Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa Arızaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    opel astra aracım bugün soğutucu suyu az diye uyarı verdi içerisinde su vardı diye çok az ilave ettim. yola devam ederken birden dumanlar çıkmaya başladı daha sonra kenara çektim soğutucu suyu sızıyordu . biraz bekledikten sonra 20 devri geçmeyecek şekilde devam ettim sonra motor hararet yaptı 130 u gördüğü an durdum biraz bekledim sonra çalıştırdığımda tekrar 90 a inmişti sonra yola devam ettikten sonra terkar kısa bir süre sonra motor ısısı çok yüksek motoru rölantiye alınız diye hata verdi sonra motor yağı değişim hatası verdi arabayı park ettim bıraktım . sorunlar neden kaynaklanıyor sebebi ne olabilir ?




  • Açıkçası arabadan çok anlamam ama sorunun radyatörden ya da radyatör ile motor arasındaki aktarım kısmından kaynaklandığı bariz.


    Servis evinize yakınsa, soğuk bir havada klimaları MAX sıcaklığa ve son kademe hıza getirirseniz hararetiniz biraz azalır. Ama yine de 90 derecede sabit kalmaz. Eğer servis uzaksa mutlaka çekici çağırın. Kaskonuzda çekici maddesi varsa ücretsiz götürürsünüz.

  • Şimdi tekrar düşündüm de benim aracımda olsa ben direkt çekici ile giderdim servise. Diğer arkadaşlar ne yorum yapacak bakalım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.