Şimdi Ara

Online Kitap Mağazaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • // Alıntı değildir. //

    Forumda hemen hemen her gün biri çıkıp nereden sipariş veriyim, şurdan sipariş verdim gelmedi vs gibi konular açıyor. Bugüne kadar 20 farklı siteden kitap almışımdır. Tecrübelerimi buradan paylaşıp hem konu kirliliğini önlemek hem de kitap alacaklara yol göstermek için bu konuyu açtım. Aşağıda önde gelen kitap mağazalarını ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştım. İlk kez sipariş verenler bakarsa iyi olur.

    Öncelikle şunu bilmekte fayda var, en ucuz kitapçı ya da en iyi kitapçı vs diye bir şey yok. Her mağazanın yayınevleriyle farklı oranda indirim anlaşmaları olabilir. O yüzden almaya karar verdiğiniz kitapları önce birkaç sitede sepete ekleyip size en uygun olanını bulmanız gerekir. Diğer kriterlerinizle birlikte kendinize en uygun kitapçıyı bulabilirsiniz.

    Son olarak burada yazılı olmayan siteler de olabilir tabi, ben kendi kullandığım siteleri yazdım, başka siteler çıktıkça listeyi güncellerim.

    kitapyurdu

    Kitapyurdu benim tecrübelerime göre online kitapçılar arasında en iyisidir. Bunun sebebi benim gibi kitabında en ufak bir deformasyon olmasını istemeyenler için çok iyi bir paketleme yapmalarıdır. Öyle bir paketleme yaparlar ki yıllardır bir tane hasarlı kitaba denk gelmedim. idefix'le birlikte en eski kitapçılardan biri olarak yılların tecrübesiyle hizmet ederler. Geçtiğimiz günlerde taşınarak daha büyük bir depoyla hizmete devam eden firma (2250 m2) siparişlere daha hızlı cevap vermeye başlamıştır. Dönem dönem kampanyaları da olur, bazen bazı yayınevlerine özel, bazen de çok satan kitaplara özel. Siparişlere ekledikleri kitap ayraçları ve kendi ücretsiz kitap ekleriyle diğer mağazalardan ayrılırlar.

    Kitapyurdu'nun bir diğer özelliği de yıllardır sistemlerinde kitaplar için bir yorum bölümünün olmasıdır. Bu yorum bölümünü hepsiburada gibi sitelerden ayıran en önemli özellik, yorumların puan kazanmak için değil gerçekten isteyerek yazılmış olmasıdır. Alacağım kitaplara almadan önce bu yorumlara mutlaka bakarım ve sizin de bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü arada istisnalar olsa da büyük çoğunluk kitap hakkında sizi doğru yönlendirir. Yorum göndermek isterseniz de teker teker göndermenizde yarar var, arka arkaya gönderilen yorumları puan kazanmak için yazılmış yorumlar gibi düşünüp eklemeyebilirler.

    Burdan sipariş vermeye karar verirseniz mutlaka kargo ödeyen kitaplara bakmanızı öneririm. Çünkü kargo bedeli 4,50 TL civarı tutarken 3,50 TL'ye kargo ödeyen kalem seti gibi avantajlı seçenekler bulabilirsiniz. Ayrıca akşam 18.00'dan sonra açılan külkedisi kitaplarında normalden daha yüksek indirimle satılan kitaplara da bakmanızda yarar var. Son olarak eğer kitap alarak ve yorum yaparak yeterli puan topladıysanız puan kataloğundan puanlarınızla sepete ürün ekleyebilirsiniz.

    Kargo: 50 TL üzeri bedava.
    Artılar: Kargo ödeyen kitaplar, Puan kataloğu, Kelepir kitaplar reyonu, Külkedisi fırsatları
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Paypal, Fax (Kredi kartı ile), Telefon (Kredi kartı ile), Havale, Posta Çeki, Kapıda Nakit Ödeme (200 TL'ye kadar)
    Taksit: 25-60 TL için 2, 60-100 TL için 3, 100-300 TL için 4, 300-500 TL için 5, 500 TL ve üstü için vade farksız 6 taksit.
    İpucu: Doğum gününüzden bir gün önce mutlaka siteye giriş yapın, o güne özel tüm siparişlerde kargo bedava olur.

