Şimdi Ara

Otomatik şanzıman yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2003 model peugeot 307 tiptronic aracım automatic gear fault uyarısı veriyor sorunun şanzımandaki hidrolik bloku adlı parçanın içindeki selonoid adlı elektro vanaların tıkanıklığından kaynaklanıyor olabileceğini öğrendim. Şimdi tek çare bu parçaları değiştirmek, fakat ne yazık ki bulunduğum ildeki servis hidrolik blokuna müdahale edecek yeterlilikte değil. Bloku komple değiştirebileceklerini söylüyorlar konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak cevap veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

    1. birkaç yerde otomotik şanzımanın yağ filtresi olduğunu okudum fakat servis ısrarala böyle bir filtre olmadığını söylüyor aracımın modelini yukarıda belirttim, acaba gerçekten böyle bir filtre var mı yoksa servis yine yetersiz mi?

    2. Bahsi gecen selenoidlerin fiyatı ne kadardır, nereden temin edebilirim?

    3. arıza nadiren olduğundan şu an pek önemsemiyorum yaz için bir gezi düşünüyorum, antalya, konya, kayseri trabzon, rize, artvin taraflarında bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir otomatik şanzımancı önermeniz mümkün mü acaba? (Gittiğim yerlerden birinde yaptırabilir miyim diye düşünüyorum)







  • KOnu hakkında bilgi sahibi olan yok mu?
  • bende renault scenic var. 2001 model. meganlar ve peogeotlarin otomatik vitesi ayniymis. usta soyledi. bende isigini yakiyordu arada. iki tane selenodi degistirdiler. vitesin icini acmiyorlar. ust kapagini sokup degistiriyorlar sadece. tabi yag bosaliyor. selenoidin tanesi 200 tl. iscilik yag felan 800u buldu. iyi bi otomatikci lazim. ist.da profesyonel servisler var sirf otomatik uzerine
  • merhabalar

    ankarada otomatik şanzumancı hüseyin usta var şaşmaz sanayinde.

  • Otomatik şanzumanı servisler yapamaz.Servislerde otomatik Şanzumancıya gönderiyor...
    ANKARA TUNA GARAJI Ankara'nın en yiyi otomatikçisidir.Servet usta....
    Ve bu ufak sorun gittikçe büyür,şanzuman zorlanmaya başlar.biran evvel yaptırmanızı tavsiye derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.