Şimdi Ara

Okula Kamera Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arakdaşlar çalıştığım okulda kameralar ve kayıt cihazımız eski. Bunları yenilemek istiyoruz. Tabi bi fiyat teklifi hazırlamamız da lazım.10 tane okulun dışına, 12 tane de içine yerleştirmeyi düşünüyoruz. Halihazırda bulunan kabloları kullanacağız. Kameralar hangi özellikte olmalı, kayıt cihazı nasıl olmalı, başka hangi parçalara ihtiyaç var? Bunlar hakkında tavsiyelerinizi beliyorum.




  • m_e_tprk M kullanıcısına yanıt
    Kamera sisteminizdeki kameralardan bir tanesini söküp bakın,büyük ihtimalle ahd kameradır. En ucuz bulduğunuz ahd kameralardan alıp deneyin görüntü %99 iyileşecektir. Kameralar eskidikçe görüntüsü bozuluyor komple sistemi değiştirmenize gerek yok.
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Hocam daha iyi kameralar almak istiyoruz. Ayrıca kayıt cihazımız da çok kötü, donmalar oluyor. O yüzden bi seferde hepsini değiştirip güzel bir sistem kurmayı düşünüyoruz.
  • m_e_tprk M kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Konusunda uzman olmayan kişilerin yorumlarına göre hareket etmenizi tavsiye etmem. Kamera sistemlerinde kamera çözünürlüğü ne ise, kayıt çözünürlüğü de onu desteklemeli ve kayıt edebilmelidir. Piyasadaki 2 MP 1080P kameraların neredeyse tamamını 1080N kayıt cihazlarına takıyorlar. Haliyle canlı görüntü iyi olsa bile kayıt kötü oluyor. Özellikle markasız OEM cihazların kullanım ömrü ve kalitesi 24 ay kadar oluyor, bu süre sonunda performans kayıpları oluşurken arızaları da artıyor. Hikvision, Dahua, UNV gibi kaliteli en az 1080P@15FPS veya daha üstü kayıt yapabilen bir kayıt cihazı tercih etmelisiniz. Kameralar da keza en az 2 MP 1080P 20 metre gece görüşüne sahip olmalı. Ayrıca altyapıda kullanılan 0.50 mm'den daha ince kesit, kalitesiz demir alüminyum bakır alaşım kablolar da görüntü kalitesinin kötü olmasına sebep olur. Dilerseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz, severek yardımcı oluruz. İyi günler dilerim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.