Şimdi Ara

Opel Vectra C kasa yol bilgisayarı sorunu yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2004 model 70000deki aracımın yol bilgisayarı beni çıldırtmaya başladı. İnş durum hakkında fikir verebilecek biri vardır. Sorunum şu. Araca binip daha kontağı takmadan radyoyu açtığımda monitöre görüntü normal bir şekilde geliyor anahtarı kontağa soktuğumda görüntü gidip 2 snye sonra geri geliyor. anahtarı 2. kademeye aldıktan sonra görüntü tamamen gidiyor. Taaki 30 35 km veya yüksek devirlerde 10 15 km yapana kadar. Sonra geri geliyor görüntü. 2. problem klimada yol bilgisayarı ile birlikte gidiyor. Görüntü gelince oda geliyor. çok nadirde olsa arada sırada 15 20 dk snra görüntü gelmeden çalışıyor klima. her halükarda 20 dk titriyorum yani aracın içinde. monitöre görüntü geldikten snra atıyorum; kapıyı açtım, bagaj kilidini açtım, kontağı kapattım geri açtım vb gibi şeyler yaptığımda tekrar gidiyor görüntü. servise gittim bildiğiniz gibi dörtdörtlük servisimiz olduğu için direk yol bilgisayarı değişcek dedi ve 1090 tl fiyat çıkardı. sizdce problem nedir ne önerirsiniz iyi bi elektrikçiyemi götüreliyim başka bir servisemi ne yapmalıyım. Konya'da ikamet ediyorum güvendiğiniz bi yeri önerebilirsiniz.







  • Öncelikle geçmiş olsun benim aracımda zamanında buna benzer (sadece yol bilgisayarı) bir olay yaşamıştım. Sorunu ancak Elektrikci çözmüş idi. Soketlerinin bir tanesinde sorun vardı sonrasında giderildi. Yol bilgisayarı değiştirmeyi düşünüyorsanız çıkmacılarada bakın ben araştırdıgımda 250-300 tl arası fiyat vermişlerdi. Kendin bile söküp takabilirsin. Zor birşey değil.
  • opel ci arkadaşım gerçi çok uzun zaman olmuş ama benimde 2004 vectram var aynen senin dediğin gibi ekran açılıp kapanıyor sorunu nasıl çözdünüz acaba bilgi verebilirmisiniz.Saygıla
  • Aynı Sorun Bendede Var, 2 senedir aynı düzelmedi, 12v60 amper akü vardı, bi biyüğü 12v72 sanırsam akü taktırdım, ondanmı oldu acep bilemiyorum, sizin akü çeşiti nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.