Şimdi Ara

Öğrenciyim ve bişeyler yapmak siyiyoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi öğrenciyim ve bişeyler yapmak istiyorum. Bu ülkede 2.5 k maaşla hiçbirşeye sahip olamayacağımın farkındayım. Gerçi 6k da alsak türkiye şartları mâlum bişey farketmiyor. Neyse konuya gelirsek ben bir işe girişmek istiyorum. Öğrenciyken, işe girdiğimde bunu yapmaya devam etmek istiyorum. Ayrıca bana kazanç olur harçlığım çıkar belki ilerde daha büyük ücretler de kazanabilirim. Üniversitede bile hocalar bişeylerle uğraşın okuduğunuz bölümden işsiz kalma ihtimaliniz yüksek. Bişeylerle uğraşmazsanız işiniz çok zor vs gibi cümleler kuruyor. Bu olayın ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor bence. Bayadır aklımda olan düşünceyi size danışmak istedim. Umarım ne yapacağım konusunda yardımcı olursunuz. Bekliyorum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu bi internetten para kazanma fikri olabilir. Ya da bi dükkan açma fikri, hayatta bi işine girişme fikri vs her şey olabilir. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz işlerde fikri olan genelde kendine saklar. Yanlış anlama. Öte yandan yeteneklerinden bahsetmemişsin. Burası hosting domain forumu. Bu konularda bilgin ve tecrüben varsa ona göre öneriler getirebiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 6 Kasım 2020; 1:4:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.