Şimdi Ara

ÖĞRENCİYE ARABA TAVSİYESİ :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 206 almaktan ziyade c3 almanı tavsiye ederim genelde çok daha temiz kullanılmışı bulunabilir. O yaşlarda 206 ve c3 ler çok arıza çıkarır elektronik aksamları özellikle. İlk başlarda c3 şekil olarak albenili gelmesede güzeldir yani 206 ya göre :)
  • Haklısınız hocam dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biriymiş alt takım. Yollar malum dediğiniz gibi bozuk. Aslında sadece pejoda değil hangi araba olursa olsun bunları kontrol ettirmek gerek ama pejo bu konuda daha çabuk arıza çıkarıyor sanırım. Dediklerinizi göz önünde bulunduracağım teşekkürler.
  • Yakıt konusunu çok düşünüyorum dediğiniz gibi 1000 km den fazla yapacağım garanti zaten.

    Ama şöyle de bir durum var, kardeşim sağlık meslek lisesinde 11. sınıf şuan ve haftada 2 gün benim okulum ile 2-3 km olan hastanede staj yapıyor. Yani haftada 2 gün birlikte gidiyoruz onunla ve o da yol parası veriyor. Seneye 3 gün staj yapacak ve yine aynı yerde yapma ihtimali var. Abim kızılayda çalışıyor ve aynı istikametteyiz yine. Ben Eskişehir yolunda iniyorum o devam ediyor , ha o yine gitmek zorunda kalan kısmı fakat dolmuş ile çok sıkışık gidip geç kalmaktansa ümitköy metrosuna kadar bırakabilirim yine onu daha rahat olacaktır onun ve zaman kaybı olmayacak trafikte. Bunları hesaba katarsak yine aşağı yukarı aynı hesaba geliyor gibi , ki benim bulunduğum taraftan okula giden bir kaç arkadaşım da var.

    Bunları düşündüğüm de fazla bi zararım olmayacak gibi yakıt konusunda. Rahat gidip-gelip elinin altında araba olması ayrı bi durum tabi.




  • Evet şekil olarak pek hoşuma gitmediği için araştırmamıştım hocam c3 leri. :)
  • Benim de ayni mesafede okulum aldim araba. Oncelikle araba hakkinda bilgi vereyim. Seat ibiza 1.4 signo 100bg 2004 model. Performansta veriyo tasarrufta kesinlikle tam bizim gibi gencler icin memnunum ve oneririm. Ama sakin kendi ustune alma. 2bin vergiydi sigortaydi eklenir ustune. Sen 18 bine kadar bak 20 ye gelecek zaten alacagin arac.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 22 Ocak 2016; 12:55:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O modeli de duymuştum araştıracağım hocam teşekkürler.
  • Fiesta ve corsayı yakından tanıyorum. Corsa bizimdi hatta. Bem fiesta derim, vergi az performans benzer. Sürüş özellikleri ve konfor konusunda fiesta daha iyi, klasik ford. Corsanın bazı kronil problemleri var maalesef. Bu arada bende öğrenciyim ilanlara bakınca psikolojim bozuluyor. 15e kartal satıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler tavsiye için hocam.

    O konuyu konuşmak bile istemiyorum. Ne oldu ne bitti anlamadım 2. el piyasası uçtu sanki bir kaç sene içinde. Hayır dediğiniz gibi 15 e kartal satmak nedir haketse hakediyor diyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.