Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.055
Cevap
102
Favori
188.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anil2645 A kullanıcısına yanıt

    Son cümleye tamamen katılıyorum.


    Bugün farkettiğim bir şey daha oldu, 225/40/18 ölçü yazısından sonra XL kısaltması yok, ancak kutucuk içinde “Extra Load” yazıyor. Belki çoğu kişi farketmiştir ancak ben bugün farkına vardım, bu nedenle de yanak sertliği ve ses durumu fazla olabilir.


    Continental yazlık hiç kullanmadım, ancak kışlık TS870P’ler baya bir sesli. Yazlık modellerin de test sonuçlarında ses düzeyi orta ve alt sıralarda. Performans olarak çoğu testte birinciler ancak konfordan biraz taviz veriyor gibi bir görüntü var.


    Ben de değiştirecek olursam Goodyear ya da Turanza 006 araştırması yapacağım. Bu segmentte bir lastik değil ancak orta düzey, f/p lastik açısından Hankook Ventus Prime 4’ü 195/55/16 Polo araçta deneyim, sessizlik ve yola tutunma konusunda hayran bıraktı. Abartmıyorum Astra’daki S1’lere bin basar. Frenleme, lastik ömrü konusunda şimdilik yorum yapamam, öyle zorlayıcı bir fren gereksinimim ve ıslak deneyimim olmadı ancak kuruda ses ve tutunma konusunda çok güzel bir alternatif.





  • Targa4S T kullanıcısına yanıt
    Araç üzerinde lastik yorumcuların en beğendi lastik 225 40 18 ex load s1 ler . Daha fazla uzun ömürlü olması için . Sizin dediğiniz turanza lastikler yutube pek cok araçta yüksek hızlarda yarılma videoları var ben bir kaçına denk geldim . Konfor için ses azaltmak için taban genişliği yanak kalınlığı çıkarsan ozman ses konfor artar ama bu sefer fren mesefan yol tutuş ödün verirsin . Ki üzerinde lastik markası zaten en yumuşal lastik markalarındandır . Benim şahsi fikrim . Ben konfor için ebat küçültmeyi bile düşündüm ama orj jant bulunmuyor .
  • Böyle bir yağ terlemesi sizlerde de var mı ?

    Servise gidemiyorum şimdilik o yüzden buradan sizlere danışmak istedim.


    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022




  • Targa4S T kullanıcısına yanıt

    Hocam Hankook s1 evo2 ben farklı araçlarda kullandım, hem sessiz hem konforlu hem de geç aşınıyor tam f/p lastiğidir. Belki evo2 artık yoktur ama evo3 de benzer spec olabilir.

  • maniax kullanıcısına yanıt
    Hocam konu şimdi dikkatimi çekti, bende de 2023 md 308 gt var ve yazlık Michelin'ler bana da enteresan biçimde gürültülü geliyor. Mart ayında 2023 md 208 allure sattım onda da michelin vardı EV versiyondu lastikler, buna göre fark edilir şekilde sessizdi 208. Ben yanak kalınlığına yormuştum ama acaba lastik kaynaklı mı merak ettim doğrusu. Şimdi gidip versiyonuna bakacağım. (S1'miş, 18" extra load)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 21 Nisan 2024; 21:13:11 >
  • Merhaba


    2023 astra l gs aracımın far motorlarının arkasındaki siyah plastik kısımda yağmurlu havalarda su birikiyor. Kaput fitillerinde bir sorun görmüyorum kaputun oturduğuna da eminim. Her iki tarafta da oluyor. Başına gelen var mı acaba?

    OPEL ASTRA L 2022


    OPEL ASTRA L 2022


    OPEL ASTRA L 2022


    OPEL ASTRA L 2022




  • agarta kullanıcısına yanıt
    normal,yani normalden kastım tüm astra l kasalarda olan bir durum
  • agarta kullanıcısına yanıt

    bende de vardı, daha sonra herkeste oldugu gorduk. Sımdılık bır sorun teskıl etmıyor.

  • Arkadaşlar kapı içleri, arka koltuk altı, bagaj tabanı ve yanları bir de davlumbaz içlerine ses yalıtımı yapan veya yaptıran oldu mu?
  • Bardaklık sürgüsü ile öndeki sürgü plastiği sürtünmelerde açık renkte izler bıraktığından rahatsız oldum ve oraları kaplama yaptım.

