Şimdi Ara

Oyun Geliştirme Ekibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Kafama Taktım 1 Yıldır Düzgün Bir Oyun Yapmak İçin Girişimlerde Bulunuyorum Fakat Olmuyor. Bir Oyun Yapmak İstiyorum.
    Oyun Visual Novel Olacak
    VİSUAL NOVEL:
    Visual Novel Adından Da Anlaşılacağı Gibi Görselleştirilmiş Romandır. Genelde Anime Kullanılır. Bende Öyle Yapacağım.
    OYUN MOTORU:
    Kullanacağım Oyun Motoru Ren'py. Kolay Bir Motor. Hemen Öğrenilir. jEdit Kullanacağım.
    Aradığım İlgi Alanı:
    Kodlama = 2 Kişi
    Tasarım = 1 Kişi
    Seslendirme = 1 Kişi
    Senaryo = 1 Kişi
    Reklam İşleri (Projeyi Yaymak Vs.)
    İLETİŞİM: carnylegend@gmail.com
    Youtube = djdarkmouse
    İnstagram = djdarkmouse
    NOT: OYUN AMATÖR BİR PROJEDİR PROFESYONEL DEĞİL SADECE BİRKAÇ GÜN VERİP PROJEYİ BİTİREBİLİRİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EteRNaLLie -- 10 Şubat 2020; 17:12:50 >







  • Arkadaşım, Türkiye'deki firma ve kişiler 2019'da tahminen* 1.6 Milyar Dolarlık oyun ihracatı yaptı Buna yurt içi satışları da eklersen 2 Milyar dolar yapar. 2 Milyar dolar büyüklüğündeki bir sektörde neden bu kadar zorluk yaşadın?

    *2018 oyun ihracatı 1,05 Milyar dolardı ve 2019'da 50% büyüme bekleniyordu, oradan hesap ederek; 2019 oyun ihracat rakamı henüz açıklanmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Arkadaşım, Türkiye'deki firma ve kişiler 2019'da tahminen* 1.6 Milyar Dolarlık oyun ihracatı yaptı Buna yurt içi satışları da eklersen 2 Milyar dolar yapar. 2 Milyar dolar büyüklüğündeki bir sektörde neden bu kadar zorluk yaşadın?

    *2018 oyun ihracatı 1,05 Milyar dolardı ve 2019'da 50% büyüme bekleniyordu, oradan hesap ederek; 2019 oyun ihracat rakamı henüz açıklanmadı.
    Teşekkür Ederim Rakamlar İçin. Doğru Oyun Motoru Ve Kişileri Bulmak Zor Oldu. Şuan Motorumu Buldum. Birkaç Kişi Gerek
  • Şu yazıyı yazarken ellerin yorulduysa bir projede liderlik yaptığını düşünemiyorum...
  • SirusBro kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar bu yazdığım yazı kurallara aykırıysa artık kusuruma bakmayın ancak ban yeme pahasına yazmak istiyorum. Bu yazdığımı gören olacak mı onu da bilmiyorum yine de benim gibi olan arkadaşlara ışık tutmak istedim. Bir işi başarma yolunda önünüze engeller çıkacak, yaptığınız her şeye laf atılacak. Küçük görüleceksiniz veyahut aşağılanacaksınız. Her şeyi düzgün yaptığınızı düşünürken birisi sizin bir hatanızı bulacak ve moralinizi bozacak.


    Ben o yazıyı yazdığımda 2020 senesinin başıymış. Aradan tam olarak 4 sene geçmiş. O yazıyı yazdığımda 15 yaşındaydım ve kendi çapımda bir takım şeyler yapmaya çalışıyordum. Bu çabalarımı burada bulunan arkadaşlarla da paylaşmak istemiştim. Yazıyı yazarken ellerimin yorulduğunu yazmıştım evet ancak bunu kullanarak birinin böyle bir yorum yapabileceğini düşünmemiştim. Bu yolda aldığım ilk kötü yorumdu. Beni çok etkilemişti ve ben tüm çalışmalarımı çöpe atmıştım. Evet bu tarz yorumlar gelecek, evet daha kötüleri de gelecekti hazırlıklı olmalıydım ancak ben bunu düşünememiştim. Yine de teşekkür etmek istiyorum SirusBro. Benim düşünce yapımı geliştirmemde büyük bir rol oynadığın için. Yaptığın bu yorumdan sonra ben bu işi yapamam demiştim kendime, bende liderlik vasfı yok demiştim. Sonrasında bir gün tekrardan başlama kararı aldım.


    O günün üzerinden 4 sene geçti ve ben şans eseri bu forumdaki hesabımı buldum ve yorumunu gördüm. Düşünemediğin şeyleri başardım SirusBro. Şuan 19 yaşındayım ve ben şirketlerle çalışıp oyun yapıyorum. Kendi ekibim var ve çok güzel işler başarıyoruz. Teknofest yarışmasına oyunlar çıkardık, bireysel olarak oyunlar çıkardım, fena olmayan satış sayılarına ulaştık, şirketlerle çalıştık onlara oyun yaptık. Çalışmalarımı istek üzerine bırakabilirim. Senin yaptığın bu yorum benim için bir dönüm noktasıydı. Sayende ben yıkıldım ancak enkazın altından daha güçlü çıktım. Artık kötü yorumlar beni etkilemiyor.


    Kısacası arkadaşlar başarı yolunda önünüze çok engel çıkacak, önemli olan pes etmemek ve size engel olanlara bakarak gülmek. Ben bugün SirusBro'nun yorumuna bakıp gülebiliyorum, evet ben bir projede liderlik yapmadım, bir sürü projede liderlik yaptım.


    İyi günler diliyorum sayın forum üyeleri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EteRNaLLie -- 1 Mayıs 2024; 5:32:5 >




  • EteRNaLLie kullanıcısına yanıt

    Ben de oyun geliştirmeyi hobi olarak yapıyorum dm atarsan bakmak isterim, ilham olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.