Şimdi Ara

ORİGİN HESABLARI ÇALINIYOR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba simcity fifa battlefield gibi oyunların firması olan electronic art. 'ın account sistemi olması gerek; origin hesabım çalındı. ilginçtirki bu ingiliz firmasının. türkyieden satın alan insanların hesapları sürekli aynı yöntem ile çalınması
    ben simcity oynuyordum . 3ay önce aldıgım cd ile giriş yaptım 2 nisanda hesap çalındı. sizden yardım istiyorum. origin Id ismim deivukas88 olarak değiştirilmiş daha sonra bana aynı emailmie bildirim yollandı hacker önce lavonas4044@gmail.com sonra deivanas404@gmail.com olarak mailleri değiştirmiş. help.ea.com dan admin ile chatta 3 saat konuştuk. benim mailime girmeden nasıl değiştirebilir gizli sorumu dogum tarihimi ve beni afgansitanlı yapmış.
    yani aynı benim emailme aynı emailimden 2 hesap açmış ve şuan ne zaman kendi mailini değiştirse benim mailimede bilgi geliyor. yani iORİGİNDE benim mailimi kullanıyor.ama mailime gelen hiç bir msj ı açıp onaylamadan nasıl yapabilirki? orj. cd key bende mevcut yazdıgım halde yapamadıalr son care bizi telefon ile arayın dediler. 3 saate cözemedik faturası ve cdler kodlar bende oldugu halde. bana lütfen yardımcı olun. inat ettim en son ihtimal savcılığa suç duyurusnda bulunucam. benim gibi hep türkiyedeki oyuncuları hesapları calınıyor nedense hep origin firmasının oyuncualrın hesapları calınıyor bana ulşamanızı rica ederim gerekirse birlikte dava acalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiryakiHasan -- 9 Aralık 2019; 3:19:44 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiryakiHasan

    merhaba simcity fifa battlefield gibi oyunların firması olan electronic art. 'ın account sistemi olması gerek; origin hesabım çalındı. ilginçtirki bu ingiliz firmasının. türkyieden satın alan insanların hesapları sürekli aynı yöntem ile çalınması
    ben simcity oynuyordum . 3ay önce aldıgım cd ile giriş yaptım 2 nisanda hesap çalındı. sizden yardım istiyorum. tiryakihasan origin Id ismim . deivukas88 olarak değiştirilmiş daha sonra bana 1987hasan olarak aynı emailmie bildirim yollandı hacker önce lavonas4044@gmail.com sonra deivanas404@gmail.com olarak mailleri değiştirmiş. help.ea.com dan admin ile chatta 3 saat konuştuk. benim mailime girmeden nasıl değiştirebilir gizli sorumu dogum tarihimi ve beni afgansitanlı yapmış.
    yani aynı benim emailme ait tiryakihasan ismini iptal edip 1987hasan diye aynı emailimden 2 hesap açmış ve şuan ne zaman kendi mailini değiştirse benim mailimede bilgi geliyor. yani iORİGİNDE benim mailimi kullanıyor.ama mailime gelen hiç bir msj ı açıp onaylamadan nasıl yapabilirki? orj. cd key bende mevcut yazdıgım halde yapamadıalr son care bizi telefon ile arayın dediler. 3 saate cözemedik faturası ve cdler kodlar bende oldugu halde. bana lütfen yardımcı olun. inat ettim en son ihtimal savcılığa suç duyurusnda bulunucam. benim gibi hep türkiyedeki oyuncuları hesapları calınıyor nedense hep origin firmasının oyuncualrın hesapları calınıyor bana ulşamanızı rica ederim gerekirse birlikte dava acalım.

    hiç gerek yok kardeş.. aral firmasına gidiyorsun. oyunum çalındı diyorsun.. onlar ea ile görüşüyor.. senden fatura ve ürünün cd sinin resmini istiyorlar.. sonra senin oyunları yeni açtığın bir origin hesabına aktarıyorlar.




  • bence şikayet et
  • Ne insanlar var ya. Allah sabir versin kardes. Benimde basima gelmisti. Ama geri almistim. Oyjnun kutuluysa aralla gorus. Ben sifremi Djl47/&*djjY bunun gbi yapardim. Klayve kullanmada sifreyi kopyala yapistir yapardim. En son calinmadan sonra bu sifreyle bisi olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımlarınız için sağolun. yeni mail açtım oraya aktardılar. söz konusu şahışıda engeleyip şikayette bulundular. adam litvanyalı cıktı :D
  • Hocam buna önlem almanız açısında şunu tavsiye edeyim, her siteye üye olduğunuz kullanıcı adı ve şifreyle origine üye olmayın. Bu hesapların çalınması genellikle şu şekilde oluyor; elemanlar açığı olan bir site buluyor ve o sitenin veritabanındaki tüm kullanıcı adı ve şifreleri çekiyor. Böylelikle ellerine combolist diye tabir edilen bir liste geçiyor. Sonra bu combolisti ilgili programa istediğiniz sitenin bilgileriyle beraber giriyorsunuz ve program bu combolisti sırayla deniyor( 20-30 tane birden hatta daha fazla). Böylelikle eğer originde veya başka bir sitede güvenlik açığı olan diğer sitedeki kullanıcı adı ve şifreyle aynı olan varsa sizin hesap kırılmış oluyor. En basit yöntemi bu. Denemek maksatlı bu yolları izlemiş ve sonuca ulaşmış biri olarak söylüyorum bunları. Dediğim gibi ben denemek maksatlı yaptım, hesapların hiçbirinin bilgileriyle oynamadım ama bu yöntemleri kullanıpta başkasının hesabını satan çok adam gördüm. Aman dikkat edin hocam.

    Ekleme: Bu yöntem sadece originde değil çoğu sitede işe yarar o yüzden önemli yerlere farklı kullanıcı adı ve şifre kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 7 Nisan 2014; 23:09:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün konu dışında bir üye origin hesap çekilişi yapıyordu ve elinde bir çok hesap olduğunu bunları da dağıtacağını belirtiyordu. Hesapları çalmak bu kadar kolay mı ya

    Account and privacy > Security'den Login verification'u on yapmayı ihmal etmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.