Şimdi Ara

norton ghost ile back up geri alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    ghost ile daha önce harddisk tek bölümken aldıgım yedeği bilmeyerek
    daha sonradan ikiye bölüp yedeğini almadıgım hard diskimin üzerine kurdum vee gümm. eski bölümleme ve dolayısı ile diğer bilgilerde gitti...merak ettiğim ben bunu geri çevirebilirmiyim...yedeği tekrar kurduktan sonra geri alınır mı??



  • bildiğim kadarıyla malesef alamazsın
  • Yok abi,
    ghost denen şey ne formata benzer, ne de fdisk'e
    bir bardak soğuk su
    vaktiyle benim 13,6GB diskte 4,5GB mp3'e yaptığım gibi

    .oO°Oo.
  • Active @File Recovery bi program var sisteminde yanlışlıkla sildigin dosyları kolayca geri almaya yarıo ben denedim aşırı basit şekilde geri aldı ama lisans istio demo versionu sadece 32kb geri almana yrd oluo artık bi şekilde bul o programı dene derim
  • Üzerine yazılmış partisyon ölmüştür

    .oO°Oo.
  • format dahi atsan hardiskte senin eski sistemin kesinlikle durar.Sen sadece yeni sistem kurarken eskinin üstüne tkr yazmış olursun tamamen silinme gibi bi durum söz konusu olamaz
  • Disk yuzeyinden bir bilgi silindikten sonra uzerine birsey yazilmadigi surece eski bilgiler buyuk cogunlukla geri alinabilir. Ancak Ghost programi format yahut fdisk'e benzemez. Ghost alinan datayi, partitiondaki bosluguyla birlikte kopyalar. Bu yuzden de ghost ile yuklenmis bir sisteme ghostun sanal boyutu kadar olan birim miktarinca eskiye tekrar erismek mumkun degildir.

    Kucuk bir ornek verecek olursak, Uzerinde 3 Gb'lik bilgi olan 40Gb'lik bir partitionu ghost ile yedeklersiniz. Ve sonra da 60Gb'lik bir partitiona yazarsiniz. Bu durumda 60Gb'lik partitionunuzdaki eski verilerinize ancak son 20Gb'ta var olanlari kadariyla erisebilirsiniz. Ilk 40Gb'lik bolum bir daha geri donusu olmayacak bir sekilde silinmistir. Yani ghost 40Gb'lik partitiondan 3Gb'i alir almasina ama o datanin baska bir yere yazimindeki sanal boyutu 3 degil 40 Gb'tir. Ki zaten bunu ghost yazim esnasinda belirtir partition ve veri boyutu olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.