    Görüntü tatmin etti. Kullanımda da artık rahat davranabileceğiz.


    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022




  • Kapı içlerine ve kol dayama içine kaplama yaptım.

    Hazır kesim geliyor arkası yapışkanlı

    Graficardan temin ettim konfor seti olarak geçiyor ismi


    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022
    OPEL ASTRA L 2022




  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    Kapi iclerinden yanlar ve zemin iki farkli parca gibi duruyor ama oyle mi?
  • srdrea S kullanıcısına yanıt

    Aynı malzemede parçalar.

    Ancak ışık yansımasına göre farklı tonlarda görünmüşler.

  • Bugün ekranda bakım uyarısı çıkmaya başladı. 3200km ya da 9 hafta diyor. Bana bayiden çıkarken 1 yıl ya da 15000km demişlerdi ama 10000kmye göre uyarı vermeye başladı. Daha doğrusu 9 haftaya göre vermeye başladı ama km şu an 6800de. Bakım aralığını fabrikadan 10000 olarak mı çıkıyorlar? Bakımda bu uyarıyı bir daha 15000kmde verecek şekilde mi ayarlıyorlar? Bakıma giden ve uyarı çıkan arkadaşlarda nasıl oldu bu süreç?
  • maniax kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlarda da 10.000 km diye çıkmış uyarı arkadaşlar onu düzelttirmişti 15.000 km diye. Ama sizde benim gibi yıldan dolayı yaptıracaksınız anlaşılan bakımı. Gidince belirtirseniz düzeltirler.
  • maniax kullanıcısına yanıt
    Araçlarımız için her ne kadar 10.000 km ve 1 yıl üzerinden araç bilgisayarı uyarı verse de kullanım kılavuzunda da belirttiği üzere Türkiye için 15.000 km ve 1 yıl periyodik bakım aralığıdır.

    OPEL ASTRA L 2022
  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın hocam. Ben de piyano siyahı olan yerleri kapladım kendim. Çizilmeye ve tozu tutmaya meyilli olduğu için. Kapıdaki cam açma kumandasının olduğu yeri de kapladım iyi oldu. Fakat kapı saklama bölümlerini konfor kaplaması baya iyi gözüküyor. Ben de düşünüyorum ama toz tutarmı ki içinde emin değilim.
  • Haftasonu arabaya Rizline üst konum bagaj havuzu yerleştirdim. 650₺ye geldi. İnce bir yapısı var ama bagaja gayet güzel milimetrik oturdu. Koku hiç yok. Plastik de ne çok parlak ne de tam mat. Şöyle bi bakınca güzel durduğunu düşünüyorum. Sanki arabanın normal parçasıymış gibi. Üst konumda emanet durur mu dedim ama oturması iyi. Kenarları hafif yüksek ama tam oturuyor. F/P olarak tavsiye ederim.
  • maniax kullanıcısına yanıt

    Fotoğraf atabilir misiniz?

  • Selam

    Aracın multimedya sisteminde sorun yaşamaya başladım. Hız gösterge panelinin parlaklık ayarı kendiliğinden azalıp artıyor, parlaklık ayarı titreme yapıyor. Gene gösterge ekranındaki bazı kısımlar kaybolup geri geliyor. Sık sık Carplay bağlantısı yapılamıyor. Arka koltuklara yolcu oturduğunda kemer uyarı sinyali hiç bir zaman çalmıyor. İki kez de ekteki gibi orta ekran tamamen parazitlendi. Kapatıp uzun süre bekleyince düzeliyor ama rastgele sorunlar sık sık çıkıyor, arka koltuk kemer uyarı sorunu kalıcı. Aracın elektroniğine ve yazılımına vs bir müdehale yok, her şeyiyle orijinal ve bu zamana kadar bir problemi yoktu. Tüm bu sorunlar aynı anda başladı. Benzer sorunu yaşayan oldu mu? Yarın servise göstereceğim. Teşekkürler

    OPEL ASTRA L 2022

    OPEL ASTRA L 2022




  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.