Şimdi Ara

Office kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Windows 8.1 işletim sistemli Bilgisayarıma MS Office 2013 kurmaya çalıştığımda MS office Professionel 2013 kurulum sırasında hatayla karşılaştı diyerek "Microsoft Setup Bootstrapper çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

    Yardımlarınızı rica ederim.



  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Eğer önceden yüklü herhangi bir office paketinizi kaldırmadan Office 2013 kurmaya çalıştığınızda bu durum ile karşılaşılabiliyor.http://support.microsoft.com/kb/971179 makalesindeki fixit ile office yazilimlarinin hepsini kaldırın. Ardindan tekrar kurmayi deneyin.
  • Burada en son 2010 var. Bende 2013'ün ingilizcesi kuruluydu onu sildim türkçe yükleyecektim olmadı. 2010 yazanı indirip denedim gene olmadı. :( :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mak74 -- 30 Ağustos 2014; 14:24:00 >
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    Mesajimi okumamissiniz :) Eger daha onceden eski bir office versiyonu yuklu ise bu hatayi verebiliyor demistim. Ancak anladigim kadari le sizin durum bunun disinda.
    Bu durumda yapilmasi gereken bir kac ayar var.
    http://mscozum.com/makale/windows-8-veya-8-1-de-temiz-onyukleme-gerceklestirmek/ ile temiz onyukleme gerceklestirin.
    Ardindan antivirus ve firewall yazilimlariniz varsa bunlari devre disi birakin.
    Tekrar yuklemeyi deneyin.
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapabilirsin 2010 tekrar kur daha sonra şu programla kaldır ve 2013 kurmayı dene
    http://www.tamindir.com/revo-uninstaller/
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    Aslında yanlış anlamadım kendimi yanlış ifade ettim. Bu paylaştığınızı da denemiştim bu da olmadı . :( :( Tek çözüm kalıyor Windows 8.1'i kaldırıp Windows 7'ye geri döneceğim.
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar;

    Windows + R tusuna basip gelen calistir ekranina regedit yazip entera basin. Soldaki pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE> Microsoft> Windows NT> CurrentVersion> AppCompatFlags. anahtarını bulun. Bu klasore sag tiklayip ver diyerek masustune yedekleyin. Daha sonra bu anahtara tekrar sag tiklayarak sil deyin. Ardından regediti kapatıp yeniden kurmayı deneyin.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    Bu da işe yaramadı bende sistemi geri yükledim. Sonra yukarıda verdiğiniz linkteki işlemleri uyguladım ve şuan sorunsuz yükleniyor.

    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • web'den indirdiğin iso hasarlı olabilir. Başka yerden bir tane daha indir.
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun ustat :) sistem geri yukleme cogu sorunu cozebiliyor.
  • arkadaşlar aynı hatayı alıyorum çözüm öneriniz var mı office 2013 u yuklerken bu sorunla karsılasıyorum win 7 ultimate kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5blackhawk5

    arkadaşlar aynı hatayı alıyorum çözüm öneriniz var mı office 2013 u yuklerken bu sorunla karsılasıyorum win 7 ultimate kullanıyorum

    Uzun zaman oldu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama çok basit bir şey di diye aklımda kalmış. Sanırım benim problemim'de setup kurulum dosyalarının olduğu klasörün dışındaydı bu dosyaların içine koyduğumda problem çözüldü diye hatırlıyorum. Yanlış da hatırlıyor olabilirim.

    Kolay Gelsin.
  • Arkadaşlar merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum. Format atmadan önce 2010-2013 kurmuştum. Şuanda ikisini de kurmayı denediğimde bootsrapper çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

    AppCompatFlags'ı silmeye çalıştığımda, bu dosya silinemez diyor. Ayrıca Microsoft fix it ile onarım yaptıktan sonra dahi bir çözüme ulaşamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.