Şimdi Ara

Opel otomobillerin kronik sorunları nelerdir (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
193.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • opellerde açıkcası benim gördüğüm kadarıyla klima gazının kaçması gibi bi sorun oluyo..motorlar amerikan dökümü(general motors) olduğu için ve yüksek sıcaklığı sevdiği için termostat geç açılıyo buda klima gazını içinde tutan pompanın keçesini eskitiyor..buna bağlı olarak gazda eksilme meydana geliyor.
  • kalörifer kapalıyken ızgaralardan sıcak hava giriyor, aynı durumun 2008 modelde de olduğunu gördüm.
  • cruise control monte etmek zor mu , bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kilic

    cruise control monte etmek zor mu , bilgisi olan var mı?

    otomobilci_x arkadaşımız (gerçi artık foruma yazmıyor ama) taktırmıştı aracına.. Opel Corsa 1.0 idi onun aracı
  • cmts 150 tlye astra h aracıma crusie control taktırdım, kullanımı çok keyifli, keşke enjoylarda tessatın mevcut olduğunu daha önce bilseydim, 3 sene önce taktırırdım. sadece kol takıldı ve tec2 ile bağlanıp aktive edildi. tüm enjoy sahiplerine öneririm.
  • bu arada benim aracımda olan bir uyarının kronik olarak tüm astralarda olduğunu öğrendim, yani servis öyle dedi " soğutucu suyu seviyesi" ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kilic

    cmts 150 tlye astra h aracıma crusie control taktırdım, kullanımı çok keyifli, keşke enjoylarda tessatın mevcut olduğunu daha önce bilseydim, 3 sene önce taktırırdım. sadece kol takıldı ve tec2 ile bağlanıp aktive edildi. tüm enjoy sahiplerine öneririm.

    bulunduğunuz hızı mı sabitliyor yoksa resume pause ve speed up speed down var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnnn

    quote:

    Orijinalden alıntı: kilic

    cmts 150 tlye astra h aracıma crusie control taktırdım, kullanımı çok keyifli, keşke enjoylarda tessatın mevcut olduğunu daha önce bilseydim, 3 sene önce taktırırdım. sadece kol takıldı ve tec2 ile bağlanıp aktive edildi. tüm enjoy sahiplerine öneririm.

    bulunduğunuz hızı mı sabitliyor yoksa resume pause ve speed up speed down var mı?

    evet hız sabitleme, artırma, azaltma ve devreden çıkarma fonksiyonları kol üstünde var,

    resume ve pause yok, varsada usta söylemedi, devreye al ve devreden çıkar yapabiliyorsunuz.
  • sonnedark S kullanıcısına yanıt
    abi iyi günler opelden anlıyosun sanırım. ben tigra hastasıyım ve almayı düşünüyorum yakın zamanda.
    öncelikle ben motoru çakmış bi tigra alıcam motorunu sıfırdan yapıcaz bunun maliyeti maksimum ne olur. çok sorun çıkaran araçlarmıdır çok fazla arabaya binen birisi değilim, sıfırdan topladığım zamanda arıza olayı çok olurmu.
    bide corsalarla aynı motora sahip ffalan deniliyor parça sıkıntısı yaşarmıyım bu araçlarda. acil cvb verirseniz sevinirm. şimdiden teşekürler.
  • Benim ilk aracım opel idi. 1966 model record; son aracım da yine opel omega.
    Bu iki sayfayı baştan aşağı okudum. Opellere ait kronik bir arıza rastlamadım. Kronik ariza nedir? Bir parçanın kısa zaman/km limitinde ariza vermesidir bana göre. Adam 11 yıl kullanmış aracına yaptığı masrafı toplamış yine de 500"ü bulmamış.

    Yağ yakma sorun değil. Yağ yakan araç daha çekişli olur. Ayrıca pistonların yapışma korkusu olmaz. Sürekli yağ takviye olacağından yağı hep yeni kalır.

    Motoru sıcaktır. Ama hararetten yanması mümkün değildir. Hararet esnasında motor kendini stop ettiriyor. Ben ilk aracımda buna şahit olmuşum. Yeniler tabiiki daha korunaklı dırlar.