    Resimler:

     Online Kitap Mağazaları  Online Kitap Mağazaları  Online Kitap Mağazaları

    idefix

    Evet Doğan Grubu idefix'i satın aldı. Ama önce kısaca Doğan'dan önceki idefix'i anlatmak gerekirse, idefix ilk online kitapçılardan biridir (belki de ilki tam tarihini bilmiyorum). Ama hiçbir zaman en tercih edilen kitap sitesi olmamıştır. Tüm kitaplara uyguladığı standart %15 indirim ilk başlarda çekici gelse de diğer sitelerin sektöre girmesi ve daha yüksek indirimlerle popüler olmasıyla birlikte çekiciliğini kaybetmiştir. Ama bununla birlikte çok yüksek oranda bir müşteri memnuniyeti yakalamıştır. Ben şahsen neredeyse burdan şikayet eden birine denk gelmedim diyebilirim. Ama düşük indirim oranıyla benim bile sadece bir kez, o da kitap fuarı kampanyası indirimleriyle ilgimi çeken idefix, ne yazık ki tercih edilesi bir seçenek değildi.

    Bugüne dönersek, Doğan'ın satın almasıyla birlikte standart indirim oranını %25 yapan idefix, bu sefer de müşteri memnuniyeti açısından sınıfta kaldı. Verilen siparişlerde yaşanan gecikmeyle listede alt sıralara düşmeye başladı. hesapkitap.com isimli alt sitelerle kampanyalı kitap satışı yapmaya çalışsa da istediği ilgiyi göremedi. Şu anda da hesapkitap.com kapalı konumda.

    Kargo: 50 TL üzeri bedava.
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Havale

    D&R

    D&R aslında online kitapçılar arasında en yüksek potansiyele sahip olan mağaza. Çünkü Türkiye genelinde birçok mağazaya sahip ve stok açısından en rahat olanı. Ama yine de D&R hiçbir zaman en hızlı mağaza olamadı. Verilen siparişler bir haftaya yakın sürelerde kargoya verilir. Üstelik çok satan kitaplardan oluşsa ya da az sayıda kitap siparişi verilse bile. O yüzden acelesi olanlar ya da beklemeyi sevmeyenler için en iyi tercih sayılmaz. Ancak 25 TL üzeri bedava kargo avantajıyla az sayıda kitap almak isteyenler için hala en iyi tercih.

    Ekleme: Konuyu açtıktan sonra d&r'la ilgili olumlu yorumlar geldi. Herhalde bütün gecikmeler bana denk gelmiş. Siz yine de d&r'a da bakın sipariş vermeden.

    Bunun dışında ara ara yaptığı kampanyalar da oldukça yararlı olmuştur. Bazen 4 TL / 5 TL reyonlarıyla, bazen de seçili kitaplar için yaptığı ekstra indirimlerle ilgi çekmiştir. Zaman zaman da Can Yayınlarının kitaplarında yaptığı indirimler faydalı olmuştur. Kısaca D&R sipariş verilmeden önce bakılması gereken sitelerden biridir.

    Kargo: 25 TL üzeri bedava.
    Artılar: Mağaza etkinlikleri, Enpara kampanyası
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Paypal, Havale, BKM Express

    babil

    babil sektöre son girenlerden. ancak gerek güzel tasarımı gerekse satışa sundukları e-okuyucu cihazlarıyla hemen dikkatleri çektiler. arada yaptıkları hediye bez çanta kampanyaları da oldukça hoştu. sitede e-kitabın yayında film, müzik ve güzel şeyler bölümleriyle de farklı bir şeyler sunmaya çalışan babil, dikkatimizi çekmiş durumda. 29 tl gibi düşük bir kargo bedava sınırının yanında gerek duyulursa bir de kargo bedava reyonu mevcut. ancak bu listede alışılmışın dışında olarak film, müzik ve defter kategorilerinden de ürünler görmek mümkün.

    Kargo: 29 TL üzeri bedava.
    Artılar: e-okuyucu cihazlar, güzel şeyler.
    Ödeme Seçenekleri: 30 TL üzeri kapıda nakit ödeme.

    Arkadaş Kitabevi

    Arkadaş Kitabevi de D&R gibi online mağazası olan bir kitap zinciri. Ankara'daki 3 mağazasının yanında internet üzerinden de hizmet veriyorlar. Yüksek indirim oranlarıyla da listede üst sıralarda yer almaya aday. 50 TL üzeri bedava kargo sınırının da normal olduğunu söyleyebiliriz.

