Şimdi Ara

Oyun p2w mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Henüz HS kadar popüler olmasa da Duelyst dediğiniz en az parayla en çok gelişmeyi sağlayacak bir oyun gibi duruyor. Henüz beta aşamasında olmasına rağmen umut veriyor.
  • pomakemir kullanıcısına yanıt
    gördüm onu bazı streamerlar oynuyor reklamını yapıyorlar fakat tabiki benim bahsettiğim şuanda popüler olan çoğunluğun oynadığı oyunlar hakkındaydı :)
  • oyun bir çok faktöre bağlı.

    en üstte şans
    sonra para
    sonra oyunu iyi okuma.
    ...
    ...
    ...
  • Çok abartıyosunuz ya. Yok 0'dan deste açtım para vermeden günlük görev bile yapamıyorum falan. Yahu Basic kartlarla 15 rank e geliniyor niye bunu görmüyorsunuz?

    Hayvan gibi kartlarım olan destemle adam beni sadece basic kart kullanarak yendi dün. Destesinde varmıydı başka kart bilmiyorum ama Ooze dan tut fireball lar bilmemneler adam bildiğin perişan etti beni.

    Adam 2 ay önce başlamış oyuna, betanın ilk gününden beri oynadığım oyunda para harcamadan beni yenebileceğini düşünüyor. Şöyle bir durum var, para harcasan da yenemezsin. Anca kartlara sahip olursun ne yapacağını bilemezsin. Popüler olmayıp oynandığını görmediğin kart geldiğinde afallıyorsun bi' kere. Daha orda burdaki yok tempoymuş midrange miş face miş falan decklere bakıp deck yapıyorsun, kendin deck yapmaktan acizsin gelmişsin konu açıyorsun yok p2w miş yok şansmış. Foruma uzun süredir girmiyodum bi' bakayım n'apmışlar dedim, LoL forumunun bi' değişiği. Ordaki elo hell ağlama duvarını buraya taşımışsınız, üzerine de "şansa, paraya ağlanır" yazmışsınız. Her 3 konunun 7'si "Oyun P2W, Oyun şans oyunu." Madem öyle oynama arkadaş. Git başka oyun oyna. Yenilmeyi hazmedemeyen insanlarsınız. Oyunu bile sadece ego tatmin etmek için oynuyorsunuz. Eğlencenize bakın la biraz da. Farklı bi deste yap yenilsen de eğlen. Rank ini bu kadar fazla kafaya takma.

    Gelmez olaydım. Geri gidiyorum.

    He bu arada bi' arkadaş sormuş p2w olmadığını kanıtlasın biri p2w bu değil de ney diye. P2w ne arkadaşım biliyor musun? Eğer Dr.Boom sadece parayla satılıyorsa, oyunda zaman harcayarak sen bunu koleksiyonuna ekleyemiyorsan bu oyun p2w olur. Aksi halde p2w olmaz.

    Sadece gerçek parayla edinebildiğin bir içerik var mı oyunda kart arkaları veya Hero skin leri dışında? ben göremedim. Sen de göremezsin çünkü alınabilen bütün içeriklerin aynı zamanda gold ve dust değerleri var. Adamlar shop'a Dr.Boom 5€ veya Sylvanas 12€ diye koymadığı sürece bu oyun P2W değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 3 Şubat 2016; 4:24:52 >




  • Kesinlikle p2w adam her zaman 3-4 ay önüne geçiyor :D
  • Oyuna para vermek istemiyorsan; Baslangic için 1 ay, orta halli 1 2 deste yapabilmek için 6 ay, tüm classlarda meta desteleri olusturabilmek icin 1yil boyunca tum gorevleri tamalamalisiniz. 350 400 günlük gorev yaptim 3 edv para ile aldim. Hala metada kullanilan legenday ve epiclerden eksiklerim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksiğiniz her zaman olacak çünkü oyun gelişiyor. sürekli yeni kart setleri geliyor. eğer oyun ilk çıktığı zamanki gibi sadece klasik kart setiyle devam ediyor olsaydı o dönem oyuna başlamış biri hiç para vermemiş bile olsa şimdi kesinlikle her karta sahip olurdu.

