Şimdi Ara

Oto Aim Olmadan Oynayamıyorum!! Oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba. Series S konsolda game pad ile FPS oyunlarını sevmiyorum. Multiplayer hiç oynamam. İlk defa FarCry 5 oynadım ve oto aim olduğu için çok hoşuma gitti. Farcry daki gibi tetik tuşuna bastığımda nişana yardımcı oyunlar önerebilir misiniz. Crysis remastered, Calofduty remastered gibi baya oyun denedim. Nişan alma olayını beceremediğim için hemen sildim. Game padde alışamadım düşman öldürmeden ziyade hikaye kısmı ve yapılacak görevler keyif veriyor. Önerilerinizi bekliyorum



  • O saydığım oyunlarda da aim asist olması lazım. Sen tam anlamı ile aim birinden öbürüne geçsin istiyorsun anladığım kadarı ile,o tarz oyun sınırlıdır diye biliyorum.
  • Aim asist kapalı oynayın hocam. Belki milyonlarca kez öleceksiniz ama alıştıktan sonra zor gelmeyecek. Tamamen kas hafızası ile alakalı. Zora alıştırın kendinizi.

  • Gta 5, rdr2.


    Çözümü xim apex tarzı bir şey alıp online oyunlarda kullanmamak... 1100 lira dile kolay ama remapper olarak daha iyisi de yok gibi. Bende aynı şekildeyim. Bayılacaz parayı...

  • Bende sizin gibi yeni yeni alışıyorum. Şuan Sniper Elite 4 oynuyorum. Çok hızlı bir oyun olmadığı için zorlanmıyorum. Bence deneyebilirsiniz. Hem güzel de bir oyun. Alışmanıza yardımcı olacaktır.

  • Konuya çok hakim değilim?Peki klavye mouse bağlanıp oynanabiliniyor mu?Veya klavye mouse ile oynanan çok fps oyun var mı?

  • thom_yorke T kullanıcısına yanıt

    Öne çıkanCall of duty coldwar, modern warfare, warzone, Paladins. Online oyunda izin veren oyunlar bunlar.


    Bu siteden hangi oyunların k&m desteklediğini görebilirsin. Site bana ait değil. https://xboxkbm.herokuapp.com

  • Crysis remastered aim assist gerçekten yok gibi bir şey yani bu aslında oyuncudan daha çok oyunu tasarlayanların kumandayı ne kadar iyi ayarlamalarıyla alakalı mesela.

    Crysis 2 yanlışım olmasın yedi sekiz yıl önce konsollara çıktı lakin adamların tasarladığı kumanda ayarları crysis remastered dan çok daha iyi

    Max payne 3 kumandayla pc mi konsol mu diye sorsalar kumandayla kesinlikle konsol pc versyonundan daha akıcı
  • Vallaha alıştırmaya çalışayım. Hangi yorumu okusam FPS oyunların gamepad ile alışılınca klavye mouse den daha keyif veridiği yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkrose511

    Vallaha alıştırmaya çalışayım. Hangi yorumu okusam FPS oyunların gamepad ile alışılınca klavye mouse den daha keyif veridiği yazıyor.

    Hocam ben de aynı durumdayım, far cry 5 çok hoşuma gittiydi auto-aimden dolayı, başka böyle oyun yok mu?

  • İndirimdeyken NewDawn alabilirsin. Farcry 5 in devamı sayılır.
    Şu sıralar Dying Light oynuyorum 1 şahıs parkur craft survival vs. Güzel oyun.
  • Mafia oyunlarında var. Direkt adamın üstüne getiriyor. Mafia trilogy'i al. 3 oyunu da oyna.

  • Sylisyum kullanıcısına yanıt

    Cod serisi klavye mouse izin veriyor ama klavye mouse takınca oyunda ağır lag oluyor, takıla takıla gidiyor. Bir de görüntü atlıyor. Bir oradasın bir buradasın gibi durumlar oluyor. K/m bağladığına pişman ediyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

    Cod serisi klavye mouse izin veriyor ama klavye mouse takınca oyunda ağır lag oluyor, takıla takıla gidiyor. Bir de görüntü atlıyor. Bir oradasın bir buradasın gibi durumlar oluyor. K/m bağladığına pişman ediyor.

    Bende hiç öyle olmuyor açıkçası, bolca video da çektiğim için söylüyorum. Warzone oynarken 2-3 kez bug yaşadım, Cold Warda çok daha fazla görüntü donmaları vs oldu ama genel profile baktığımda bu hatalar %1in altında..



    Bu olayı sadece bir kez yaşadım örneğin

    Sylisyum Gamingyoutube
    Thanks for watching it.  Keep an eye out for new shorts and more:) Sylisyum reborn.
    https://www.youtube.com/shorts/DEMJfgXqUaA


    Monitörümü kırdığımdan beri girmiyorum ama Warzone'da 8-9ms görüntü inputlag + 70ms internet+ km gecikmesiyle de olsa bolca kill alıyordum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 24 Haziran 2022; 11:2:35 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.