Şimdi Ara

Öneri ve şikayet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu iki kavram medeni devlet ve kurumların temelinde yatan temel taşlardandır. bugün en basit işletmelerde bile "dilek ve şikayet" kutusu bulunmaktadır ki insanlar fikirlerini belirtsinler, o kurum daha iyi bir hale gelsin. bizim seviyelerine erişmeye çalıştığımız ülkelerde bu sistem çok daha karmaşık ancak bir o kadar da mükemmel işler seviyeye ulaşmıştır. gidersiniz kimin hakkında olursa olsun fikrinizi ve şikayetinizi belirtirsiniz. gereği de yapılır. ancak ne yazık ki bu forumda öneri ve şikayet başlığımız kilitleniyor. benim burdan çıkardığım sonuç forumun geliştirilmesi gibi bir amacın olmadığıdır. ya sev ya terket mantığından pek de farklı değil benim gözümde.

    hare rama... kusura bakma ama senin sondan bir önceki mesajın açıkçası pek kabaydı. bizleri nasıl olur da "kahve muhabbeti" yapacak insanlar olarak görürsün. biz o kadar niteliksiz insanlar mıyız? ya egona yenik düşüyorsun ya da eleştiri kaldıramıyorsun.

    buyur... kilitlenecek başka bir başlık ve uzaklaştırılacak başka bir üye...







  • Bu topic silinecek.

    Birşey söyleyeyim o topici bir oku lütfen ne acizliğim kaldı ne adam olmadığım ne bilmemneliğim kaldı hepsi duruyor. Hangi eleştiriyi kaldıramadım söyler misin? Ben sadece gelişigüzel atılan mesajlardan yakışık almadığı için konu bir müddet dinlensin dedim. Yoksa benden mod olmazmış dedin herşeyi dedin. Demeyede devam edersin açılınca sorun yok sen rahat ol. Sadece bilirsin ki mesaja mesaj hararetli konularda biri diğerini doğurur doğru mu? Şimdi ben yazdım diye sen yazacaksın. Sonra ben. Sonra sen. Sonra diğeri. Ben o diğerine yazacam. Sonra o da başkasına. Böyle iyi mi oluyor. Yoksa herkes diyeceğini dedi ise olgunlukla artık durup ne yazmışız saatler geçsin forum bir yere kaçmıyor akşama sindirilen konulara eklemeler yaparsınız. Yanlış mıyım? Değişen birşey yok ki ilk günden daha elimi klavyeye süremden mod istemeyiz diyenler yine aynı şeyi söylüyor. Ama çok ta memnun insan var. Demek ki icraattan sonra memnun olanlar doğruyu söylüyor. Ama ilk günden aynı şeyi söyleyenler için birşey denemez.

    Ayrıca vese'ye buradan teşekkür ederim. Yiğidi öldürmüş hakkımızı yememiş. O da ilk başta olumsuz olnalardan ama yumuşama var. Orta yol tuttuğumuzdan söz ediyor. Aynen doğrudur. Herkesi kucaklamaya gayret ediyoruz. Sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 14 Haziran 2006; 18:14:52 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.