Şimdi Ara

ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
14
Favori
9.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün şaka miydi gerçek miydi hala aradayım?

    12. sinifim dersaneye yeni kaydoldum 12 matematiğini haziranda bitirmiştim. Yeni deneme sınavı yaptilar bütün ayt'den geçen seneden kalan.

    1. oldum, 2.'yle aramda 1 puan mi ne var 2. olan kız normalde ben yokken hep 1. oluyomuș 9'dan beri 4 senedir bu dersanedeymiş ben 1. olunca kopya diye șüphelenip kitapçığa bakmışlar

    hocalar. Bi tane zor limit sorusu vardı ama normal çõzümle 3 dk, L'Hôpital'le 10 saniye amk.

    457 Mesaj

    Sonra beni çağırdlar işte müdür yardimcisı, Bi gittim ortada müdür yardımcist işte, sağında mat hocası solunda 2. olan kiz ama ağlamış belli 2. olduğu için k* hpe. Oturdum müdür yardımcıst

    konuşmaya başladı "Yaptiğın doğru değil." falan dedi. Ben içimden dedim noluyor amk ne yaptim falan sonra matçı "" L'Hôpital kullanmaya utanmıyor musun arkadaşlarının emeklerini çaldın"

    falan dedi beni çağırma sebepleri limit sorusunda L'Hôpital kullanmammış amk.

    Konu Sahibine Özel

    Sonra kız burnunu çeke çeke hocam ben de biliyorum lopitali ama arkadaşlanma saygımdan kullanmıyorum falan dedi ağlayarak (bu mal da 10 dk harcamış soruda cevabı normal yoldan bulcam

    diye.) Matçı bu sefer arkadaşlanının emeklerini çaldın mutlu musun falan dedi ben iyice gülcem gülemiyorum ölen dedemi aklıma getirmeye çalışıyorum en son özür dile arkadaşından

    L'Hôpital'le 1. olduğun için falan dedi ben de özūr dilerim hocam bir daha lopital kullanmicam dedim çıktm eve gitim amk hala inanamiyorum gerçek mi değil mi bu yaşadıklarım diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçekten çok güzel bir oyun😘😘fakat bazı karakterler çok zor çıkıyor 😡😡 bunun kolay çıkması için güncelleme yaparmısınız🥺🥺?Eski brawl stars güzel şeyler vardı😊😊ama brawl pass gelince oyun biraz bozuldu☹️ama ben idare ediyorum😊.Daha güzelini yaparmısınız😊😊.Yeni karakter çok güzel bu arada😊ama zor çıkıyor 😡kolay çıksın lütfen🥺🥺bu arada oyun çok güzel teşekkür ederim supercell .O yüzden bir puan kırdım😊 yoksa beş puan verecektim 😇😇😇😇

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

    13x20 muhteşemmmmmm muhteşemmmmmmm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun kendine ait floodu var mı atılmayan varsa atıveriniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abi, kadınları elde etmek için araba ve para, tip lazım diyorsunuz ya e oğlum kadın işe gittiğinde sizin gözetiminiz altında olmadan sizi aldatabilir.


    duymadınız mı, görmediniz mi patron yalakası kadınları; kadınların çoğu duygusaldır ve ilişkilerden sıkılıp aldatır.


    hayatım boyunca kız arkadaşım olmadı, kavram koymadığımız bir kız vardı. beni sevdiğini söylüyordu, 15 kere falan buluşmusuzdur o da en az. her gün de telefonda konuşuyorduk. kız eski sevgilisinin ona “senin ablana azıyorum, senle sadece seks için beraberim yazmış” kız 18 yaşında, bu yazan da benden de boş bir adam 27 yaşında. boş beleş birisi.


    bir kere ekşi sözlük hesabında eski sevgilisi hakkında bir şey yazmış, eski sevgilimi özledim vesaire. ileride. boşama avukat olucam kızın yaptığı hareket buydu.



    bu kadınlar sadece olgun erkekleri ve tipi iyi olanları, bu da olmazsa parası olanları seviyor.


    ben şahsen evlensem bir kadını çalıştırmam, hatta gider özel unide en yakın yerde okutururum.


    dostum, üniversite ortamında geceleri caddeye çıkan onlarca kız var bizim orada. tek tek arabalar geliyor, soruyorlar. ben de anne babalarına üzülüyorum. o kadar çalış okut, sonra geceleri orada burada sürtsün.

    aile evinden ayrılmak isteyen bir kızın, mutlaka sorunları vardır.


    erkeklerin de var, ona bir şey demiyorum ama potansiyeli olan kadın gerçekten erkekten çok daha tehlikelidir.





