Şimdi Ara

Overclock'çulara AMD Phenom 9600 Black Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Overclock'çulara AMD Phenom 9600 Black Edition
    ( Teknoloji 28 Aralık 2007 - 09:00:00 )

    TÜBİDER E-DERGİ

    AMD, Saat Çarpanı Kontrollü ve performansı ayarlanabilir yeni AMD Phenom 9600 Black Edition dört çekirdekli işlemciyi piyasaya sürdü.

    Yeni Black Edition işlemci, sektörün en kapsamlı Windows tabanlı performans ayarlama aracı olan AMD OverDrive yazılımıyla, uyarlanabilir platform performansı sağlıyor. Yakın zamanda piyasaya çıkan AMD Phenom 9600 dört çekirdekli işlemciyle aynı fiyata satılan yeni Black Edition dört çekirdekli işlemci, kullanıcılara daha fazla değer ve daha geniş kişiselleştirme seçenekleri sunuyor.

    NEDEN: AMD Phenom 9600 Black Edition işlemcileri, gerek yeni bir bilgisayar kuran, gerekse mevcut bilgisayarlarını yükselten kullanıcılara daha fazla güç, uzun ömürlü platformlar ve olağanüstü eğlence deneyimleri sunuyor.

    KİM YARARLANIR: AMD Phenom 9600 Black Edition dört çekirdekli işlemci ile AMD, kanal ortaklarının gerek genel kullanım, gerek yüksek performans sistemlerine kişiselleştirilebilir çözümler sunmalarına yardımcı oluyor. Yeni AMD Phenom 9600 Black Edition işlemci, oyunculara ve performans ihtiyacı olanlara gelişmiş ölçeklenebilirlik ve benzeri görülmemiş performans seçenekleri sunarak işlemciyi yoğun kullanan çok sayıda uygulamanın aynı anda çalıştırılabilmesini sağlıyor.

    KATILIM:http://www.gamewiki.amd.com/ adresinde açılan AMD GAME! Wiki, oyun meraklılarının paylaşabileceği, öğrenebileceği ve yaratıcılık sergileyebileceği bir ortam. Son kullanıcılar burada oyunlarla ilgili önerilerini ve ipuçlarını paylaşmaya, videolarını sergilemeye, oyun sistemlerini göstermeye ve soru sorup cevaplamaya davetlidir.

    KAYNAK:http://www.tubiderbd.com/index.php?module=news&news_id=7316&cat_id=5







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.