    Siparişle ilgili şöyle bir detayı ekleyebiliriz, gelen kitaplarda genellikle arka kapakta fiyat etiketi yapışmış oluyor. Hatta bazı kitapların arka kapak içlerinde alarm yapıştırılmış olabiliyor. Bu da normal kitapçılarda görülen ufak ayrıntılar. Etiket takıntınız yoksa her siparişten önce Arkadaş Kitabevini de kontrol etmenizi öneririm. Uygun indirim oranlarını kaçırmayın.

    Kargo: 50 TL üzeri bedava.
    Ödeme Seçenekleri: Maximum, bonus ve world için 4 taksit imkanı.

    kitapzen

    Kitapzen ne zaman açıldı bilmiyorum ama ilk olarak benim dikkatimi iddialı fiyatlarıyla çekti ve o zamandan beri ufak dalgalanmalar olsa da yüksek indirim oranlarına devam ediyor. Çoğu sitenin ara ara yaptığı kampanyalarda sunduğu fiyatı yıl boyunca sunuyorlar ve bu da onları f/p oranı açısından ilk sıraya yerleştiriyor. Ben de son dönemlerde sık sık burdan sipariş verdim. Bana göre sitenin tek büyük eksiği bedava kargo alt limitinin 100 TL olması. Kitapyurdu bile uzun bir süre 150 TL alt limitte direttikten sonra 50 TL limitine indikten sonra 100 TL çok gelebilir ancak uygun fiyatlarıyla o açığı kapatıyor.

    Sitede ayrıca bir Sahaf Kitapları bölümü de mevcut. Burada ikinci el kitapların yanında sıfır ama oldukça ucuz kitaplar bulmak mümkün. Son dönemde ayrıca kitapyurdunda olduğu gibi bir puan sistemi de eklendi ancak henüz tam oturmamış durumda. Hem puanlı kitapların puan fiyatları yüksek hem de seçenek az. Yine online kıtapçılarımızın olmazsa olmazı Kargo Ödeyen Kitaplar mevcut ancak bu da faal değil.

    Kargo: 100 TL üzeri bedava.
    Artılar: Sahaf Kitapları
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartıyla peşin ve taksitli, 3DSecure ve Banka Kartı İle Ödeme, Kapıda Peşin (6 TL fark ile), Banka Havalesi-Posta Çeki (%2 indirimli),

    ilknokta

    ilknokta İthaki Yayınevi'yle organik bir bağa sahip bir mağaza. Bunun en önemli artısını da yayınevinin yayınlarına özel yaptıkları indirimlerle görebiliyoruz. Günlük ya da haftalık belli kitaplara kampanya olsa da sık sık İthaki Yayınları'nın kitaplarında ciddi indirimler görebiliriz. Özellikle yayınevinden çıkan fantastik seriler oldukça uygun fiyatlara gelebiliyor. Fantastik kitap severlerin sipariş vermeden önce bakmasını kesinlikle tavsiye ederim. Şu an sitede bulunan Fantastik ve Bilimkurgu sayfasına bakmakta fayda var:

    http://www.ilknokta.com/index.php?p=FeaturedProductTypes&view=1

    ilknokta'nın bir başka artısı da sipariş verirken sepetinize İthaki Yayınları'ndan bir kitabı hediye olarak eklemenize izin vermesi. Çok fazla seçenek olduğunu söyleyemeyiz ancak ne olursa olsun her siparişe bir hediye kitap gülümsemenize yol açacaktır.

    Bunun yanında sitede bir Kelepir bölümü ve Kargo Ödeyen Kitaplar Bölümü mevcut. Ama oldukça kısıtlı bir listeye sahip bu iki bölüm de. Ayrıca yine son dönemde eklenen ve çok seçenek barındırmayan Puan Kataloğu da mevcut.

    Pandora

    Pandora da uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren bir firma. Diğerlerinden farklı olarak Pandora'da yabancı kitapları da bulabilirsiniz. Özellikle yabancı yayın arayanlar için en ideal tercih diyebiliriz. Bir diğer farkı da Pandora'nın normal şubelerinin de bulunmasıdır. Beyoğlu şubesinin yanında Boğaziçi ve Koç Üniversitesi Kitabevleriyle yabancı yayınlarla ve üniversite kitaplarıyla hizmete devam etmektedir.

