Şimdi Ara

Opel bayisi benimi kazyklamy? bakarmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bendeki navi geçenlerde bozuldu karardi götürdüm verdim 1 ay sonra taktilar bisey demedim simdi daha 1 hafta olmadi bozuldu ayni hata yine ben araci alirken navi600 paket aldim bana cin mali takmislar ve tamirden gelir gelmez yine bozuldu simdi 2 sorum var
    1.ne yapmak lazim tamirden gelen makine 1 hafta olmadan bozuldu götürüp degisimmi istesem
    2.benden orijinal navi parasi almislar ama sahte takmislar napmam lazim opelin Türkiye distirubutune sikayetmi etsem



  • Kesinlikle orjinal olmadığını düşünüyorsan 2 sn beklemeden türkiye distribütörüne şikayet edip durumu anlat o bayiyi doğduğuna pişman ederler öyle bir durum varsa.
  • csemre C kullanıcısına yanıt
    Hocam yan sanayi ürünü olduğundan eminsen şikayet etmek için durduğun hata. Eğer gerçekten böyle bişey yaptılarsa bayilik lisansları bile iptal olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delpiero68

    Hocam yan sanayi ürünü olduğundan eminsen şikayet etmek için durduğun hata. Eğer gerçekten böyle bişey yaptılarsa bayilik lisansları bile iptal olabilir.


    quote:

    Orijinalden alıntı: scorpıonkıng

    Kesinlikle orjinal olmadığını düşünüyorsan 2 sn beklemeden türkiye distribütörüne şikayet edip durumu anlat o bayiyi doğduğuna pişman ederler öyle bir durum varsa.

    çin malı olduguna kesin eminim çünkü internet baglantısı var bende, orjinallerde boyle bısey yok size bişey daha sormak istiyorum bayilerde istenildigi taktirde çin malı takılması dogalmı yoksa yasakmıdır ?
  • Bayilerde orijinal ve lisanslı ürünlerin satılması gerekir. Sizin başınıza gelen olayda muhtemelen orada çalışanlardan birisinin halt yemesi diye düşünüyorum.
  • faturanızda navi600 yazıyorsa şikayet edin, ama bayiler orjinal opel ürünü dışında ürün de satıyorlar benim arava necvox navigasyon takıldı ama bilgim dahilinde ve faturada o şekidle yazıyor.
  • Benim aracimda da navimate marka olani takili ,navi600 paketi almama ragmen cd400 plus ustune navimate ekran takilmis .sorusturdum turkiyede navi600 lu astra nerdeyse yok her bayi yapiyor bunu malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.