Şimdi Ara

**OPEL ASTRA'99 CD OTOMATİK İÇİN YARDIM** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 98 manuel cdyi 2 yıl kadar kullandık.iyi ve kötü yönlerinden önce,bu kasadaki otomatik şanzumanın pek tavsiye edilmediğini belirtmek isterim,yakıt tüketiminin fazla olması bi yana arıza çıkarma olasılığı fazladır.
    iyi yanları;iyi yol tutuşu,98 model ve 180.000 km yapmış bir otomobilden sadece bir tık sesi bile gelmemesi,mükemmel ses yalıtımı,konfor ve kalite hissi,sağlamlık vs..en önemlisi kalite hissi.

    kötü yönleri ise,şehiriçi yakıt tüketiminin fazla olması,2500 altı devirlerde,bilhassa kalkışlarda zayıf olması,araba 3000 devirde ancak toparlıyor.
    alacak olanlara manuel önerilir.sollamalarda klima açıkken pek güven vermese de,genel olarak güvenilir bir araba,tavsiye ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 10ur_1

    quote:

    Orjinalden alıntı: STRONG 1970

    ARKADAŞIM BEN 99 CD SIFIR ALDIM 5 SENE BİNDİM CANAVAR GİBİ ARAÇ UZUN YOLDA ÇOK EKONOMİK
    YANLIZ BENİM Kİ DÜZ VİTESTİ İYİ ARABADIR SERT ARABADIR GÜVENLİ DİR. AMA YIL 2007 8 SENE DE AZ DEĞİL
    BEN 2004 YILINDA SATIP 307 XT ALDIM KULLANIM OLARAK ARALARINDA ÇOK FARK VAR BAZEN 307 KULLANDIKTAN SONRA ASTRAYI KULLANIYORUM ÇOK YADIRGIYORDUM.AMA YOL TUTUŞU FALAN BAYAĞI İYİDİR AMA TEK KÖTÜ YANI 8 YAŞ

    bütçe meselesi

    durumu olsa 0 km corvette almiycak mı?


    arkadaşlar aracı satın almıyorum. şirket bir süreliğine bana tahsisi etti. ancak bu süre zarfında kullanımda bir sorun yaşamamak adına tecrübelerinize ihtiyacım var. paylaşımlar için teşekkürler. devamını bekliyorum




  • merhabalar,

    Benimde 2001 model opel astra aracım var hali hazırda babam kullanıyor ancak ben 115.000km kullandım.
    Arac ile bu süre zarfında bakımlar dışında bir kere servise gittim ve o zaman da beyni bozuldu. Epeyce maliyetli bir parca.
    Onun dısında arabadan gercekten cok memnundum. Gerek yol tutuş gerek performansı 100hp lik bir araba için yeterli düzeyde.
    Opel astranın en büyük özelliği 4. vitesde 90 km hızla giderken hızlanma performansıdır. Benzer sınıfdaki bir cok arabadan daha iyi hızlanır.
    Şu anda 1.6 corolla kullanıyorum ve acıkcası opel astra nın yol tutusu ve yüksek hızlarda verdiği güven daha fazla ancak corolla daha yumsak bir araba. Yani astra biraz sert sayılır gerek vites gerek direksiyon gerekse amortisör acısından.
    Ama alışınca gayet zevkle kullanılabilen bir araba gerçekten taş gibi araba deyimi her acıdan kullanılabilir.

    selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.