Şimdi Ara

Online Turnuva Sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,

    Bilenler vardir, gamebattles.com gibi sadece amerika ici online turnuva duzenleyen siteler var. Her oyunun bir altbasligi var, oyunu tikladiginizda o an oyun icin acik olan turnuva basvurularini gorebiliyorsunuz. (Mesela su an MW2 icin "3v3 Third Person TD" ve "2v2 Sniper S&D" turnuvalari acik.) Turnuvalarin detaylarinda kurallar da yaziyor (hangi haritada oynanacagi, turnuvanin saati hardcore mu, friendly fire var mi vs vs.)

    Bu sitede de cok turnuva baslatildi ama tecrubeyle sabit, gonullu bi hareket oldugu ve forum ortaminda profesyonelce kurallar mekanizamasi olusturulamadigi icin zaman basarisiz olmustur. Katilacagini soyleyip katilmayan vs vs....

    Gamebatles.com gibi sitelerin ozelligi her oyuncudan turnuvaya katilim ucreti olan credits almasi. Credits'ler tabi sitede parayla satiliyor. Genelde turnuvaya katilim bedeli kisi basi 10 credit yaklasik 7 dolara tekabul ediyor. Ilk seferde elenme ihtimali dusunuldugunde bence biraz pahali bi miktar. Ama inanin daha once 2v2 bir turnuvaya katilmis biri olarak diyebilirim ki hayatimda yaptigim en keyifli MW2 oyunlari bu turnuvada olmustu. Turnuvaya katilim bedelinin olmasi da oyuncularin belirlenen saatte mutlaka turnuvaya katilimini garantileyen guzel bi sistem. Herkes katilmaz ise parasinin yanacagini biliyor, bu da vaktinde hazir bulunmak icin guzel bi motivasyon oluyor.

    Sizin bildiginiz turk oyuncular icin xbox'da boyle ciddi online turnuvalar organize eden bi platform var mi?







  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:59 >
  • Ben de aslinda biri gaza gelip yapsin diye yazdim. Aslinda site dizayni, turnuvalari belirleme falan yapabilecegim seyler ama online odeme, turnuva sonuclarina gore ranking olusturma algoristmalari falan altindan kalkamayacagim isler.

    Ortalama programla becerisine sahip bi coder bu isi cok rahat becerir, cunku cok ahim sahim bi altyapi gerektirmiyor bence.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:38:0 >
  • arkadaşlar r10 davetiyesi olan varmı ben şu olayı bi gözden geçirim
  • böyle bişey olsa gerçekten güzel olur çünkü forumda turnuva düzenlencek denip konu açılıyo ve o konuyu açan bidaha ortalarda görünmüyo tabi xbox bölümü için konuşuyorum düzene sokmak lazım bu bölümü yoksa xboxın bi anlamı kalmicak
  • bana birisi bu r10 konusunda yardımcı olursa el atıcam bu olaya...
  • yau bas bas bağırdık

    turnuva yapıyoruz gelin kaydolun diye :D

    var tabii ki böyle bir turnuva sitesi, sahibi de aynı zamanda bu forumda da olan 3 kişiyiz...

    imzama tıklayarak öğrenebilirsiniz sitemizi...

    şu aşamada sadece ps3 de mw2 ve black ops gündemimizde, ancak xbox konusunda gönüllü arkadaşlar varsa baymam sıkılmam etmem derse, ona xbox modluğu verebiliriz

    yakın zamanda fifa ve pes 2011 turnuvalarımız da başlayacak...
  • Bu ise al atacaklarin gamebattles.com sitesine bakmasi cok faydali olur. Kisi basi 7 dolarlik (10 credit) katilim ucreti olan 16 takimlik bir turnuvanin odulu 70 dolar+10 credit mesela. 32 takili turnuvalarda 100 dolar+10 credit. Yani oyle buyuk paralar degil tabi ama oyuna kendini verme, kurallara uyma vs. acisindan guzel motivasyon sagliyor.

    Inanin bu isle profesyonel ugrasacaklar icin burada cok ekmek var. PS3 icin ozellikle turkiye'den cok katilim yakalanabilir ama xbox icin bilmiyorum tabi.
  • ilk mw2 turnuvamıza 10' ar üyesi olan 14 klan katıldı, başarı ile tamamlandı zaten videoda da katılan bu klanların adları yer alıyor,
    2. turnuvamıza 10 klan katıldı ancak 4. maçların ardından klanlar arasında yaşanan bir takım olumsuzluklar sebebiyle iptal ettik ligi,
    black ops un çıkmasıyla hemen 3. lig başlayacak, ona da en az 20 klan katılır diye tahmin ediyorum.
    bizde katılım bedava ama cebimizden karşılayarak verdiğimiz hediyeler var dereceye girenlere
  • Sahsen bana cok gereksiz geliyor bu tür parali turnuvalar.. Adam hem oyunu orjinal almis birsürü para vermis,hem de kalkip sirf turnuva diye bir de turnuvaya mi para verecek? Hic geregi yok yani böyle seylerin,hem Xbox hemde PS3 kullanicilarinin cogunun -hemen hemen hepsininin- zamani kisitli ve de online oynamak istediklerinde aciyorlar oyununu global olarak takiliyorlar..

    CoD:Black Ops ciktiktan birkac gün sonra zaten bu forum senlenir gibime geliyor(Umut= The Fakirin Ekmegi ) .. O zaman ücretsiz turnuvalar düzenlenebilir..
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:38:6 >
  • gamebattels da klanım var gb rankim 115,966 cıvarında güzel iş ama boş iş çünkü o kadar takım arasında dogrusu senin bir şansın yok ama gene katılıp güzel güzel eylenebiirsin karar sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.