Şimdi Ara

ORGINAL XBOX İÇİNE XBOX SERIES S YERLEŞTİRMEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk çıktığından beri en beğendiğim xbox tasarımı hep orginal xbox olmuştur.Son zamanlarda bi orginal xbox alıp içini boşaltıp pc kasası yapma fikrim vardı.Baktım ki o baya çetrefilli içine daha da çok yakışacak birşey koydum.Bence çok da iyi oldu.Baktıkça hem eskiyi hatırlıyorum,hem de yeniyi yaşıyorum 😊


    ORGINAL XBOX İÇİNE XBOX SERIES S YERLEŞTİRMEKAteri Kasediyoutube
    Xbox series s console in the orginal xbox (first xbox) case.
    https://www.youtube.com/watch?v=SvI509coosI



  • Hocam havalandırma olayınını nasıl çözdün fazla ısınmaz mı onun içinde.

  • Güzel fikirmiş.  Series s pek ısınmıyor diye biliyorum ama onun içinde ekstra sorun. Orjinal kasanın arkasında yanılmıyorsam 80 mm fana uygun yuva var. Oraya usb'den çalışan birtane fan ayarlarsanız ya da yaparsanız en azından sıcak havayı tahliye eden bir fan olsun derim. Yada xboxlarda sistem değişik bloktan hava geçirip vakumlayıp üstten atıyor diye biliyorum tam oraya içeri üfleyen fan koyarsanız baya bir etkisi olur.

  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

    Evet açık haline göre daha sıcak ve daha sesli çalışıyor.Nefes alamıyor bu haliyle.Xbox OG'nin içinde plastik kasanın haricinde kasayı tamamen saran aliminyum plakalar var.O da ısıyı ayrıca yükseltip sabit kalmasına sebep oluyor.Kışın çok sorun değil ama yazın baya sıkıntı olur muhtemelen.

  • Normal şartlarda hem ısınmıyor hem de neredeyse sıfır sesle çalışıyor.Xbox OG'nin içine koyduğumda series s ilk defa sesli çalışmaya başladı.OG'nin kasasında dediğiniz gibi bir fan var.Onu söktüm tabi yer açılsın diye ama tekrar koymam mümkün.Usb ile çalışacak hale getirebilirsem series s'İn usb girişleri ile çalışabilir sanırım.Sıcak havayı dışarı atar biraz.Tabi ne derece etki eder bilemem.OG'nin içindeki metal plakalar ısıyı baya abzorbe ediyor.Onu da sökmek istemiyorum ilerde içine mini bir pc yerleştiririm diye.

  • Geçen gün orginal xbox'ın içine series s yerleştirmiştim hatırlarsanız.Sıcaklık problem olunca kasayı modlama işine girdim.Konsolun İçerde nefes almasını sağlayacak bir hava akış alanı oluşturdum.Tasarım da mecburen değişti.Aynalı metal X logosunu ve üçgen parçaları kasanın içerisindeki metal plakalardan elde ettim.Logonun altındaki cd level dergisinin verdiği eski cdlerden.Yeşil xbox logosunu da yine konsolun içinden çıkan fifa 2004 cdsin keserek elde ettim.Sıfır maliyet , %100 keyif.Şimdilik ona XBOX BIG X diyorum.Tam bir koca oğlan 😊


    ORGINAL XBOX İÇİNE XBOX SERIES S YERLEŞTİRMEK
    ORGINAL XBOX İÇİNE XBOX SERIES S YERLEŞTİRMEK




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.