ediyorum sorularımın cevaplarını ama tek bi bilgili yok hala. :S
  • Seninde belirttiğin gibi Sirocco öyle herkeste olan bi telefon olmadığından maalesef cevap verecek kişide çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.