Şimdi Ara

OLED..CS, OLED..C24 ve OLED..G2 modellerinin merkezi uydu santral sinyal sorunu çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    reklam engelleyici kullanın arkadaşlar adquard gibi bu tür indirme sitelerinde sağında solunda çıkan şeyler zaten zararlı reklamlar olabilir. ayrıca dosyatc ye atıyorum şimdi iki part olarak tek part dosya boyutu büyük

  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

    bu zaten yazılım güncellemesi

  • kendim upload yaptım oradan indirebilirsin ayrıca şuan dostatc ve katfile sitelerinede yüklüyorum birazdan paylaşacağım

  • bu güncellemeden sonra manuel kanal aratıp yayın sorunundan kurtuldum. Gerçi merkezi değil bireysel benim sistemim ama isteyen yapabilir.

  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    Sizdeki sorun nasıldı sinyal gidip geliyormuydu neydi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Evet sinyal gidip geliyordu. Tkgs kaynaklı genel bir problem diye düşünüyorum güncelleme yapmayanda etkilenmiş tkgs güncelleme açık olan herkes etkilendi muhtemelen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Evet sinyal gidip geliyordu. Tkgs kaynaklı genel bir problem diye düşünüyorum güncelleme yapmayanda etkilenmiş tkgs güncelleme açık olan herkes etkilendi muhtemelen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim emeğine sağlık güzel çalışma.
    Dosyayı indirip yazılımı güncelledim bu sefer kanallar hemen geliyor bazende gelmiyor hemen gelen bikaç sabiye sonra siyah ekran oluyor bir defada kanalların sesi gitti tv kapayıp açtım, yani sorun devam ediyor sadece şekil değiştirdi buradaki servis çok kötü hiç ilgilenmiyor zaten defalarca görüştüm beklemem gerektiğini söyleyip duruyor, çözümü kendime yeni çanak kurmakta bulacağımı düşünüyorum herkese teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slh147 S kullanıcısına yanıt

    tekrar tarama yapın ama tkgs yerine manuel yapmanızı öneririm. TKGS de genel bi sorun var.

  • Evet tkgs kapadım arama yaptırdım kanallar bulundu ama şuanda sinyal yok sorunu devam ediyor anasayfa tuşu basıp geri geldiğimde kanalı izleyebiliyorum sorun bu hal aldı, ayrıca yukarda paylaşılan hazır kanal listesini kullanamadım yüklediğimde programlanmamış uyarısı ile hiç kanal yok olarak açılıyor.

    Buradaki lg servis çözümü koreden yazılım beklemede buluyor anlattıklarımı bile anlamadan dinlemeden benzer cevaplarla geçiştirme anlaşılan lg bizi çok bekletecek.

    Çözümü çanak anten kurarak bulmayı düşünüyorum gelişmeleri paylaşırım herkese teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Bilgilendirme,

    LG tarafından gelen bilgi 02.02.2023 tarihinde internete bağlı olan bütün LG marka Tv'lere yazılım güncellemesi gelecek kimsenin herhangi bir şey yapmasına gerek kalmadan yazılım sorunu çözülmüş olacak.
    İyi forumlar.




  • Hocam ellerinize sağlık. Normalde pek tv izlemiyorum diye çok önemsemiyordum ama maalesef gerçekleşen bu büyük depremden dolayı biraz bakayım diyordum tv'ye. Sinyal ya çok geç geliyor yada hiç gelmiyordu. Bu güncelleme ile sorunum çözüldü. Çok teşekkürler   

  • drhiziracil kullanıcısına yanıt

    Merhaba aynen benimde bu güncelleme ile sorunum çözüldü. Sadece geçen hafta tkgs güncellemesi ile bu defa görüntü yayın kararıp geliyordu . Onuda iki gün önce tekrar uydu kurulumunu yaptım otomatik kurulumdan tkgs başlat ekranında bir sure bekleyip sonra baslata tıklayınca güncellendi tkgs yi ve düzeldi kararıp gelme şuan sorun yok umarim yine tkgs yi karıştırmaz LG


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TKGS sorunu sadece LG TV'ler de oldu herhalde. Normalde uydu kanallarını seyretmem ama depreme denk geldi, istediğimiz kanalları seyredememe gibi durum yaşadık. İnternette yorumlara denk geldim, TV'yi sıfırladım falan bütün uygulamalarım ve ince ayarlarım gitti. Neyse bugün güncelleme gelmiş, yaptım şu anda sorun yok. Bir de dikkatimi çekti, WebOS sanki bu son güncellemeyle daha da hızlanmış.

  • Bir çok marka lg oled tv kurdum hatta dün de kurdum hiç birinde sorun çıkmadı hepside merkezi sistemdi.

  • Son yazılımı yüklemek istemeyenler ayarlar-kanallar bölümüne girip tkgs değil en alttaki diğer operatörlere seçerek yeniden taratma yaptıgı zaman tkgs iptal olup uydu listesi üzerinden yeni sıralama oluyor ve kanallar sorunsuz çalışmakta bende lg c1 48 sürüm 02.20.21 sadece sıralamada çok dandik kanallar on sıralara geldiği için kanalları elle numaranlandırıp on sıralara taşımakla ugraştım

  • xsalix kullanıcısına yanıt

    Onunla uğraşmayın uydu ayarlarından discq a yi seçip otomatik.kurulumdan tkgs seçin başlat sayfasında 5 dakika bekleyin sonra baslata tıklayın son kanal guncelleme gelecek sıralı şekilde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tkgs ekranında bir süre bekleyip öyle başlatıyordum önceden hocam sinyal geç geliyor diye. Hatta tv'yi ilk kurmaya servisten gelen arkadaş kanalları kuramamıştı kablo girişinde sorun var deyip gitmişti.


    Halbuki aynı yerde önceden Lg B9 kuruluydu kendi de görmüştü o arkadaş tv'yi kaldırmadan onda kanallarda sorun yoktu. Salonda da LG C7 vardı onda da hiçbir sorun yoktu kanallarda. Bu C2'yi zaten bu konuda sorunlu olduğunu bilerek almıştım zaten tv pek kullanmıyorum diye. Ama lazım olunca baş ağırtıyordu işte tabi. Çok şükür bu sorunda sonunda bu güncelleme sayesinde çözüldü. Bide banamı öyle geliyor emin değilim ama menü bir tık hızlanmış gibi geldi.

  • Bende hala 3.30.22 versiyon mevcut. Yeni gücelleme hala yok.

    Paylaşılan bu güncellemeyi manuel olarak yapmak ürünü garanti dışı bırakır mı ve TV’ye bir zararı olur mu?

    Teşekkürler.

  • hdblack35 H kullanıcısına yanıt

    Merhaba merkezi uydu yayın probleminiz yok ise yüklemenize gerek yok.yazilim LG nin kendi yazılımı garantiyi etkileyeceğini düşünmüyorum .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.