Şimdi Ara

O.c yaptım garanti anlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar geçen sene bu zamanda gtx 560amp aldım. Bazen oc yaptım öyle kullandım sonra normal ayarlara döndürdüm.Aradan bi sene geçti ders çalışıyom oynamadım.Geçenlerde şartel patlad.Evde powerda patladı. Değiştirdim powerı ama şimdide Pc ilk açılışta donuyo ram miktarını yazıyo orada donuyo (ramde sorun yok) ekran kartı yokken normal açılıyo ama takılıyken donuyo iki üç kere restart atınca öyle açılıyor. Şimdi ekran kartını garantiye götürsem geçen sene yaptığım oc anlaşılır mı bide power patlaması olduktan sonra bu sorun meydana geldi.Muhtemelen eski powerın akıma karşı koruması yoktu.Başlangıç ekranını geçince kartta başka sorun yok yani bf3 te multi de 4 5 saaat oynandı.Başlangıç hariç sorun yok çalışıyo kart. şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmudo -- 6 Mayıs 2013; 16:44:31 >



  • Ekran kartı olsun, işlemci olsun, tahminimce anlayacakları bir teknolojileri vardır. Yoksa herkes overclock yapar , yandığında da hababam garantiden değiştirir..
  • Biosta "case open status" diye bir bölüm var. Orayı resetleyip sanki kasa hiç açılmamış(bios resetlenmemiş vb...) gibi gösterebilirsiniz ama itibar göstereceklerini zannetmem.
  • Kartı daha fazla bekletmeden garantiye götürün ve sebep olarak elektrik kesintisini gösterin. Sadece başlangıçta sorun olduğunu da belirtin.
    Biraz da ağırbaşlı ve sağlam bir tavır sergileyin görevlilerin karşısında.

    Ayrıca kartı vermeden önce detaylı fotoğraflarını çekmeyi unutmayın.
  • büyük ihtimal kartınıza değişim verilcek, veya para iadesi.korkmayın garanti dışı kalmaz
  • tc ilgili yasaya göre madde 3: elektrıkten kaynaklı duşuk yuksek elektrik,topraksız priz gibi arızalar garanti kapsamına girmez..elk olduğuda zaten anlaşılıyor...iyi günler..meslek icabı bilgim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.