Şimdi Ara

Ötv İndirimi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yılbaşına kadar taksicilere verilen ötv indirimden yararlanmak istiyorum.Acaba bu ötv indirimiyle aldığım arabayı kendim taksi dışında kullansam onun yerine şimdiki binek aracımı taksiye taksam sıkıntı olur mu?Bildiğim kadarıyla 5 yıl satamıyosun ötv inidirimyle aldığın aracı zaten benim de satma gibi niyetim yok sadece bu kampanyayla binek aracımı yenilemek istiyorum sizce yasal olarak herhangi bi engel var mıdır bunun hakkında?



  • Yapabileceğini sanmam. Önlemini almışlardır.
  • Tabiiki de önlemi alındı, taksinizin plakası belli belgeleri belli yeni alacağınız aracı ötv muafiyetinden yararlanabilmek adına taksi plakanızla alacaksınız bi sürü prosedürü olacak bu işin ayrıca henüz bu uygulamanın başlama tarihi de belli olmadı diye biliyorum ben. Yani en fazla şunu yapabilirsiniz taksinizi yenilersiniz ötv muafiyetiyle akşamları falan eve onunla gidiyorsanız yani 24 saat çalıştırmıyorsanız taksi plakalı aracınızı kişisel işleriniz için de kullanırsınız akşam ziyaretlerine giderken, çarşı pazara giderken falan şeklinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yabancı firmalara getirilen kurumlar vergisi muafiyetine kafayı taktım. Yurtdışında şirket kurup, o şirketle burada iş yapacağım.

    Bkz: Cin olmadan adam çarpmak vol 450938
  • Ötv indirimli otomobil fiyatlarını hesaplamak için ötv hesaplama sistemleri oluşturduk aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ötv indirimli otomobil almadan önce tavsiyemiz en az iki bayiiden fiyat almanızdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.