Şimdi Ara

OKULDAKİ KAVGAYI YEDİREMEMEK YARDIM EDİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okulda geçenlerde kekonun tekiyle kavga ettim 1 ay kadar oluyor lavuk benden 15 20 kilo daha kalıplı o anda sinirlenmiştim karıştığı anda yumruk salladım isabet ettiği etmedimi bilmiyorum sonrasında soldan gelen tokat ve başka biri arkadan kuvvetli çekti ve yere çömeldim herkes güldü vesaire kimseye de bulamayan bir tipimdir ve bu elemanı hergün görüyorum kendime yediremiyorum nasıl dayak yiyebilirim psikolojik olarak çöktüm bugün son gün ondan intikam almam lazım yoksa düşün düşün kafayı yiyeceğim Allah rızası için yardım edin beyler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle geçmiş olsun.

    Olaydaki kişi kilo olarak sizden fazla ve iri olduğu için konuya tanık olan insanlar eşit bir mücadele olmadığının gayet farkındalar. Yani diğer insanların gülmesine falan takılmayın.

    Diğer bir konu karşınızdaki kişide şu günlerde gayet huzursuzdur, bundan emin olabilirsin. Sürekli tehdit altında ve sürpriz bir saldırının baskısı altında yaşıyordur. Bu huzursuzlukta onun keyfini kaçırmaya yeter.

    Birde bu saatten sonra yapacağınız bir eylem basit bir kavgadan daha fazla hukuki sorunlara yol açar. Olayın önceki geçmişi olduğundan dolayı artık planlayarak saldırma statüsüne girer. Karşı tarafın davacı olması durumunda ciddi ceza alabilirsiniz.

    Sizin olayınızda da fazla abartılacak bir şey yok. Biri vuramamış, diğerinin şansı yaver gitmiş vurabilmiş.

    İleride bir aileye ve iş hayatına sahip olacaksınız. Bu sorumluluk bilincinde olup işi fazla büyütmeyin derim.

    Bizlerde okul yıllarında zaman zaman mücadele ettik, her türlü sonucu yaşadık.

    Çok uzatmaya değmez. Tepki göstermemeniz insanların gözünde “beyfendiymiş” sıfatının artmasını sağlayacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tcebeci kullanıcısına yanıt

    Teşekürler yanıtınız için

    Aslında teknik biliyorum sadece o gün gözüm dönmüştü ve teknik falan hepsini unuttum, Arkamdan çeken kişinin ayırmak için mi yoksa farklı bir niyetlemi yaptı bilemiyorum. Bu eleman yanıma gelip sınavda yardım etmeye falan çalıştı anlamıyorum bir garip hepsi. Ama içimdeki duygu hala aynı. ben dövüşmeyi az da olsa biliyordum ama neden böyle oldu anlamadım ek olarak çevreme kekonun birinin karışırsa gücümün yeteceğini söylemiştim hala intikam almam gerekiyor gururum kırıldı içimdeki intikam duygusu gitmiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.