Şimdi Ara

Opel Mokka X 1.4 Turbo Otomatik Tavsiye Edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu araç sahipleri araç ile ilgili bilgi verebilir mi? 1.4 T bu kasa için yeterli mi? Lpg uyumu var mı? Yakıt tüketimi nasıl? Bagaj hacmi yeterli mi? İç hacmi nasıl? Yol tutuşu nasıl? Kabin sessizliği nasıl? Opel Mokka X 1.4 Turbo Otomatik Tavsiye Edermisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.GU -- 7 Mayıs 2021; 3:57:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bir yakınımda vardı, kısa süre (2-3 ay kadar) kullandı, Otomatik vites, 1.4T idi. Uyduruk bir LPG (Toplama bir sistemi uydurup takmışlar) takılıydı ve bir gün LPG tankımı ne patlamıştı, bomba gibi patladı diye anlatmıştı. Akabinde aracı yaptırıp sattı.


    Araca gelince, bir kez uzun yol (Ankara-Antalya) gittik birlikte, yerden epey yüksek bir oturma pozisyonu var, minibüste oturuyormuş gibi hissettim. Aman aman güçlü bir motor değildi ama aracı götürüyordu. Bagaj hacmini hatırlamıyorum ama benim Egea HB aracımdan daha küçük duruyordu. Konfor olarak açıkçası kendi aracımı aradım o yolculukta, dediğim gibi araç yüksek olduğundan olsa gerek Leylek gibi gidiyormuş hissi oldu bende, kendimi rahat hissedemedim.


    Yalıtımı v.s. ne iyi ne kötü diyebilirim. Arka koltuklarının çok rahatsız olduğunu söylüyordu, arkaya oturan herkes şikayetçi diyordu. Sırt kısmı çok dikmiş koltukların, ayarlanıyor mu bilmiyorum.


    Yakıt tüketimini net hatırlamıyorum ama çok yaktığını söylüyordu sahibi, değerleri bilmiyorum ama fabrika verisi bile hayli yüksek ki siz onlara 1-2 lt daha ekleyin.





  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, benim için bu yorum faydalı oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr.GU kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, eğer araç hakkında daha detaylı bilgi isterseniz, araç sahibine arar sorarım merak ettiklerinizi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.