Şimdi Ara

oyun hakkında bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar uzun süredir oynamıyordum oyunu acc lerimin bilgilerini unutmuşum 0 dan başlıcam gibi bişi olucak çünkü sadece pvp yi hatırlıyorum oyuna dair.
    Oyunu tekrardan satın alacağım şu an güncel genişleme paketi path of fire olduğuna göre sadece onu alsam hearth of thornsu es geçsem olur mu.
    Ayrıca varsa Türk guildi alım yapan katılmak isterim tek oynamak sıkıyor insanı.
    Hala en çok türkün olduğu server gandara mı. Beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim.



  • path of fire alınca zaten heart of thorns'da geliyor yanında. pas geçebilirsin fakat glider'ın olmaz eğer pas geçersen. glider önemli bir detay en azından glider'ının masterylerini fulleyene kadar takılmanı öneririm. bunun yanında heart of thorns ek paketi haritaları oldukça canlı ve oyuncuların aktif bulunduğu haritalardır. mutlaka oynaman gerekecek gerek para kasma olayına gerek diğer gereksinimler için. ama teknik olarak evet pas geçebilirsin.

    türk guildleri mevcut fakat pek aktif oldukları söylenemez, guild wars 2 türkiye forumdan bakabilirsin guild ilanına.

    malum oyun server ayrımı yapmaksızın her serverdaki insanın guild kurabildiği, dungeon, fractal, pvp yapabildiği bir sisteme sahip. tek ayrım wvwvw denilen kale savaşları haritalarında serverlar birbirine düşman olduğu için farkediyor.

    gandarada olmanın pek bir getirisi yok keza wvwvw haritalarında takılan türk guildi vs. yok artık. herkes yabancı dilde konuşuyor. kısacası server seçimi pek önemli değil.

    ben şahsen ring of fire serverındayım, burada oynamamın ise tek sebebi diğer serverlar ile belli bir süre sonra ittifak değiştirmesi, bu sayede wvwvw'de bir çok değişik server oyuncuları ile birlikte oynayabiliyorsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.