Şimdi Ara

Oto kiralama işi yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar aklımda yeni bir iş fikri var ve sizin fikirlerinize ihtiyacim olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açıyorum.

    Yaşadığım şehrin dışında 3 adet evim var tanesi 500 bin tl civari ediyor 2 tanesini satıp 1 milyon tl sermaye toplayabiliyorum. Tanesi 150 bin tl den 301,symbol,egea türevi 7 tane araç alıp sahibini yakinen tanıdığım kurumsal bir şirkete kiraya vermek istiyorum ayritten şuan bindiğim 2016 dizel otomatik superbi de. 7 tane aracın aylık getirisi 42 bin tl civarina geliyor superb ile birlikte totalde aylık 54 bin tl gibi bir para yapıyor.
    Rent a car kendisi kiraladığı için aylık araç bası %10 komisyon kesiyor.

    Araçlar da rent a car sigortasi olacak ve dediğim gibi yakın bir arkadaşımın rent a car ın a 1 senelik sözleşmeli şekilde uzun dönem kiralayacağım.
    Şirket kurumsal bir şirket ve 200 e yakın dışardan topladığı araçla bu işi çeviriyor kendi bünyesinde de 60 70 adet aracı bulunuyor.
    Bir arkadaşımın bahsettiğim rent a car da 11 adet aracı kiralik her ay takır takır parası banka hesabına yatıyor. Hatta evde sıkılmamak için formaliteden sanayi dükkanı açtı sadece odasında oturuyor iş yapmak gibi bir amacı yok maksat evde oturup da canı sıkılmasın.

    Yine 3 4 tane arkadaşım her birinde 2 3 tane araç olacak şekilde bu işi yapıyor ve her geçen gün gelişiyorlar yeni araba alıyorlar.

    Dediğim evlerden her hangi bir kazancım yok boş yatıyorlar kiraya versem para etmiyor.
    Kendimde arabasız kalmıyorum dedemin doğan slx ine kendimi gelistirip bir araç alana kadar binebilirim.

    Sizce bu şartlar baz alındığında bu iş yapılır mı dediğim gibi kiraya vereceğim şirket kurumsal büyük bir rent a car ve sahibini yakinen tanıyorum o şirkette aracı olan 4 5 arkadaşım var ve her hangi bir sıkıntı yok paralari her ayin belli gününde hesaplarına yatıyor işin özü güven sıkıntısı yok. Değerli fikirlerinizi esirgemeyiniz lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliyürek54 -- 11 Şubat 2022; 15:4:4 >







  • Biraz geç kaldın gibi.
    Ayrıca duyduğuma göre bu işlere mafya çok bulaşıyormuş dişine kadar silahlanman lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Şubat 2022; 15:24:52 >
  • ülke krizde hiç bir iş sağlam değil ve geleceği karanlık hale bu akaryakıt ve yedek parça zamları ile misal araçların biri kaza yapsa sigorta ne vericek belli değil vb çok sorunu var

  • Yaşadığım şehir zaten ufak bi şehir hocam ve bu işi yapan en büyük yer araci kiraya vereceğim arkadaşın yeri o yuzden pek sıkıntı olacagıni sanmiyorum.
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Rent a car kaskolu olacak hocam normal araç kaskosuna göre çok daha fazla madde kapsıyor. Ama dediğinizde haklısınız tabi ki göz ardı etmemek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.