    Bu sitede sunulan ek bir hizmette çok acil durumlarda motor kurye sistemidir. Eğer aynı gün hatta birkaç saat içinde bir kitaba ihtiyacınız olursa doğru adres pandora.

    Kargo: 90 TL üzeri bedava.
    Artılar: Motor kurye, yabancı yayınlar, akademik yayınlar
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Havale, Kapıda Nakit Ödeme

    okuoku

    Okuoku ilk çıktığında kitapzen gibi iddialı indirim oranlarıyla ilgi çeken bir mağaza olmuştu. Ama sadece ilk günlerinde o yüksek indirimleri görebildik. Artık standart %20-25 indirim oranları var. Ama hala Martı ve Koridor gibi bazı yayınevlerinin kitaplarında iyi oranlar görebiliriz. ilknokta'da olduğu gibi burada da bir bağ var. Sipariş vermeden önce buraya bakmakta fayda var.

    Kargo: 75 TL üzeri bedava.
    Artılar: İndirim reyonu, günün fırsatı, kargo ödeyen kitaplar
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Havale, Kapıda Nakit Ödeme

    kitapadresi

    Yenilenen sitesiyle Kitapadresi de aynı ilknokta'da olduğu gibi Yeditepe Yayınları'yla organik bir bağa sahip. Yeditepe Yayınları genel olarak tarih kitapları bastığı için bu türe ilgisi olanlar için ideal diyebiliriz. Belli dönemlerde kendi yayınlarıyla ilgili yaptıkları kampanyalar oldukça ilgi çekiciydi. Ayrıca yine bugünlerde her siparişe hediye ettikleri Cenk Türküleri CD'si de ilgilenenler için güzel bir hediye.

    Buna ek olarak şu sıralarda da birçok yayınevine yapmış oldukları %30-%50 arasında değişen indirimler mevcut. Bakmakta fayda var.

    Burada da olmazsa olmazımız kargo ödeyen kitaplar listesi var ve diğerlerine göre iyi diyebiliriz. Ahmet Ümit gibi çok satan yazarların da bulunduğu listeye bakmakta fayda var. Ayrıca bir de kelepir reyonu var ki ben de zamanında burdan faydalanmıştım. Son olarak bir de puan kataloğu mevcut ama şu an için puanla alınabilecek bir kitap yok. Sanırım o da yapım aşamasında.

    Kısaca kitapadresi de tercih edilebilir seçeneklerden biri.

    Kargo: 75 TL üzeri bedava.
    Artılar: Yeditepe Yayınları kitapları, her siparişe hediye cd, kelepir reyonu, kargo ödeyen kitaplar
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Havale, Kapıda Nakit Ödeme

    insankitap

    insankitap da yine Beyoğlu'nda şubesi bulunan ve yabancı kitap da bulunduran bir mağaza. Ortalamanın üzerinde indirim oranlarıyla bakılması gerekir. Bazı yayınevlerinde diğerlerine göre daha yüksek indirim oranı olabilir. 45 TL kargo bedava sınırı da ortalama diyebiliriz, yine az sayıda kitap siparişi vermek isteyenler için doğru tercih olabilir.

    Kargo: 45 TL üzeri bedava.
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Havale

    evekitap

    İlk çıktığında sadece yeni çıkan ve popüler olan kitapların satışını yapsa da bugün evekitap 100.000'in üzerinde kitapla hizmete devam ediyor. Dönem dönem yaptığı kampanyalarla ilgi çeken evekitap, bakmanız gereken sitelerden biri.

    Kargo: 70 TL üzeri bedava.
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Havale

    hepsiburada

    Hepsiburada'yı hepimiz biliyoruz zaten. Ama kitap siparişlerinde zaman zaman faydalı olabiliyor. Bazen bulamadığımız bir kitap sürpriz bir şekilde stoklarında olabiliyor. Ya da bulduğumuz çeklerle oldukça ucuza kitap alabiliyoruz. Tabi bankaların puan kampanyalarını da unutmamak lazım. Bu yüzden sipariş vermeden önce hepsiburada gibi siteleri de hatırlamakta fayda var. Şu aralar 75 TL üzeri siparişe verdikleri kupa da oldukça güzel bir hediye.

