Şimdi Ara

Öğrenci Evi Ne Kadar Fatura Gelir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskişehir de tek başıma yaşıyorum. Soğuğu da harbi soğuk oluyor. Kışın ne kadar doğalgaz faturası gelir arkadaşlar. Sadece yatak odamdaki bir peteği açacağım ve o da ortalama günde 8 saat açık kalacak. 2 günde bir duş alıyorum. Ocağı ise yemek yapmadığım için nadir kullanıyorum. Petek ortalama 1 metre uzunluğunda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif1 -- 3 Kasım 2021; 1:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yaktığın gaz kadar fatura gelir... Yazdığın ise tam bir saçmalık.....Gazı yak....Elktrik yak......Pompa çalışıyor...ısınmaya geldimi 1 mt petek...Ne ısıtacak ???? ..Hiç Yaptığın 30 tonluk kamyonla 100 kio yük taşımak....Evdeki bütün panelleri aç....Kombiyi 38 C ye ayarla günde 15 saat yak...Daha az fatura gelecek.....Evin sıcak olacak.....

  • Önemli olan şey ısıyı kaybetmemektir. Camlar ve odanın kapısı sürekli kapalı kalsın. Camları zaten açmazsın da , odanın kapısını açınca hemen geri kapat. Çünkü salon soğuk olacağı için odadaki bütün ısı direk dışarı kaçar.

    Extra olarak petek arkası yansıtıcılar var onlardan al ve peteğin arkasına koy. Bu da ısı kaybını önler.

    1 odayı ısıtmakla evin her odasını ısıtmak elbette aynı şeyler değil. Kombi içerisindeki su ne kadar çabuk soğursa kombi o kadar çok aktifleşir gaz yakar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.