Şimdi Ara

OnePlus 12 render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus 12 render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
    OnePlus'ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 12, gelecek yılın başlarında tanıtılacak. Hatırlayacak olursak halihazırda mevcut olan OnePlus 11, uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle ses getirmeyi başarmıştı. Bugünse OnePlus 12'nin tasarımını gösteren yeni render görüntüleri paylaşıldı. Bu görüntüler, OnePlus'ın bir sonraki amiral gemisi telefonuna erken bir ön bakış fırsatı sunuyor.



    OnePlus 12 render görüntüleri paylaşıldı



    Bilmeyenler için daha önceki raporlar, OnePlus 12'nin periskop kameraya sahip ilk OnePlus telefonu olacağını bizlere gösterdi. Render görüntülerine göz attığımızda ise, en büyük yükseltme kamera bölümünde göze çarpıyor. Selefinin tasarım hatlarını koruyan OnePlus 12, kamera arasında birincil ve ultra geniş sensörlere ek olarak alt sırada devasa bir periskop kamera modülü içeriyor.



    Söylentilere göre birincil ve ultra geniş kameraların her ikisi de 50 MP, periskop yakınlaştırma kamerasında ise 64 MP OmniVision sensörüne yer verilecek. Ön bölümde ise cihaza 32MP selfie sensörü eşlik edecek. Ayrıca Hasselblad iş birliğinin devam ettiğini görüyoruz. 



    OnePlus 12 render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
    OnePlus 12'nin ön yüzünde hafif kavisli ekran ve selfie kamerası için delikli tasarım tercih edilmiş. Bu noktada selfie kamerasının ekranın ortasına taşındığını belirtelim. Ayrıca cihazın 120Hz yenileme hızı ve QHD+ çözünürlük sunan 6,7 inç boyutunda OLED ekrandan destek alacağı belirtiliyor. 



    Ayrıca Bkz.iPhone'lar için iOS 17 public beta çıktı! (İndir)



    OnePlus 12, kuvvetle muhtemel Ekim ayında çıkacak Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti tarafından desteklenecek. Ek olarak mevcut raporlar, cihazın 100W veya 150W hızlı şarj destekli 5.000mAh pil paketine sahip olacağını gösteriyor. OnePlus 12 hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak merak edilen tüm detayların önümüzdeki haftalarda açıklanacağını düşünüyoruz. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/heres_the_oneplus_12_in_some_leaked_cadbased_renders-news-59188.php







  • yılardır iphone kullanıyorum. android kullandığım dönemde yazılım hız olarak kulladığım en hızlı telefondu. tek eksi yönü kamerasıydı ama şu an ne durumda bilmiyorum. lens olarak güzel anlaşmalar yaptılar.

  • oneplus 8 pro kullandım . kamerası foto olarak iyi ama video kısmında berbat ötesiydi. 4k60fps video çekerken kare atlamaları oluyordu. üstüne bide aşırı ısınınca videolar çöp gibi oluyordu. 9 da ve 10 da hala bu kare atlaması problemi devam ediyomuş. oneplus 6 dan beri varmış çok araştırdım ta o zamanlardan beri gelen hatayı düzeltememişler. bide batarya performansı berbatttı öğlene sarjım bitiyodu. ama ne yalan söyliyim çok iyi malzemeden yapmışlar aşırı dayanıklıydı. kılıfsız kullanıyordum ama kaplama vardı. kaç kere yere düşürdüm ne çizildi ne soyuldu nede kırık çatlak yoktu. şimdi s23 bebeğimle devam

  • Keşke firmalar aynı tasarımları tekrar tekrar kullanmaktan vazgeçse.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 prodan 11 proya kadar kullanan biri olarak söylüyorum, her telefon özellik aynı yalandan tasarım değiştirip sattılar. 9 proda geniş açı 4k 60 FPS varken 11 de yok mesela , ters sajz kablosuz sarz yok. Video çekimi berbat fotograflar gerçekçi değil . Oneplus hiç bir modelde gerçek 4k çekimi yapmıyor bunu dosya boyutu ile görebilirsiniz , yazılım ile milleti kandiran tek marka diyebilirim, ama ekran ve kasa kalitesi en güzel telefon,

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.