Şimdi Ara

Note 3 Asiri isinma ve Parlaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
16.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar..


    Direk konuya giriyorum çünkü çok moralim bozuldu.. bende note 1 de 2 de vardı ve suan 3 e geçtim. Bugün aldım fakat ısınma problemle karşılaşıyorum. ..


    Ve tüm otomatik vs ayarlar kapalı olmasına rağmen ekran biraz kullanılıp ısıninca parlaklığını kaybetmeye başlıyor. .. parlaklık ayarlarına girdiğimde aşırı ısınmadan dolayi parlaklık ayarlarını indirilmiştir diyor...


    Rezillik octa 5420 heralde bu ısınma vs vs dedikleri mevzu.. ekran rengi değişip duruyor yaw bi açılıyor ekran rengi bir koyulasiyor ayrıca ekranda baya sıcak eski 3gs lerde nfs oynarmisim gibi :))

    Ne önerirsiniz cemaat .
    Telefon 10 numara ama bu olmaz.. snapdragon mu alsak yurtdışından nedir çözüm geri veriyim mi vatana ?


     Note 3 Asiri isinma ve Parlaklık Sorunu



    Yukarda resim linki mevcut beyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWoF -- 14 Ekim 2013; 2:00:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Beni bu telefondan soğutamazsınız olamaz böyle bir şey

    Şaka bir yana normal bir durum değil bu.Desem ki bir buçuk saat full parlaklık real racing oynuyorsunuz kısılıyor işlemci ve gpu ya yüklendiği için normal diyeceğim.(Aslında bunun bile olmaması lazım).Tam olarak ne yaptıktan sonra parlaklık kısılmaya başlıyor acaba?
  • benide sogutamazlar bro da baya baya basima geliyor iste.. ben iyi kotu bilen adamim bu isleri iste forumda konu ariyorum 10 15 dk oldu.. paso parlaklik oynayip duruyor.. ekran suan az uz degil sicak...
    cildiracam yaw.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslinda ingilizce olarak birkac dayi acmis bu ekran rengi degisme konusunu yani parlaklik ama heralde benim gibi genel ayarlardan parlakliga gidip ilk mesajda verdigim resimdeki gibi bir yaziyi gormedikleri icin uyanamamislar olaya.
    cihaz harbi yaniyor :)) . eskiden 3g s de nfs oynardik 30 dk boyle isinirdi o hesap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WWoF

    benide sogutamazlar bro da baya baya basima geliyor iste.. ben iyi kotu bilen adamim bu isleri iste forumda konu ariyorum 10 15 dk oldu.. paso parlaklik oynayip duruyor.. ekran suan az uz degil sicak...
    cildiracam yaw.

    Forumdan bi arkadaş demişti Note3 normal kullanımda bile ısınıyor diye, sanırım aynı şikayet sizde de var :) Güç tasarrufunu açınca belki sonuç verebilir? Sonuçta diğer 4 çekirdek de 1.3Ghz bildiğim kadarıyla az değil
  • Telefonda geziyorsun menüde ya da internette telefon 10 15 dakikada ısınıyor yanlış anlamadıysam.Parlaklık fullde bile olsa bir şey çalışıyor olmalı arka planda tam güç olarak aktif tutuyor olmalı telefona.Çalışan uygulamalarda neler var böyle bir şey yapabilecek.Son seçenek olarak wipe yaparsın sorun kalmaz diye düşünüyorum.
  • valla arkada birsey acik degil.. hepsini 0 ladim zaten uygulamalari temizliorum arkadaki. bir chrome acik okadar.. ne olursa olsun sadece chrome ile forumda gezinmeyle kendi parlakligini oynatacak kadar asiri isinmasi cok anormal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani istedigi kadar isinsin benim elimi yakmadigi surece sikinti degilde bu parlakligin oynayip durmasi sinir ediyor beni.. peki bu exynox mu herneyse o heralde 5420 yaziyor hardware diye biyerlerde..
    snapdragon 800 lusunu alsak yurdisindan dahami saglikli olur. heryerde diyorlar ya 5420 cok isinir sikintili vs vs diye ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WWoF

    valla arkada birsey acik degil.. hepsini 0 ladim zaten uygulamalari temizliorum arkadaki. bir chrome acik okadar.. ne olursa olsun sadece chrome ile forumda gezinmeyle kendi parlakligini oynatacak kadar asiri isinmasi cok anormal.

