Şimdi Ara

Önemli Kamuoyu Bilgilendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kamuoyuna, Müşteri ve Servislerimize Duyuru

    Bilişim ve teknik servis sağlayıcılığı sektöründe yıllardır faaliyet göstermekte olan şirketimiz, 81 ilde 410 servis noktasına sahiptir. Şirketimiz toplam kalite yönetimi, personel ve ekipman olarak, müşteri ve maksimum memnuniyet odaklı hizmet ve çözüm üretme anlayışı ile alanında saygın ve güçlü bir konuma yükselebilmiş olmanın haklı övüncünü taşımaktadır.

    Şirketimiz, 2007 yılından bu yana İstanbul Bilişim A.Ş. ve Tekno Stok Bilişim Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. nin sattığı LCD/LED/Plazma TV’lerin kurulum ve arıza işlerini ServisPoint markasıyla gerçekleştirmektedir. Bu iş ortaklığı ve verdiğimiz destekle, süreç içinde İstanbul Bilişim A.Ş.’nin satışlarının nereden nereye geldiği tüm kamuoyunun malumudur. İstanbul Bilişim A.Ş. ve Tekno Stok Bilişim Hiz. San. Tic. Ltd. Şti., şirketimiz ve bizimle sözleşmeli servislerimizden kaynaklanan “19 Yıllık Tecrübe, 81 il de 390 Saha Ekibi” sloganlarını görsel, yazılı ve internet medyasında kullanmıştır.

    Ancak son zamanlarda, şirketimizin bu saygın ve güçlü konumuna gölge düşürmeye yönelik olarak, sözleşme kapsamında servis sağladığımız İstanbul Bilişim A.Ş. ve Teknostok Bilişim Hiz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından sözleşme hükümlerine bütünüyle aykırı surette servislerimize doğrudan iş gönderilmek istendiği; şirketimizin iflas ettiği yönünde asılsız ve iftira niteliğinde söylentiler çıkarıldığı tespit edilmiştir.

    Şirketimiz, kendisine yönelmiş hiçbir hukuksuzluğa sessiz kalmayacaktır. Adı geçen ve şirketimize karşı birçok sözleşme hükmüyle bağlı olan bu iki şirkete karşı, sözleşmeden kaynaklanan haklarımızı ve şirketimizin genel itibar ve menfaatlerini korumak için yargısal yollara başvurulmuş ve aleyhlerinde tazminat davası açılmıştır.

    Adı geçen şirketlerle mevcut sözleşmemiz tarafımızdan yargı organlarına taşındığından kendileriyle çalışmamızın sona erdiğinin bilinmesini isteriz. İlgili şirketlerden daha önce TV almış veya alacak kişilerin, herhangi bir mağduriyete uğramamaları için, mezkur şirketlerden servis hizmeti desteğimizi kestiğimizi önemle bildirmek isteriz.

    Şirketimiz, hizmetlerine yukarıda bahsettiğimiz ilke ve hedefleri doğrultusunda, müşterilerinin memnuniyetine odaklı olarak, yılmadan, inançla ve emin adımlarla devam edecektir.

    Tüm kamuoyunun bilgilerine sunar,
    Esenlikler dileriz.
    Saygılarımızla….


    Servis Noktası Servis Hiz.Bil.
    Yaz.Elek.İth.İhr.Tic.A.Ş.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.