Şimdi Ara

Öğrenci için Avrupa tatili rota önerileri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amacım bir kaç arkadaşla istanbuldan bir kente gidip birer ikişer kalarak ryanair ile gezinmek ve sonucunda yine istanbula dönmek.

    Burada kullanılması gereken rota hangisi olmalı sizce ? Ryanairin kampanyalarını bekliyorum fakat istanbuldan çıkış için hangi ülke/şehir daha iyi olur ? Atıyorum bergamo ve marsilya da aynı havalimanlarını kullanıyorlar fakat şehre uzak pariste çok farklı havalimanları kullanıyorlar nasıl bir bağlantı kurmak mantıklı olur ? Bilenlerden öneri bekliyorum.

    İngiltere haricinde vize problemim yok yeşil pasaport mevcut.İngiltere dışı için bir plan düşünüyorum bu yüzden.

    Almanya avusturya tarzı yerler türk yoğunluğu sebebi ile kolayca gidiş dönüş yapılabilen yerler ama ryanair pek yakın yerlerden uçmuyor pegasus la falan o yüzden gene ortada kalmış oluyorum.



  • Bluexpress firmasını araştırıp İtalya uçuşlarına bakabilirsin. Ucuz oluyor genelde. Zaten sorun Türkiye'den çıkmakta. İstanbul'dan Selanik'e otobüsle gidip ordan Ryanair veya Wizzair ile Budapeşte, Roma, Venedik, Madrid, Barcelona gibi bir rota gezebilirsin. Ya da nickinden anladığım kadarıyla İzmir'de yaşıyorsan Kos Adası'na geçip ordan Ryanair'in Roma seferini de kullanabilirsin.. Tabi rotayı belirlerken önemli olan bütçe... Ayrıca Bergamo Milano'ya uzak ama oraya kadar gitmişken görülmeye değecek biryer ama Milano Avrupa turu için mutlaka gidilmesi gereken yerlerden biri değil.
  • prag ve amsterdamı ekle gerisini ne istiyosan öyle yap.
  • ağustos ayı için bakmıştım ben. en ucuz bileti $138 e bulmuştum. izmir-berlin(non-stop thy), rome-izmir(blue air da vardı galiba €60 gibi, pegasus €75 civarıydı. yani bence almayadan başla ve italyada bitir.

    berlin-prag(otobüs, 35 euro)
    prag-amsterdam(uçak 35 euro)
    amsterdam-paris(tren 35 euro)
    paris-ispanya -ispanya civarı, italya ryan air le takılırsınız ve en son da roma dan dönersiniz.
  • üstte verilen rota çok iyi. ispanyada barcelonayı gezip isterseniz madridi de gezip ordan italyaya milanoya geçersiniz. milanodan venedie gidebilirsiniz tren var ama fiyatı biraz yüksekti. romada noktalarsınız. benim şu ana kadar gezdiklerim arasında gezilmesi gerekenleri de gezmiş olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.