  •  

  • Karamba aka flood machine

    Açtığı her konu flood gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 12 Temmuz 2023; 1:8:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randyrhoads7 R kullanıcısına yanıt

    olum millet ne kadar zengin, eve geçicem önümde ombreli büyük popolu bir kız var yanında da bir tane çocuk işte, çocuk dediğim 27-28 yaşlarındalar diyorum ki adamın tipe bak olum, tam önümde yeni kasa passata bindirdi kızı. poşette prezervatif vardı..


    aynısı mahallede de oldu, olum bizim mahalle zengin mahallesi değil. düpedüz mahalle, kızın biri beyaz pantolon falan giymişti sanki butikten almış gibiydi.. neyse takip ediyorum tam önümde çünkü yeni kasa suv bir araca bindi, opel mokka olabilir ama en son kasası..


    bizim araba da var, corolla 2015 ag araba aile arabası ben napim bununla, babam da vermiyor.


    olum arabanız var mı? kızların baya dikkat ettiği bir şey,

    ben mühendis olsam 1.5 milyonluk arabaya nasıl bineyim olum? ayda 80-100k kazanmak gerekiyor ona binmek için.

    aileden de fakiriz, bu millet muthiş parayı buluyor.


    biz de burada doktor 40k almıyor 50k alıyor diyoruz, koü gtü karşılaştırması yapıyoruz.


    bir nesil, muthiş bir gençlik yaşayıp giderken; bir nesil de çürüyüp giden gençlikleriyle baş başa bırakıldı.





  • Konuya ufak bi bakış atınca floodlarin yarısı karambadan, az mürekkep yalamamış belli tam bir flood master

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    Dostum bu adam bir harika  

  • Yerli dostoyevski, insanin iç dünyasının en gizli kalmış yönlerini büyük bir şeffaflıkla okurlara yansıtıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya acilen prensesela floodu da lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya bir kes.Erk*kler neler neler diyor .Su an ben yazarsam sikayet edilicem. Kara mizah altinda taciz tecavuz cinayetle dalga geçiyorsunuz.Hayati konular bunlar.Her seyle dalga geçilir her şeyin mizahi olur diyip etiği baskalarinin hissini zarar görmesini umursamadan yapmiyor musunuz bunlari?Mesele kendiniz olunca ciddiyet xd.Hadi ordan.

    12 nin basinda 70 net yapiyordm diye gelip bana bi tane trol 1 haftada arttiramamissin zengin kcoa bul diyordu.Baktim 40 50 netle baslayanlara guzel seyler yazmislar.Bana o zaman laf atanlar 2 3 sene mezuna kalmış kisiler.Kadinlar olunca zorbalik yapabiliyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden psikolojim bozuldu.Kaidnlara gelince duyar kasma.Kendi meseleniz olunca huggggg moralim bozuk hugggg teollenecek konu degil.Rezil insanlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam_Smith kullanıcısına yanıt
    Bxowrhjwjejweejejesjjsj erkeklerin 7 24 hakaret ettiği bi yerde hicbir erkek yok bu kıza nasıl scouyro sikayet edilmeli demezken aksine bi kiz onlarin yazidklarini sadece face e sikayet etti diye kiza o zaman gruptan cik anarsi grubu nromal derlerken ders otag gibi bi yerde bi tane t*rk kizi truk kizlari soyle boyle aptal cart curt diyen tipler varken bu erkekleri korudu.
    Ben erkeklerin yazidklsrini atınca bana sen erkekleri bu gruptan ibaret mi sanıyorsun sosyal medyayı gercek mi dnaiyrosun diyor.

    Erkekler ne rezil ne radikal seyler soyluyo biz erkefiz sunu bunu yaparız cinayet isleriz zoruna giden marsa gitsin diye.Bunlar normal bunlara gelince 15 16 yasinda ergenler yea diyip geçiliyor.Tezil rezil seyler diyenler surda örnek de veremiyorum ben sikayet rdilcem.Her turlu kustahligi yapan radikalligin kadin dusmanliginin dibine vuran erkrkler onlar sorunlu olmuyo bana sikayet eidlmeli diyo.

