Şimdi Ara

Opel Vectra B 1996 Model Otomatik Aracımda Tüm Yaşadıklarım ve Yaşayacaklarımın Paylaşım Noktası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
7.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt

    Çok sağol hocam şu an için aracımızdan memnunuz. Eşimde gayet rahat kullanıyor. Biz aracı satmayı planlıyorduk. Kasası hariç her şeyi sıfırlandığı için satmaktan vazgeçtik. Sıfır araçların kazalı çıktı bir ülke de fazlasında gözümüz yok. Arızası vs giderildiği için güvenle biniyoruz. Memurlar için geniş araç önemlidir memleketten eşya getir götür ve zamanının D segmenti olduğu içinde gayet konforlu ve geniş, bizi kazasız belasız A noktasından B noktasına rahat bir şekilde götürsün yeter kafasındayız.

  • -----------------------------------------------------------------------------------Spoiler'a Gömülü Çakarlı Stop ve Uzun Kısa Xenon Ampul Takıldı---------------------------------------------------


    Spoilar'da stop şeridi için yer vardı internetten 150 TL'ye stop lambasını temin ettim. Kaportacım Spoiler'ı komple söktü kablo bagaj içine aldı Spoiler'ı tekrar monte etti ardından elektrikçim xenon far ve çakarlı stop uygulaması yaptı. Toplam Maliyet 2600TL (Xenon ampuller Photon H4). Daha sonra Amerikan Park uygulaması yapılacak.

  • ------------------------------------------------------------------------------------Opel Logolu Kapı Stopu Uygulandı-----------------------------------------------------------------------------------


    Her kapıya karşılıklı 2 adet takıldı. Kapıları kapatırken vuruntu sesini %100 değiştirdi. Fakat uygulayacak arkadaşlar kapıların neresine takacağını iyi hesaplamalı. Maliyet 100TL

  • ------------------------------------------------------------------------------------Rot Balans ve Yeni El Freni Halatı Takıldı---------------------------------------------------------------------------


    El freni nerdeyse tutmuyordu, kontrole götürdüm üzerinde 1996 yılında takılan orijinal halat vardı yenisi ile değiştirdik, aracı durdururken P'de yük şanzımana biniyordu düzeldi. Yeni jantları taktırırken jantları makineye bağlayıp balans ayarı yaptıklarını söylediler, araçta sağa çekme ve direksiyonda titreme vardı rot balans yapıldı 0 çıkması gereken değerler 50-100 arası çıktı tamamı sıfırlandı, direksiyon titreme sorunu giderildi toplam maliyet 950TL

  • ------------------------------------------------------------------------------Tavan, Kaput Ucu, Far Filmi ve Sticker Kaplaması Yapıldı--------------------------------------------------------------


    Toplam Maliyet: 1000TL

  • Offff. İçim daraldı. Allah yardımcın olsun kardeşim. Dertsiz başına dert almışsın. Burada sana çok yapma etme biz sana dedik diyenler olmuş. O noktadan sonra araba arıza verse bile buraya yazmaz, haberdar etmez dedim ama beni yanılttın. Herşeye rağmen hala şeffaf bir şekilde arızaları yazmanı tebrik ederim.

    Temiz alıyorum diye pahalı almışsın ama şasesi düzgün yıkık olanı alsaymışsın keşke. Ben böyle eski hurda alıp toplamak istediğim zaman planım o yönde. Kaportaya çok takılmam. Şasesi düzgün motoru bitik bir model alıp kendim komple toplarım. En azından onu yapabilirdin. Sen motoru lpgsi, şusu busu temiz diye bir dünya para ver. Sonra bunları tekrardan yaptır. Benimde alfa Romeo hayalim var. Şaseden darbe yememiş en ucuz 156 yı alıp komple ufak ufak toplamak istiyorum.

    Sanırım şu anki halimde onu yapmaya kalksam eşimle kavga dövüş moduna geçerdik. Evdeki huzuru bitirir böyle arabalar. O yüzden 156 yı haftasonlari keyif icin yapmak istiyorum. Bu tarz arabalar birinci araba olacak araba değiller. Paranla rezil olursun. En önemlisi ise eşini çoluğunu çocuğunu elaleme rezil edersin. Bana göre bu son dediğim çok acı bir olay. Allah kimseye yaşatmasın. Zaten şimdiden 400bin TL yi geçmişin. Bence komple yaptırdığın şeyleri yazıp ilana koy sat gitsin. Üstüne temiz yeni modelli aileni rezil etmeyecek bir araba al derim.

