Şimdi Ara

Open Back Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 sene kadar Sennheiser HD700 modelini seve seve kullandım, hatta o kadar rahattı ki resmen her taktığımda yazın soğuk yatağa girince gelen o serinlik hissi gibi rahatlıyordum. Tabi o zamanlar döviz kurları bu seviyelerde olmadığı için yurtdışında ki arkadaşıma rahatlıkla getirtebiliyordum. 1 sene önce H700 kulaklığımı sattıktan sonra sıradan kulaklıklarla hayatıma devam etmek istedim ve resmen 1 senedir eziyet çekiyorum zorla alışmaya çalışıyorum ama a-lı-şa-mı-yo-rum. Asosyal bir yaşantım var ve günün en az 8 saati kafamda kulaklık ile takılıyorum haliyle önceliğim kesinlikle konfor sıkı kulaklıkları hiç sevmiyorum. Kesinlikle open back bir kulaklığa ihtiyacım var çünkü kapalı kulaklıklarda panik atak yaşıyorum iki kulağıma birden takamıyorum buda haliyle aldığım bütün zevki mahvediyor. Biraz uzattım k.bakmayın ama kendimi tanıtıp sizden nokta atışı bir öneri almak istedim. Bütçem çok yok 250 usd civarını zorlayabilirim en fazla , bu doğrultu da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sevgiler saygılar.








  • maliuxul M kullanıcısına yanıt
    Hocam su anda kullandığınız kulaklığın kulak yastıklarını sıcak suda yıkayın sonra derisini soyun, belki rahat edersiniz ancak ses profili değişir.

    Onun harici 250usd ye hd600 hd660 fln bulursunuz gene kanımca yurtdışında 2 el. Hd599 da var.
  • onatba O kullanıcısına yanıt

    şuan kullandığım kulaklığın süngerleri kumaş ondan yana bir sıkıntım yok da sesler profesyonel bir kulaklık gibi değil insan özlüyor dizi film izlerken özellikle çok fark ettiğini düşünüyorum. zaten amacım dizi film ve oyunlarda kullanmak.

  • Beyerdynamic dt 900 pro x olabilir. Sürücüleri kolay çalıştırabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.