Şimdi Ara

Nokia N8 Değişim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam birde sikayetvar.comu deneyin bazen ordan donuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz once baska bir forum sitesinde benzer bir konu inceledim de adamlar c6 yada lumia 520 gondermeye kalkmislar 56xx bilmem ne kusur cihazada. 2014 senesinin muadili her telefon icin lumia 520 sanirim. boyle sacma sapan bir sey olabilir mi ya... herifler resmen dalga geciyorlar.
  • lumia 1320 de karsilikli anlasmaya vardik. 2 hafta boyunca lumia 520 icin elimizden gelen bu dediler en son nokia dan birisi aradi ve faturaniza ulastik faturaniz tutariniz karsiliginda 1320 onerebiliriz dediler. inceledim kabul ettim.
  • atropin kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atropin

    lumia 1320 de karsilikli anlasmaya vardik. 2 hafta boyunca lumia 520 icin elimizden gelen bu dediler en son nokia dan birisi aradi ve faturaniza ulastik faturaniz tutariniz karsiliginda 1320 onerebiliriz dediler. inceledim kabul ettim.

    Turnayı gözünden vurmuşsun. En sevdiğim windows phone.
  • oo 1320 iyi teklif olmuş hem fiyat performans olarak iyi bir telefon hayırlı olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun geldi telefon... windows phone a karsi bi onyargim vardi ama yersiz oldugunun farkina vardim. telefon bence iyi.. 1000 tl civari oldugunu dusunulurse piyasadaki diger telefonlarla karsilastirildiginda f/p basarili bir telefon. para verilerek bile rahatlikla alinabilir.

    Burda dikkat edilmesi ve diger arkadaslara tavsiye niteliginde olabilecek olan durum "degisim karari verilirse ve birisi sizi arayip da biz size bu telefonu verelim" derlerse kabul etmeyin elimde fatura var deyin ve istediginiz cihaz yada daha yakin bi model icin diretin... bundan baska olmaz vs falan bi suru sayarlar dinlemeyin... kabul etmiyorum deyin.. ilk aramada kabul edenlere gonder 300-500 tl lik telefonu olsun bitsin... yersen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.