Şimdi Ara

Notebook hoparlör ve ses kartı döngüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, olayım şudur:

    Elimde R-518 model bir Samsung notebook var ve ben bu aletten 100 lira bütçeli maksimum ses kalitesini elde etmek istiyorum.

    Onboard ses kartı, ses yonga takımı olarak da ALC272-GR yazıyor kitapçığında. Dolayısıyla 50 liralık alelade 2+1'i bilgisayara bağlamak en standart yol oluyor sanıyorum. Daha iyi bir seçeneğim var mı? HDMI çıkışı var ancak PCMI çıkışı yok, kendinden optik çıkış sağlayan SPDIF çıkışım da yok ancak optik çıkışlı bir kablo ile optik yayın alan bir hoparlör alsam ses kalitesini bu standart yolun ötesine taşıyabilir miyim?

    Peki ya usb ses kartları (örneğin (git:http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMCAR&k3=Ses%20Kart%FD&sb=20&sk=0 )) ne kadar işime yarar kalite konusunda? Hangi ses kartıyla daha iyi performans alabilirim bu notebooktan?

    (Ayrıca elektro gitarı da bu hoparlöre bağlayacağım)

    Düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.







  • burda yapacağın en iyi şey bütçene 50TL daha ekleyerek git Creative Gigaworks T20 Series II al. mediamarkttan aldım ben 150TL kadar paraydı. 2.0 sistem ancak bass hoparlörünü uyduların içine yerleştirmişler aman Allahım inanılmaz kaliteli ses çıkarıyor hoparlör üstelik Gigaworks yani Creative in profesyonle serisi...http://creativeci.wordpress.com/ adresinde görüp bakmıştım bende iyiki almışım T3'den sonra gördüğümün en iyisi param olunca onuda alcam


     Notebook hoparlör ve ses kartı döngüsü




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.