    Ama hepsiburada'nın en hızlı tedarikçi olmadığını da unutmamak gerek. Birçok ürün grubundan sipariş aldıkları için gecikme yaşanabilir. Bunları göze almak lazım.

    Kargo: 50 TL üzeri bedava.
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Havale

    n11

    n11 temelde normal kitap mağazalarının internet üzerinden de satış yapmasına imkan veren bir site. O yüzden vereceğiniz siparişler tek şubelik küçük kitapçılar da olabilir, kitapzen gibi büyük mağazalar da olabilir. Genelde etiket fiyatı üzerinden %20 indirimli kitap listeleyen kitapçılar var. %20 normalde düşük gelebilir ancak n11'in yaptığı çek kampanyaları ile çok daha ucuza kitap almanız mümkün. Tabi Bkmexpress ve Enpara'yı da unutmamak lazım. Eğer 50 ya da 100 TL'lik bir çek bulabilirseniz çok çok ucuza kitap almanız mümkün. Tabi bunun için kampanyaları takip etmek gerek. Her gün çek kampanyaları olmuyor.

    Kargo: Satıcıya göre değişmekle birlikte genelde 75 TL üzeri bedava.
    Ödeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Bkm Express

    gittigidiyor
    sahibinden
    sanalpazar

    Gittigidiyor, Sahibinden ve Sanalpazar gibi ikinci el satışı yapan siteler de kitap almak için uygun olabilir. Tabi yine bu sitelerin ve bankaların kampanyalarını takip etmek gerekir.

    Kargo: Satıcıya göre değişir.

    // Alıntı değildir. //

    Diğer konularım:

    Sherlock Holmes
    Arsene Lupin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 27 Ekim 2014; 10:35:34 >







  • Kitapyurdu'ndan yaptığım alışveriş 1000 liraya yakındır sanırım. Sorun yaşamadım. Çoğu kitap ucuz. Yalnız politik midir nedir anlamadım. Kimi kitap yorumumu tamamen öznel gerekçelerle geri çeviriyorlar.

    Hepsiburada hakkındaki şu yorumunuzu anlamadım: "Hepsiburada'yı hepimiz biliyoruz zaten. Ama kitap siparişlerinde zaman zaman faydalı olabiliyor." Yani HB sorunlu bir satıcı mı? HB'ye iade filan da yaptım, orada da sorun yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimtokgoz -- 14 Kasım 2013; 11:05:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimtokgoz

    Kitapyurdu'ndan yaptığım alışveriş 1000 liraya yakındır sanırım. Sorun yaşamadım. Çoğu kitap ucuz. Yalnız politik midir nedir anlamadım. Kimi kitap yorumumu tamamen öznel gerekçelerle geri çeviriyorlar.

    Hepsiburada hakkındaki şu yorumunuzu anlamadım: "Hepsiburada'yı hepimiz biliyoruz zaten. Ama kitap siparişlerinde zaman zaman faydalı olabiliyor." Yani HB sorunlu bir satıcı mı? HB'ye iade filan da yaptım, orada da sorun yaşamadım.

    Hepsiburada candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimtokgoz

    Kitapyurdu'ndan yaptığım alışveriş 1000 liraya yakındır sanırım. Sorun yaşamadım. Çoğu kitap ucuz. Yalnız politik midir nedir anlamadım. Kimi kitap yorumumu tamamen öznel gerekçelerle geri çeviriyorlar.

    Hepsiburada hakkındaki şu yorumunuzu anlamadım: "Hepsiburada'yı hepimiz biliyoruz zaten. Ama kitap siparişlerinde zaman zaman faydalı olabiliyor." Yani HB sorunlu bir satıcı mı? HB'ye iade filan da yaptım, orada da sorun yaşamadım.

    hb ile sorun yaşayanlar oldu, tabi kitap değil diğer ürünlerde, ben de bir sefer saç kurutma makinesi siparişi vermiştim, 1 ay göndermediler, sonra iptal etmiştim. yani en iyi tercih değil demek istedim, tabi sorunsuz alışverişlerim de oldu, hatta bazı ürünlerde en iyi fiyatı da bulabiliyoruz ama direk kitap üzerine uzmanlaşmış satıcılar varken ilk tercih olmamalı.