    Yapmayacaksan bile yapılan masrafları yazmaya devam et başkan. Takip ediyoruz. En azından böyle eski arabalara heveslenen cok genc kardeşlerimiz var. İleri ki zamanlarda bu konuyu onlara gösteririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    Tavsiyeniz için teşekkürler, aracı aldığımda motor kondisyonu iyi durumdaydı araç kaporta olarak da çok şükür iyi durumda. Motorun bu kadar masraf çıkarmasının sebebi tamamen benim ihmalkârlığım telafi ettik çok şükür. Mekanik masraflar bitti keyfi makyaj masrafı yapıyorum artık. Eşim çok şükür anlayışlı bir insan aracın sorunlarını giderirken ikimizde mal bizim malımız yapacak bir şey yok her şeyde bir hayır vardır diyerek sabır gösterdik. Depremde her şeyimizi kaybetmemize rağmen hayatta olmanın 1. derece aile yakınlarımızı kaybetmemiş olmanın verdiği sevinç ile dünya malına o kadar can sıkmamayı öğrendik.

  • wRei kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam. Ufaktan aracin bir fotosunu atma şansınız varsa iyi olur. Eski araçları severim. Allah kaza bela vermesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Haftaya aracın kaplamasında ufak bir düzeltme yapılacak, buralarda hava yağışlı kaplama düzeltmesi ardından iç-dış temizliği yapılsın, bir kaç fotoğraf atayım hocam.

  • wRei kullanıcısına yanıt

    Eyvallaj hocam. Hayırlı sürüşler. Nasip olursa bende bir 156 istiyorum. Kırmızı 2.0 twinspark hayalim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    Çok güzel arabadır hastalık yapar insanda arkadaşımda var ondan biliyorum. Ama vectra gibi dert pakettir. Dert paket dediğime de bakmayın hocam bakımsız her araba kötüdür, ama bu araçlar nazlıdır bakımsızlığı hiç kabul etmezler, bakımını yapar güzel kullanır nazını çekerseniz de sizi her konuda mutlu eder. İnşallah nasip olur. Ayrıca Rosso kırmızı ateştir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 19 Nisan 2024; 20:20:28 >
  • ------------------------------------------------------------------------------Egzoz Çift Çıkış Yapıldı--------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Egzoz takıldıktan sonra araçta sanki tıkanıyormuş gibi bir hissiyat vardı ivmelenme tam istediğim şekilde olmuyordu. Egzoza çift çıkış yaptık %100 oranında değişim oldu. Maliyet: 700TL

  • aslında konu ibretlik işte bu araç sanırım yerli üretimdi ona rağmen sadece sanayiye git gel kullanıyorsunuz gibi bir durum söz konusu olmuş. İşe git gel falan kullanabiliyormusunuz? Ya da tatile gidebildiniz mi hiç uzun yola?

  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    dolar bazında hesap yapması lazım TL dünyada en değersiz para birimlerinden dünyada istediğin ülkeye git kimse TL almaz monopoly deki paralar bile bilinir tl bilinmez

  • Sigara içmemiş bir vectra b hırpalanmadan memur işi bir kullanımla kolay kolay üzmez. Yanlış hatırlamıyorsam temiz tofaşın üstüne 5000 tl konunca bu arabalar alınabiliyordu, bu arabalarda beyin olduğunu unutan eli sıkışık kullanıcılar da alıp bir güzel hırpalamışlardır diye düşünüyorum.

  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Uzun yolda şu an gayet keyifli kullanıyorum. İşe git gel konusuna gelirsek evim iş yerime yakın olduğu için (yürü mesafesi 3 Dk) araca ihtiyaç duymuyorum. Ama mesai dışında bol bol geziyoruz, gazlıyoruz.

  • Bu asamada Aracı satan kişiye ayıplı mal davasi acabiliyorsunuz bir avukatla görüşün derim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Hocam adam bana gayet sağlam bir araba sattı konuyu detaylı okudunuz mu bilmiyorum ama benden kaynaklanan bir ihmal sebebiyle araba bu hale geldi. Arabayı satan abiyle halen görüşüyoruz ondan kaynaklanan bir sorun yoktur. Tavsiyeniz için teşekkürler.

  • wRei kullanıcısına yanıt

    Bu ihmal için ayrı konu açabilirnisiniz en azından baskalarida yararlanmış olur. Linkinde ataraaniz bana güzel olur copy paste yapsanız yeter

    Şu an parça bulma durumunuz nasıl 1-2 hafta içinde temin edilebiliyormu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • treyturop T kullanıcısına yanıt
    Konunun başlangıcında arabanın satışı yapılırken eksantrik keçesinin değişmesi gerektiğini söyledikleri halde değiştirmeyip uzun yola çıktığımda motor yediğimi ve sonra ki süreçleri detaylı şekilde yazdım hocam. Parça tedarikinde bir problem yaşamıyorum maksimum 3 gün içinde istediğim parça elimde oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.