Şimdi Ara

Online İşlemler Uygulaması Üzerinden Taahhüt Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar normalde online işlemlere masaüstü pcden girdiğim için orda taahhüt uzatma seçeneği görmüyordum. Taahüt zamanı telefondan görüşüyorduk. Telekomun sitesinde mobil online işlemler uygulamasına özel 26 ay taahhüdün ilk 2 ayı ücretsiz tarzında teklifler gördüm ve telefona mobil uygulamayı indirdim. Orda kampanya/paket değişikliği kısmında çeşitli taahhütlü teklifler var. Yalnız internette biraz araştırınca uygulama üzerinden taahhüt uzatmalarda bazı sıkıntılar yaşandığını okudum. Kimisi uygulamadan gerçekleştirdiği halde taahhüdün yenilenmediğini yada 2 ay ücretsiz dediği halde ücretin yansıdığını, çağrı merkezini aradıklarında ise uygulama üzerinden taahhüdün yenilenmediği minvalinde çeşitli şeyler okudum. Bilmiyorum ne kadar doğru. Belki de şu sıralar sorunlar giderilmiştir. Malum online işlemlere bile girişte sıkıntılar yaşanıyor.


    Kısaca mobil uygulama üzerinden taahhüt yenileyenler oldu mu? Herhangi bir sıkıntı yaşadılar mı? Açıkçası telefonla aramayı sevmiyorum çünkü uzun süre çok bekletiyorlar. Eğer sorun çıkmıyorsa taahhüt döneminde bende uygulama üzerinden denemeyi düşünüyorum.








  • taahhüt için sözlü teyit gerekiyor. Uygulamadan olmaz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: miskindvd

    taahhüt için sözlü teyit gerekiyor. Uygulamadan olmaz

    Öyle diyorsunuzda uygulama üzerinden yapanlar da olmuş.


    Başka uygulama üzerinden deneyen arkadaşlar var mı?

  • Ben 24mbps kullanıyordum 15 gün öncesine kadar, taahutum bitiyordu. Online İşlemler uygulamasından İlk 2 Ay Ücretsiz 50Mbps'ye Kadar 125,90 seçip onayladım. Taahhüt'üm 2023'e kadar uzadı.
  • çok para be, neredeyse yarı fiyatına 100 mbit alıyorum.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Uygulamadan oluyor hocam, sözlü onay gerekmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Aralık 2020; 20:48:26 >
  • Benim de uygulamadan gerçekleşti. Taahhüt süresi bitmişti. 3–5 gün geçmişti. Bu şekilde yenileme oldu. Şu an Aralık ayı bedava gibi görünüyor. İlk günlerden taahhütsüz günlerin ücreti çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.