Şimdi Ara

Normalden fazla Dejavu oluyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
17.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shanxmc

    landlance in şaytanı olabilirsin olasılıksız ı oku

    Bir şeyi doğru okuyun be. 1.si o Laplace'ın Şeytanı.Ve bu teori çürütülmüştür.Ancak bazı izleri hala devam ediyor bu da Caine'de Laplace Şeytanı'nından kalıntılar olabilme ihtimalini anlatıyor diyebiliriz özetle.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ´ LioN `

    BJK maçı 3-2 alacak gibi doğdu içime, bakalım doğru mu...

    3-1 bitti...

    Yaklaştık hiç olmazsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 10 Nisan 2009; 22:33:41 >
  • havada durdum , şahitlerim var
  • Sen yine iyisin sen gelenleri söylüyorsun ben dejavu oldugum zaman artık kötü birşey olucagını anlıyorum örnek verirsem:Dejavu oldum teyzem vefaat etti.Dejavu oldum sınıfta kaldım.Dejavu oldum cok fena bir hastalık geçirdim.Dejavu oldum babam kavga etti eli yüzü kanlı geldi.Dejavu oldum Bilgisayarım çöktü , VE 2 GÜN ÖNCE BİR DEJAVU DAHA YAŞADIM NE OLCAK BİLMİYORUM AMA İYİ OLMUCAGI KESİN
  • Dostum senin halinden ben anlarım inşallah aktifsindir 11 yıl geçmiş ama bunları bende yaşıyordum 1 belki 2 yıldır ama bu 4 5 aydır bu sıklaşmaya başladı sanki biri arıyormuş gibi hisediyorsun ve telefona bakıyorsun o an biri arıyor veya bi film izliyorsun ee bu sahneyi ztn izledim diyorsun o shanede ne olacağını biliyorsun geriye sarıyorsun öyle bi sahne yok bu dejavu değil başka bişey dejavu farklı olur ama dejavuda yaşıyorum dejavu olmuş olsam bu sahneyi 2. kez mi izliyorum veya sanki bu anı yaşadım dersin ama o sn yeden sonra ne olcağını nerden biliyorum kafama takılan kısım bu ama bunu bilmem az ve kısa zaman içinde 3-4 en falza7-8 sn yelik bişeyi biliyorum bunu fark etmemde "bi dk sanki ben bunu tekrardan mı izledim" dejavu olsam dajavu hisi der geçerim ama bu 2. kez filmi seyredip o sahnede ne olcağını biliyorum geceliğin bi rüya görüyorum ama ne olduğunu çözemiyor anlıyamıyorum öreneğin rüyamda kuş mu gördüm dışarıya çıktığımda kuş sesi veya kuş gördüğümde aaa ben rüyamda kuş görmüştüm diye hatırlıyorum buda öyle bişey o an biliyorsun ama o ana kadar bilmiyorsun.Garip bişey senin bu yazın 11 yil öncesine ait inşallah duurmun düzelmiştir son durumun ne oldu merak ediyorum. inşallah internete okuduğum bilgiler yanlıştır yoksa budurumun sonu pek hayırlı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufAlitr -- 4 Haziran 2020; 0:6:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YusufAlitr

    Dostum senin halinden ben anlarım inşallah aktifsindir 11 yıl geçmiş ama bunları bende yaşıyordum 1 belki 2 yıldır ama bu 4 5 aydır bu sıklaşmaya başladı sanki biri arıyormuş gibi hisediyorsun ve telefona bakıyorsun o an biri arıyor veya bi film izliyorsun ee bu sahneyi ztn izledim diyorsun o shanede ne olacağını biliyorsun geriye sarıyorsun öyle bi sahne yok bu dejavu değil başka bişey dejavu farklı olur ama dejavuda yaşıyorum dejavu olmuş olsam bu sahneyi 2. kez mi izliyorum veya sanki bu anı yaşadım dersin ama o sn yeden sonra ne olcağını nerden biliyorum kafama takılan kısım bu ama bunu bilmem az ve kısa zaman içinde 3-4 en falza7-8 sn yelik bişeyi biliyorum bunu fark etmemde "bi dk sanki ben bunu tekrardan mı izledim" dejavu olsam dajavu hisi der geçerim ama bu 2. kez filmi seyredip o sahnede ne olcağını biliyorum geceliğin bi rüya görüyorum ama ne olduğunu çözemiyor anlıyamıyorum öreneğin rüyamda kuş mu gördüm dışarıya çıktığımda kuş sesi veya kuş gördüğümde aaa ben rüyamda kuş görmüştüm diye hatırlıyorum buda öyle bişey o an biliyorsun ama o ana kadar bilmiyorsun.Garip bişey senin bu yazın 11 yil öncesine ait inşallah duurmun düzelmiştir son durumun ne oldu merak ediyorum. inşallah internete okuduğum bilgiler yanlıştır yoksa budurumun sonu pek hayırlı değil.
    merak ettim de, daha once bir "müneccim" ile iliskiye girdiniz mi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DING DING

    merak ettim de, daha once bir "müneccim" ile iliskiye girdiniz mi

    Alıntıları Göster
    hayır alakası yok ayrıca oldu diyelim ilişki yoluyla mı oluyor bu. Doktora gitsem ilaç yazıcak terapiste pisgoloğa yönlendiricek oda abuk subuk şeyler söyliycek. İnterneten baktım yok sıkıntı siteres yok akıl hastalığı saçma sapan şeyler turp gibide sapa sağlamım ama bunun neden kaynaklandığını bilmiyorum.




  • Az önce çok tuhaf ve istemsiz (engelleyemediğim) , bir nevi deja vu gibi olan , düşünceler gecti aklımdan . ve sürekli olarak demin ne düşündüğümü unutuyorum . Demin (1saat kadar önce) başladı ve durmuyor. çok fazla düşünce geçiyor aklımdan .15 saniyede bir (tahminimce) düşündüklerimi , konuştuklarımı unutuyorum. beynimden aşırı miktarda ve hayal gücümün sınırında fikirler geçiyor . sanki farklı yerlerdeymişim gibi ama aynı anda burda olduğumu da biliyor gibiyim. deja vu gibi başladı . son 2 saat kadar (öğlen yemeğinden önce başladı[18.19 (şu an))] 15sn falan gibi geldi . yazdıklarımı okuyarak yazmaya devam ediyorum (unutuyorum). ama aklımdan geçen düşünceler benim düşüncelerim. aşırı miktarda düşünce geçiyor aklımdan. sanırım düzelmeye başladı ve yazmaya devam edemiyor gibiyim , unutuyorum. normalin 4 katı hızla düşünmeye başladım (başlarda). Acayip bir duygu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.