Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benide ekleyebilirsiniz
  • bende buradayım e71 beyaz



    center]
     Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

    Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü[/center]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightfallstar

    Bu telefonu uzun süredir kullanıyorum ve gerek email yazılımından gerekse gayet memnunum fakat 2 sorunum var.

    Skyfire iptal olduğundan beri flash destekli sitelerde problem yaşıyorum sanırım bu çok genel bir problem.

    Bir de Ovi Suite ve PC Suite firmware olarak 300.21.012 versiyonu gösteriyor ve yeni firmware yok diyor ama millet 500.21.009 kullanıyor.

    Bu konuda yardıma ihtiyacım var.


    Güncelleme için :
    http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html




  • merhaba. uzun süredir e63 almayı planlıyorken bugün gittim paraya kıyıp e71 aldım. henüz telefonu çok kurcalamadım güncellemeler, ovi map, vs gibi konularda yardımınızı istiycem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mascius

    merhaba. uzun süredir e63 almayı planlıyorken bugün gittim paraya kıyıp e71 aldım. henüz telefonu çok kurcalamadım güncellemeler, ovi map, vs gibi konularda yardımınızı istiycem.

    dostum yukarda bende yeni aldığımda bir sürü sorularım/sorunlarım vardı aşağı yukarı hepsi şehrihüzün sayesinde çözüldü paylaşım ve kullanılcak program isimleri mesajlarda yazıyor :)


    birde bu mesaja ekleme olarak yazayım bir sorum olacak, n serisi telefonlarda fotoğraflara bakarkenki yan taraflarda minik önizleme ile geçen fotoğraf şeridi acaba bu E71 e yapılabiliyormu bunu merak ediyorum? birkaç konu gördüm başka bir forumda telefonunuz N serisi gibi olsun falan diye ama ondan kasıt bumu acaba bilen varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 10 Şubat 2011; 1:49:35 >
  • İyi akşamlar...
    Sahibinden.com dan PTT kargo kapıda ödemeli, galiba çin malı olan NOKIA E71 aldım..telefon bugün geldi,1 saat kadar telefonda problem yoktu ama kendiliğinden açılıp kapanma problemi oluştu...kapandığı zaman açılış tuşuna bastığımız halde bile açılmıyor...bataryasını çıkarıp takıyoruz nafile...şarjda bekletiyoruz nafile...kendi kendine kafası eserse 10 saniye kadar açılıp kapanıyor...bizim müdahalemizle kesinlikle açılmıyor...açma kapama düğmesiyle 40 seferde bir kez bazan açılıyor 10 saniye sonra tekrar kapanıyor.Bir daha da açmak mümkün değil...Telefon sıfır bir telefon satan kişiye de bir daha ulaşılamıyor...Anlayacağınız durum vahim..

    Sizden ricam bu telefona yazılım,format v.s yüklense telefon açılır mı...yazılım ve format nasıl yüklenir...servise göndersem bir şey anlar mıyım...yoksa verdiğim 90 tl gitti mi diyorsunuz,telefon çöpe mi gidecek...yazılım yükleme,format konularında hiç bir bilgimde yok...yardım edermisiniz,ne yapmalıyım?
    Saygılar...selamlar...




  • teşekkür ederim hemen deniyorum umarım becerebilirim.
  • yedek alıp nss kullanarak nsu vasıtası ile firmware güncellemesini yaptım fakat yedekleri geri yükledikten sonra menü bozuldu ana ekranda sadece saat ve tarih vardı kapatıp tekrar başlattığımda "telefon açılması hatalı" diye bir mesaj verdi ve hard format attım sonra da hafıza kartını formatladım ve tekrar denedim ama aynı problem... ta en başta hafıza kartına format atmadığım için başıma gelmiş olabilir mi? şu an çok pişmanım güncelleme yaptığım için.
  • ilk sorum geliyor. navigator tuşunun etrafındaki kare şeklindeki ışık bazen kendi kendine yanıp sönüyor. bunun sebebi nedir? (telefonda cevapsız arama veya yeni gelen bakılmamış hiçbirşey yokken bile oluyor bu)
  • Bir sorum olacak; bende e71 kullanıyorum bikaç ay filan oldu. silikon kılıf kullanıyorum ama bu telefonu olduğundan daha kalın yapıyor. kılıfı çıkarsam mı çıkarmasam mı tereddüt ediyorum. kamerası biraz dışarda olduğundan masanın üstüne koyunca çizilir diye çekiniyorum. genel olarak kılıfsız kullananların telefonları çiziliyormu?

    Birde 501 li versiyonu çıkmış yurtdışında sanırım. yükleyenler memnun mu? nokia software update te henüz görünmüyor.
  • Bir soru daha.

    Skyfire ın desteklediği formatları destekleyen başka bir browser varmı? Video sitelerini açmada problem yaşıyorum kendi browser ıyla. youtube mobildeki videoları açtığı gibi her sitenin (örneğin facebook) videolarını açabilir miyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightfallstar

    yedek alıp nss kullanarak nsu vasıtası ile firmware güncellemesini yaptım fakat yedekleri geri yükledikten sonra menü bozuldu ana ekranda sadece saat ve tarih vardı kapatıp tekrar başlattığımda "telefon açılması hatalı" diye bir mesaj verdi ve hard format attım sonra da hafıza kartını formatladım ve tekrar denedim ama aynı problem... ta en başta hafıza kartına format atmadığım için başıma gelmiş olabilir mi? şu an çok pişmanım güncelleme yaptığım için.

