Şimdi Ara

Omurilik kırığı / Pars kırığı / Stres kırığı ameliyatı olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 14 - 15 yaşlarında iken cahilce bir hareket yapıp L5 omurumda çift taraflı pars kırığına neden oldum. Şuan 26 yaşındayım o gün bugündür sürekli dikkat ederim ağrımasın diye ancak bu işe bir son vermek istiyorum.

    Ben de herkes gibi belim agrimadam sağa sola kaykılmadan uzun süre oturmak istiyorum, rahatça eğilip yerden nesneleri almak istiyorum.

    İnternette araştırma yaptım yabancı sitelerde de birşey bulamadım bu ameliyatı olup da durumdan memnun olanlar veya olmayanlarla ilgili. Aslında, memnun olunmasa heryerde içerik bulunabilir ancak insanlar genelde iyi şeyleri kendilerine saklamayı severler.

    Aranızda ameliyatı olup da mutlu olabilen var mı? Sadece pars kırığı değil, omurga stres kırığı, pedikül kırığı da olabilir. Tecrübenizi paylaşmanız yeterli teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar yazmanızın üzerinden 3 yıl geçmiş. Umarım iyileşmişsinizdir. Ameliyat oldunuz mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız belki bizlere de faydasi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba uzun Zaman olmuş. Ameliyat olmadım belim ağrıyor uzun süre ayakta duramıyorum neyse ki işim motosikletle. Ortopediden mr çektirdim kırık göremediler(yorumcu göremedi mr kalitesi düşük malum) tekrar nörolojiden randevu aldım bakalım 9 yılda ne kadar ilerleme gerileme var görcez. Bel kaymasına kadar gider muhtemelen. Buna bağlı olduğunu düşündüğüm bi duruş bozukluğum zaten var sağ omzun düşük duruyorum. Skolyoz gibi bisey oluşmuş sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.