    Erkekler cirkin kiz gorunce ins doktor olamazisn be diyor.Twitterdaki bi kixa sirf sisko diye zorbalim yapiyorlar. Kendileri guzel kiz isterken sorun yok yakisklli isteyen kadinin basina soyle boyle seyler gelince ağlamasın fiyrolar.Ama kendilerine gelince tabii ki güzele bakcaz dogal seçilir.Kadinlarin kriterlerine gelince vahsilesme. Hayir istediklerini secebilirler bi sey demem de kimde erkekler boyle yapinca ahlak bekciligi kasmaz laf etmez normal gorulur.Tabii ki güzele bakcaz diyen tiplere kadinlar mutfak robotu diyenlere siz de cuDnasiniz o zaman dedim diye kiz gelmis zengin koca peşinde diyor.

    Fen liselyim senin ihtiyacın olur dedim bu sefer de hayattaki tek başarın eğitim sisteminin islemediginin özentisin diyro xd.

    Isinize gelince sizin gibi dusunmeyenler basarili olsa da zeki olduğunun kanıtı değil.Ama erk*klere gelince akademik basarilari zekanın kanıtı


    Iste orda erkekler olsa erkek hemcisnini korur seni zekasiyla döver derdi.


    Bizim fe hemcisnlerimiz sizin yanınızda oluyo.Ordaki meslek liselileri koruyor.Kaidnlar basarilariyla yukselemli diye beni ezmeye çalışan kix ben onu diyince de dersler zekayi göstermez diyip meslek liseli erkekler savunuyor.


    Sinav sisteminin islemediginin oxetisin diyip başarımı degersizlestiriyor.

    kadinlar o kadar kıskanç varliklar ki erkekler birbirlerinin zarar verciliginde bile birbirinin yaninda olur.Yarhilamaz birbirini ezmeye çaldılar.hemcinslerimiz isse anca erkek koruyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Loveiscrafxxxx bir şeyler vardı onu da atın lütfen KİŞNİYORUM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovecraftianism sanırım. elimizde yok :D

  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    Eyüp B ile kapışır yazım hataları   

  • Merhaba arkdaşlar. Sizleri gerçekten önmsiyorum,belki bazıları hoca neden kaale almış ki diyebilir ancak üslup konusunda haklısınız.hangi niyetle söylersem söyleyeyim terslemek olarak algılanıyorsa yapmamak grekir. Bu konularda sizleri üzmemek ve kızdırmamak içşn gayret edeceğim. Sizlerden aynı üslupla saygı sevgi beklemiyorum. Dediklerinizin tarzı değil içeriğiyle ilgileniyırum ve haklı olablirsiniz.
    Sadece ders anlamında yardımcı olmaya çalışacağım sağlıklı olduğum sürece . Tarzım tavrım konışma biçimimin çok sevilesi bir hali olmadığının farkındayım. Klasik bir öğretmen formatına uymuyor olablirim. Bu anlamda yapabileceğim bir şey yok ama matematik ve geometri anlamında yardımcı olmak için gayret edeceğim. sizler de tavır ve tarzımı bir kenara bırakarak anlattıklarımı dinleyin lütfen eğer anlayabilirseniz benden. Fazla övülmeler de fazla nefretler de iyi değil. Kimseye tapmayın size zararı yoksa kimseden de nefret etmeyin. Ben kendmi gerçekten bir şey sanmıyorum,herhangi bir minibüste tramvayda bimde fırından ekmek alırken beni göreblrsiniz fil dişi kulelerde yaşamıyorum. Bazı arkadaşlar hoca sizin babalarıınızın kazandığının bilmem kaç katı kazanıyordur demiş. Ancak inşallah diyeblirim. Sağlık sıkıntılarım dolayısyla çok fazla dışarıda çalışabşlen biri drğilim. Az ve öz öğrencim vardır. Çok çalışırım ama sizin sandığınız gbi tepeden bakacak seviyeye gelmedim. Hala kira ödeme derdi ayın sonu nasıl gelir dertleriyle boğuşuyorum. Aslında belki bazılarınızın nefret etme biçimi olan ne götürüyırdur sorularının cevabı hiç yok. Ben de sizin gbi merak edşyorum yapan nasıl yapıyor diye. Allah insana dert vermesin arkadaşlar. İnanın hayat bu takılduğınız şeylerden çok daha ağırlarıyla imtihan edebliyor sizi. O yğzden dedikleriniZden dolayı biraz üzülsem de neyse diyorum. Beni takip etmek zorunda değilsiniz etmezseniz kaybetmezsiniz ama ediyorsanız daanlattıklarımı bşraz anlıyorsanız da benim üslubuma değil anlattıklarıma odaklanarak inşallah iyi olacağını düşünüyorum. Daha dikkatli olacağıma söz veremesem de azami gayret edecepime inanablirsiniz. Selamlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.