Şimdi Ara

Online Çiçek Sepeti Siparişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Online Çiçek Sepeti Siparişi


    Online Çiçek Sepeti Siparişi

    Yılbaşına sayılı günlerin kaldığı şu günler de, sizde sevdiklerini sıra dışı yılbaşı hediyesi alternatifleri şaşırtmak istemez misiniz? Havalar soğumaya başlar başlamaz, her yer yılbaşı konseptine uyum sağlıyor. Fakat tüm dükkânlarda hemen hemen aynı hediye alternatifleri karşımıza çıkıyor. Bu yüzden hem sevdiklerimizi mutlu etmek, hem de gözlerine ve midelerine hitap etmek oldukça yaratıcı bir fikir olarak karşımıza çıkıyor.

    Bu düşünceleri gerçekleştirmek amacı ile www.lezzetlihediye.com sitesi size en kaliteli hizmeti sunmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ile yola çıkıyor. Sadece yılbaşı değil, lezzetlihediye.com sitesinin bize sunduğu, meyve sepeti ve çiçek sepeti seçenekleri, her türlü hediye konseptine uyum sağlamakta. Dilerseniz bu lezzetleri kişiye özel hale de getirmeniz mümkün. Lezzetli hediye'nin bize sunduğu, meyve, çikolata ve çiçekler ile özel mesajlarını sevdiklerinize olabilecek en lezzetli şekilde iletebilirsiniz.

    Tek yapmanız gereken beğendiğiniz ürünü ve konseptinizi belirlemek ve iletmek istediğiniz mesajı bize bildirmek. Daha sonra bizim hediyenizi sevdiklerinize iletmemizi bekleyebilir ve gelen geri dönüşler ile hediyeyi alan kişi kadar mutlu olabilirsiniz. Kişiye özel mesajlı hediyeler, her zaman karşı tarafı daha çok mutlu ederek kendini özel hissettirir.

    Bir hediyenin kendisine özel olarak hazırlandığını düşünmek bile hediye verdiğiniz kişiyi şımartabilir. Her bir ürün sipariş üzerine taze olarak kişiye özel üretilir. Böylece ürünler lezzetlerini kaybetmeden alıcısına ulaşır. Mesajlarınızı çikolata, kurabiye ve meyveleriniz ile iletebilirken dilerseniz özel mesajlarınızı kart içerinde de sunabilirsiniz.

    lezzetlihediye.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.