    En iyisi wipe yapmanız şu durumda.Wipe da çare olmazsa servis yolu gözükür.Wipeı nasıl atacağım derseniz ses açma,ev tuşu ve güç tuşuna aynı anda basıp açacaksınız telefonu.Oradan wipe data factory reset ve (tam olarak hatırlamıyorum wipe cache partition var mıydı stock recoveryde) varsa wipe cache partition yapın.
  • simdi cahilligime verin fakat ben note 3 ana konusuna 100 sayfadan daldim inceliyorum. exynoxlu note 3 hayatta almam gibi bir mesajlar var ;) ben yanlis yaptim galiba. fabrika ayari daha kurulumu 5 saat once yapilmis telefonda fark ettirirmi sizce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2200 lirayi soba gibi isinan telefona veremem valla.. yarin iade edip vatana snapdragon 800 un pesine dusecegim.. simdiden ilgilenen herkese tesekkur ederim kirik dokuk ama note 2im canavar gibi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WWoF

    simdi cahilligime verin fakat ben note 3 ana konusuna 100 sayfadan daldim inceliyorum. exynoxlu note 3 hayatta almam gibi bir mesajlar var ;) ben yanlis yaptim galiba. fabrika ayari daha kurulumu 5 saat once yapilmis telefonda fark ettirirmi sizce.

    Fark ettirebilir.İşlem zor bir işlem değil hatta zorlanmayacaksanız iade öncesi yerinizde olsam Türkiye romunu odinden tekrar yüklerdim.Çünkü iade almazlarsa servisin yapacağı işlem bu olacak.Bunları denedikten sonra değişim yapmanızı öneririm donanımsal sıkıntı olma ihtimali az.
  • vay arkadaş bu samsung nedir ya
  • Konu yukari ciksin diye yaziyorum cunku birkac konuda arkadaslar bu durumu yasayip cozememisler sebep bu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon ısınmıyo diye bişey yok arkadaşımda n9005 var oda soba gibi ısınıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o diil simdi s4e 4.3 yuklersek ayni muhabbet olcakmi acaba hic gecmiyelim oyleyse :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WWoF

    Konu yukari ciksin diye yaziyorum cunku birkac konuda arkadaslar bu durumu yasayip cozememisler sebep bu .

    Merhaba,

    aslında arka planda çalışan , ayrıntılı bakılmadıkça anlaşılmayan birkaç uygulama var. şu uygulamayı kurun :

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector&hl=tr

    ben hiç kullanmadım ama tam bir pil kullanımından sonra cihaza en çok yük bindiren uygulamaları gösteriyor.kullananlar çok memnun.. siz de ona göre kontrol edip, çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum...




  • galaxy s4 tede aynı durum mevcut.telefon ısınınca maksimum parlaklık düşürülüyor ve beyaz renk gösterildiğinde parlaklık düşürülüyor.wipeyle geçecek bir durum değil.galaxy s4 te bir mod ile bu sorun çözülüyor yakında note 3 içinde çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca , wifi kapalı bile olsa taramayı durdurmadığınız sürece cihaz sürekli wifi ağı araması gerçekleştirir. bu da cihazın bataryası için ufakta olsa tehlikedir. bunun için de Ayarlar > wifi > wifi yazısının üstüne basın > tara yazan bölümün altındaki menü tuşuna basın > gelişmiş seçeneklere girin > taramaya daima izin ver yazısının yanındaki tik i kaldırın.. böylece cihaz her zaman tarama işleminde bulunmayıp bataryaya yük bindirmeyecektir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 14 Ekim 2013; 15:55:10 >
  • hayirlisi olsun bir baska telefonla degistirdim.. ama tam 1 sattir yokken tam su mesaji yazarken gene kisti parlakligi nasip ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.