    Eskiyen parçanın değişmesi gerekir elbet bunu kronik arızadan sayamayız.
  • 7-8 yıllık Opel kullanıcısı olarak konuşuyorum; alıp sattığım otomobiller listesinde 3 tane opel vardı. 1996 Opel Astra, 2002 Opel Astra ve şuan 1997 Vectra B sahibiyim. Şükürler olsun hiç bir kusur, zarar, kronik bir problem çıkarmadı bana Opel marka araçlarım. Çok çok çok memnunum. Atak ve konforlu araçlardır. Şuan elimde 1997 Vectra 2.0 CD var. 4 cam otomatik, ABS, TCS, Elektrikli aynalar, yol bilgisayarı, mükemmel performansı var ve hiç bir sorun vermedi bana. 2001 Toyota Corolla aldım bir ara, konforluydu fakat Avrupa arabaların verdiği teknolojiyi hiç vermedi bana 2 ay kullanabildim. Hemen Opel'e dönüş yaptım.
    Opel'ler iyidir. Alman otomobillerinin hepsi böyle. Teknolojiden kaçmıyorlar. Hiç bir sorun yaşamadım, İnşaallah yaşamam ve kimseler yaşamaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkhkn

    7-8 yıllık Opel kullanıcısı olarak konuşuyorum; alıp sattığım otomobiller listesinde 3 tane opel vardı. 1996 Opel Astra, 2002 Opel Astra ve şuan 1997 Vectra B sahibiyim. Şükürler olsun hiç bir kusur, zarar, kronik bir problem çıkarmadı bana Opel marka araçlarım. Çok çok çok memnunum. Atak ve konforlu araçlardır. Şuan elimde 1997 Vectra 2.0 CD var. 4 cam otomatik, ABS, TCS, Elektrikli aynalar, yol bilgisayarı, mükemmel performansı var ve hiç bir sorun vermedi bana. 2001 Toyota Corolla aldım bir ara, konforluydu fakat Avrupa arabaların verdiği teknolojiyi hiç vermedi bana 2 ay kullanabildim. Hemen Opel'e dönüş yaptım.
    Opel'ler iyidir. Alman otomobillerinin hepsi böyle. Teknolojiden kaçmıyorlar. Hiç bir sorun yaşamadım, İnşaallah yaşamam ve kimseler yaşamaz...

    İnşallah İnşallah.




  • opel Türkiye'nin her problemde kullanıcı hatası demesidir ve yaptıkları ürünün arkasında durmamasıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pegasuson

    Dizellerde Turbo sorunu mevcut bende 50bin km hiç sorun çıkarmadı ama bir arkadaşımın aracı 100binde 2 daha garantiden değişti.

    bizde de dizel vectra var turbo değilde genelde egr valfi sorun çıkarıyor...
  • opelin nekadar çk "kronik" arızası varmış ya :)
    bir "f" kullanıcısı olarak aracımızdan memnunuz Allah'a şükür.en azından bişilerini kendim söküp tamir edip takabiliyorum.bence kolay bi araba =)
  • Araç içi gıcırtı
  • Bence birazda şanstır 2 opel değiştim ikisinde bir tek vectrada lpgde sorun yasadım oda markadan dolayı araçta sıkıntı yoktu şu anki aracımda opel 10 aydır bende allaha çok şükür sorun yok.
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİYİM BURDA
    VECTRA C KASA 2004 ARAÇ VAR BENDE YAĞDANLIK ÜZERİNDE İNGİLİZ ANAHTARI İŞARETİ YANIYOR BU NE ANLAMA GELİYOR BİLEN VAR TŞKLR
  • Kardeşim lğtfen acil ben de opel vectra gt 1999 var arabam da arka bağajdan ampulu söktüm taktım ve teyip gitti elektirik aksamlarının bağzıları çalışmıyorr nedeni ne olabilir acill teşekkür ederimm
  • Arkadaşlar 1 hafta önce 2.el olarak almış olduğum 2013 model opel astra h kasa araçta korna çalmıyor opel de bu tür bir sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar varsa cevap atarlarsa memnun olurum.
    Bir de 1 2 gün içerisinde servise bu sıkıntı için götüreceğim aracı ancak garanti kapsamına girer mi girmez mi öğrenmek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.