Şimdi Ara

'Onlive' hakkındaki düşünceleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E peki beyler bunlar her kullanıcı için yeni bir bilgisayar mı alıyorlar ? veya serverın aldığı maksimum oyuncu sayısı bilgisayar sistemine eşit mi ?

    Yada ben hala sistemi anlayamadım mı
  • Türkiye'de KISA vadede işe yaramaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zilgar
    Bizim ülkemiz için çok ama çok erken fakat ABD için değil. 1994 senesinde kablolu tv üzerinden Sega firması buna benzer bir sistem denemişti ve başarılı olmuştu.
    '' Also in 1994, Sega launched the Sega Channel, a subscription gaming service delivered by local cable companies affiliated with Time-Warner Cable, or TCI, through which subscribers received a special cartridge adapter that connected to the cable connection. At its peak, the Sega Channel had approximately 250,000 subscribers.''
    kaynak : http://en.wikipedia.org/wiki/Sega



    Bu tip haberlerin bir köşesinden illaki "SEGA daha önce benzer bir şey yapmıştı" cümlesi çıkıyor. Adamlar batmasaydı kim bilir ne yenilikler getireceklerdi oyun dünyasına.

    Konu hakkındaki düşüncem. Bana hitab eden bir sistem değil. Eski bir oyunu seneler sonra oynamak istediğim çok olur. Çıkarıp arşivden takarım cihaza sıkılmadan oynarım (Bu aralar NFS Porsche' ye sardım tekrar). Bu cihazda böyle bir şans şimdilik yok. Vizyondaki filmleri izlemek gibi bir şey bundaki. İllaki hitab edeceği bir kitle olur fakat çok rağbet göreceğini zannetmiyorum.




  • ileride sony,microsoft ve nintendo da bu sistemi kullanır ozaman
  • Ben ipade indirdim programı,görüntüler youtubedaki dandik videolar gibi kimi zaman kimi zamanda 1080p ,Çok iyi alt yapı lazım,İnternetin de yüksek olması lazım şöyle 100mbit filan.Ama bayağı oyun var yani.
  • Playstationlarimiza mis gibi kutulu oyun almak varken, nedir bu? Kutulu oyunlar dagami cikti? Kisaca ( bence) gereksiz, sacma, berbat.
  • Üyelik felan ücretsiz mi acaba ? Programı şimdi indirdim üye olucam ama sözleşmeyi kabul et diyo bende kararsız kaldım bide ücretliyse eğer
    Deneyen varsa söyleyebilr mi acaba birde free oyunları nasıl oynayacağımızı ??
  • dostum aylık 10 dolardır.
  • bu arada bende programı indiriom şuanda bakıcam bende bi belki buda live gibidir 1 aylık free falan vardır.
  • Bence üyelik beleş oyunlar paralıdır çünkü videolarda 30dk free oyunlar var sen bkatınmı şimdi ? Birde 10$ olduğunu nerde okudun ?
  • Ben şimdi üye oldum hiçbir ücret felanda çıkmadı karşıma free oyunlara bakıcam şimdi sen ne yaptın ?
  • cogu oyun trial ztn
  • Çok sağlam bir fikir ama şimdiki zamanda tutmaz ama kesinlikle geleceği parlak bence bu projenin.
  • dostum haklısın ben oynadım bilene.free oyun yok sadece 15 dakika free trial var aslında harbiden hiç lag felan olmuo 1-2 dakikada sanki oyunu indirmiş kurmuş kadar iyi oyun performansı alıyorsunuz.çok iyi 2-3 ouyunun free trial ını denedim fps falanda oynadım.blood rayne 2 grandages rome sonra bide battle losangeles onu oynadım 0 lag.ancak kotu tarafı oyunu satın almanız gerekiyor eğer full veya online oynamak istiyorasnız birde şöyle birşeyvar her ay aynı oyunu birdaha almanız gerekiyor yani diyelim oyunu 10dolar a alıyorsunuz sonraki aybidaha 10 dolar.
  • ancak sonuç olarak gerçekten bu teknolojide gelecek var.çünki bakın oyunu ne indiriyor ne kuruyorsunuz sadece 1-2 dakikada aynı oyun karşınızda bu harika birşey .ancak tek kötü tarafı ödeme sistemi olmuş her ay 10 dolar çok.ona verceğime live dan oynarım oyunumu daha iyi
  • Üye olurken felan çıkmadı dimi karşsına herhangi bir ücret yani üye oldun oynadın felan ?
    Ama gerçekten süper bende 1 kaç oyun test ettim aslında benim makine iyide sistemi merak ettim gerçekten süper
  • Bir ara kullandım ben de ama sonradan bölgeden giriş yasaklandı maalesef. Oldukça güzel bir sistem. Bir de aylık 10 dolara istediğin oyunları oynayabildiğin bir olay vardı. Güzel oyunlar vardı ve her ay güncelleniyordu. O sistem süperdi mesela.
  • Guzel bir sistem ama daha gelismesi gerektigini dusunuyorum.
  • Şuan açık sistem yükleyip oynayabilirsiniz ama size bi sorum olucak ben şimdi buna üye oldum girdim free taklıyorum şimdilik ama üye felan oldum diye herhangi bi ücret ödemem gerekicek mi ?:D
  • Ben bulgaristandayım. bu onlive'ı denedim.40mbit bağlantım var buna rağmen başta bağlantınız yavaş yüksek gecikme olabilir vs.. diyor. görüntüler idare eder. Tamam oynanış fikir iyi. Dandik pcde idare eder. Ama 42" fullhd tvde
    görüntünün tatmin edeceğini sanmiyorum.
    Bir diğeri ise oyunlar çok pahalı. Yeni oyunlar kutulu fiyatıyla aynı. Gider kutulu alır oynarım.
    Aylık 10$ ödemeli sistemi var bu mecburi değil. isteyen alıyor o paketin içindeki tüm oyunları sınırsız oynuyor. Ama genelde vasat oyunlar var.
    Bazı oyunlarda 3 günlük -5 günlük paketler var ama çok az oyunda var.
    50$lık oyun 3 günlük 6$ 5 günlük 9$a kiraliyor.
    Ama kutulu oyunla aynı fiyat olunca saçma geliyor bana.
    Her oyuna 30dk ücretsiz deneme imkanınız var.

    Size birkaç SS çakayım.

    Ana Menüden bir görüntü


    Oyun dükkanı Marketplace görüntüsü


    Arena: Burda tüm oyuncuların şuan hangi oyunu oynadığını görüyorsunuz. Birini seçince onu birebir izleme imkanınız oluyor.


    Bunlarda 1920x1080 monitörümde oyun içindeyken aldığım ekran görüntüleri.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 18 Ağustos 2011; 4:13:34 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.