    kitapyurdu'nda da eğer arka arkaya kitap yorumu gönderdiyseniz puan kazanmak için yapılmış yorumlar diye düşünebiliyorlar. benim arka arkaya gönderdiğim 3 yorumu eklememişlerdi, sonra birer hafta arayla aynılarını göndermiştim, eklenmişti. aralıklı olarak eklersek sanırım sorun olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 14 Kasım 2013; 11:53:59 >




  • Çok güzel bir inceleme olmuş teşekkkürler.
  • Kitapyurdu'ndan bir kere alışveriş yaptım gayet iyidi.
  • okoku da gayet iyi geçenlerde bir alışveriş yaptım ertesi gün geldi
  • Yaptığınız inceleme gerçekten çok güzel olmuş. İnternetten kitap alacağım zaman Hepsiburada'yı kullanırım ama çoğu zaman paketlemede problem olduğunu gördüm. Örneğin, kitabın bir köşesi büzülmüş, 4-5 tane kitabı sığmayan kartonlara zorla sığdırmaya çalışmışlar vs. Benimde bu açıdan biraz takıntım var ve o yüzden internetten alışveriş yapmayı bıraktım. Sizin önerdiğiniz gibi kitapyurdu'nu denemekte fayda var sanırım.
  • dnr konusuna katılmıyorum kesinlikle.
    geçtiğimiz 2 yıl ankarada, son 3 aydır ist-tuzla da bulundum.
    max 2 ayda bir sipariş veririm. ki aralarında ara sıra kitap dışı şeylerde olur. ankarada iken max 4 gün bekledim.genelde 2 günde geldi. istanbuldakende öğlen verdiğim sipariş ertesi gün elimde oluyor. yurtiçi kargo önemli bi faktör sanırım

    onun dışında diğer sitelerdende en az bi kere alışveriş yaptım aynı verimi alamadım.kitap yurdu 6 günü bulmuştu ankaraya yollaması. kargaların ziyafeti kitabını
  • Ellerine sağlık çok güzel olmuş ama bir şey belirtmek istiyorum ki, o da ne kadar böyle bilgilendirici konu olursa olsun bazılarının inatla bu soruyu tekrar tekrar soracağıdır.
  • D&R konusuna ben de katılmıyorum. İlk siparişimi geçen hafta vermiştim 24 saatte elime ulaştı 5 adet kitap. Biraz da olasılık işleri bunlar. Kitapyurdu konusunda şu anlar çok fazla şikayet duyuyorum, denemem gibi..
  • D&R'la ilgili ekleme yaptım.
  • Şimdiye kadar d&r, hepsiburada , idefix ve n11 den aldım kitaplarımı..kitapyurduna da çok niyetlendim ama fiyat olarak diğerlerinden uygun olmadı hiç bir zaman..
    Paketleme konusunda hiç birisinde sıkıntı yaşamadım.Kitapların elime ulaşma süresinde de..
    Sonuç olarak son zamanlarda güzel kampanyaları ve indirim çeki sebebiyle n11 'i tercih ediyorum.Toplu bir şekilde alıyorum daha avantajlı oluyor..
    Buz ve ateşin şarkısı serisinin 9 kitabını 76 Tl'ye aldım n11 den..Diğer siteler yanına bile yaklaşamaz sanırım.
  • Kitapyurdu son zamanlarda çok tepki topladı ustam ne düşünüyorsun?
  • Konu çok iyi olmuş, elinize sağlık.

    D&R'dan son 3 senedir kitap alıyorum ve ben de olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Tavsiye ederim.
  • PTT' nin kitap hizmetide var kargo ücretsizmiş sanırım oradan alışveriş yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmi
  • Konuyu okumadım. Sadece baştaki kitapyurdu en iyisi yazısını gördüm. Şimdi çıkıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu güzel ellerine sağlık hocam. ikinci el kitap satın alabileceğimiz bir site var mı acaba?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39937049/mpage_5/f_//tm.htm#82137127

    Bu konu da incelenebilir.Burda da bayağı bir kitap sitesi var
  • D&R'dan 2-3 kere alışveriş yaptım, Kitap potansiyelinden midir bilmiyorum ertesi gün elime ulaştı. İlk siparişimde paketi açamamıştım o derece iyi sarmışlardı kitabı hiç unutmuyorum.. Size tavsiyem siparişlerinizi hediye paketi tarzında vermeniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.