    NSU'yla tekrar yükleyin.Aynı sürümü.Büyük ihtimal düzelir.Yedekleri tekrar yüklemeyin telefona,yapabiliyorsanız tek tek el yordamıyla yapın ayarlarınızı.
    Kılıf olarak şunu öneririm.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/zagg-invisible-shield-nokia-e71-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-/ProductDetails.aspx?productId=telkilifine71&categoryId=16102




  • Uzun süredir internette yaşadığım sıkıntı ve sıkıntıyı aştıktan sonra zaman bulamamamdan ötürü konudan biraz uzak kalıp, güncelleme işlemlerini geciktirdiğim için affınıza sığınıyorum. Aşağıda bilgim dahilinde sorulan sorulara cevap verdim..



    @ogretmen-1970
    Çin malı -tabiri caizse- çakma telefonlarda bu tür herkes bu tür sorunlarla karşılaşıyor. Çin malı E71ler de yazılım yükleme gibi bir durum var mı bilmiyorum. Eğer sizin kullandığınız cihazı kullanan biri var ise ancak o size yardımcı olabilir. Şahsi fikrim satıcı ile iletişime geçmeden bu sorunu aşamayacağınız yönündedir.


    @Mascius
    Telefonun ortasında bulunan ışık mesaj ya da cevapsız çağrı yokken yavaşça yanıp sönmektedir. Eğer mesaj ya da cevapsız çağrı var ise daha seri ve hızlı bir şekilde yanıp söner. Araçlar>Ayarlar>Genel>Kişiselleştirme>Bildirim Işığı menüsünden yanıp sönme etkinliklerini ayarlayabilirsiniz.


    @GurkanLee
    Gülü seven dikenine katlanır misali bir durum sizinki. Bence silikon kılıf kullanmanız telefonunuzun darbelere, çizilmelere vesaireye karşı daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Fakat diyorsanız ki gerçekten hoşnut değilim bu durumdan.. Telefonu aldığınızda kutusundan çıkan orjinal telefon kılıfını "sürekli" olarak kullanmanızda telefon ömrünü uzatacaktır.

    __________________________


    İMD, nightfallstar, GhosTLoRD, Playas, kwnc, mertera1907, Mascius ve GurkanLee E71 kullanıcısı olarak kulübümüze katılmıştır. Telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.




  • Merhaba bugün aldım telefonu ben de aranızdayım. Ama daha önce sadece standart işletim sistemli ve radyolu bir tel kullanmıştım. Bu 0.facebook olayını bile beceremedim
    Dış görüntüsü şık ve sağlam durduğu için aldım ama daha hiç bir şey yapmadım. Ovi store'a nasıl girebilirim? Opera mini falan duydum tarayıcı olarak ama çok uzak kalmışım ben cep tarafına sizce şu an yapmam gerekenler neler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurkanLee

    Bir soru daha.

    Skyfire ın desteklediği formatları destekleyen başka bir browser varmı? Video sitelerini açmada problem yaşıyorum kendi browser ıyla. youtube mobildeki videoları açtığı gibi her sitenin (örneğin facebook) videolarını açabilir miyiz?



    BU sorunun cevabını bilen yokmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurkanLee


    quote:

    Orijinalden alıntı: GurkanLee

    Bir soru daha.

    Skyfire ın desteklediği formatları destekleyen başka bir browser varmı? Video sitelerini açmada problem yaşıyorum kendi browser ıyla. youtube mobildeki videoları açtığı gibi her sitenin (örneğin facebook) videolarını açabilir miyiz?



    BU sorunun cevabını bilen yokmu?

    ben opera yüklemştim 10.1 sürümünü facebooktaki video tıklayınca direk sayfa üzerinde değil video bağlanıp izliyor.opera tavsiye ederim
  • arkadaşlar ben de katıldım aranıza, ancak size bir sorum olacak. telefonun sol tarafındaki usb giriş ve hafıza kartı yuvalarının kapakları sizlerde de hafif çıkık gibi mi duruyor? ben dekiler hafif çıkık acaba servise götürmeli miyim telefonu?

    teşekkürler
  • Meraba arkadaşlar bende 3 saat önce e 71 aldım aranıza katıldım telefon gerçekten çok hoş benimde kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olucak;
    1)Telefonun şarjını bitirmek için bayağı bi kurcaladım,menüye gitmem gerektiğinde menü tuşuna bastım fakat menü gelmedi,ekrandaki diğer fonksiyonlar kullanılabiliyodu herhangi bi takılma yoktu fakat menü açılmıyodu bende telefonu kapatıp açtım düzeldi,bu neden olmuş olabilir,sizdede oldunmu hiç,olmaya devam edermi?
    2)Güncelleme yapmam gerekiyomu.
    3)Bu orta tuştaki ışığı kapatmanın bi yolu yokmu şimdiden sağolun

    @kimani21
    Hocam kolay açılsın kapaklar diye çıkıntı var evet,bendede mevcut o durum




  • Oldukça e 71 kullanıcısı var ama konu neden aktif değil beyler
  • Arkadaşlar e71 e operayı yüklerken sertifikanız hazır değil diye bir mesaj alıyorum yardımlarınınzı bekliyorum. ayrıca operanın sitesinde opera mobile var birde opera mini var hangisini yükleyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 13 Şubat 2011; 18:42:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.