    Ayrıca bütün herolarla veya metada ne var ne yoksa herşeyle oynamak zorunda değilsiniz. Meta sürekli değişiyor, siz de sürekli size uzatılan havucu takip etmek zorunda mısınız? keyfinize bakın, sevdiğiniz bir iki deste hazırlayın, sıkılınca başka bir desteye yönelin. kasmaya lüzum yok.
  • Bence para yatırmak şart

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun %40'ı şans %30 para %30 oyunculuk.
    -----
    Tüm kartlara sahip olan birinin legend olacağının garantisi yok hatta ilk 5'i bile göremeyebilir. (oyun spamlamak da önemli burada)
    -----
    Para yatırmayan oyuncu biraz şansla bir çok kartı açabilir. (işine yaramayan bir golden leg çıktı diyelim beleş dust)
    Para yatırmadan emekle koleksiyon dizilebilir, uzun vakit alsada mümkün.
    ----
    İyi oyunculukla arena da yüksek win. alıp koleksiyon hızlıca açılabilir akabinde ranked'e de olumlu etkisi var.
  • Bu oyunu fazla kapaya takıyorsunuz. Ben mesela çerezlik oyun diye nitelendiriyorum hearthstone'u. Maçı kazanabileceğim, oynamaktan da zevk aldığım bir kaç deste yapıp sıkılınca girip bir kaç el atıyorum. Girince görevleri de yapınca yavaş yavaş para da dust da bir şekilde birikiyor. Yok hepten şansmışta yok para yatıran kazanıyormuşta abi zevk alıyorsan oyna. Almıyorsan da sil gitsin yani bu kadar basit.
  • Üstteki arkadaşla aynı fikirdeyim. Zevkine oynamıyor muyuz yahu? Ne gerek var paralar yatırmaya. Anlamıyorum insanların hep ben yeneceğim ısrarını. 4 aydır oynuyorum oyunu. Hero'ları tanımak, kartları tanımak, özel desteleri tanımak vs çok fazla yapılacak eğlenceli iş var oyunda. Hs'nin okunacak bir sürü kaynağı var. Deli gibi onları okuyorum. Kendime deck yapıp deniyorum. Tutulmuş decklerle oynuyorum. Tek tek bunları denemek bile çok eğlenceli bence. Bunları yaparken gold da dust da birikiyor kendiliğinden. Ne o öyle bas parayı kur decki rank sisteminde ilerle falan. Bence genel olarak oyunların mantığına ters.

    Tavla gibi oyun anasını satayım. Sürekli bakmak zorunda değilsin, seni bağlamıyor. İstediğinde aç oyna, kafanı dağıt.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Calderon_

    Üstteki arkadaşla aynı fikirdeyim. Zevkine oynamıyor muyuz yahu? Ne gerek var paralar yatırmaya. Anlamıyorum insanların hep ben yeneceğim ısrarını. 4 aydır oynuyorum oyunu. Hero'ları tanımak, kartları tanımak, özel desteleri tanımak vs çok fazla yapılacak eğlenceli iş var oyunda. Hs'nin okunacak bir sürü kaynağı var. Deli gibi onları okuyorum. Kendime deck yapıp deniyorum. Tutulmuş decklerle oynuyorum. Tek tek bunları denemek bile çok eğlenceli bence. Bunları yaparken gold da dust da birikiyor kendiliğinden. Ne o öyle bas parayı kur decki rank sisteminde ilerle falan. Bence genel olarak oyunların mantığına ters.

    Tavla gibi oyun anasını satayım. Sürekli bakmak zorunda değilsin, seni bağlamıyor. İstediğinde aç oyna, kafanı dağıt.

    Hearthstonenun tüm olayı zaten karşındaki rakibi yenmek niye sürekli yenildiği bi oyunu oynar ki bi insan ?ben hayatım boyuncada birşeyde yenilipte zevk alan adamda görmedim doğrusu




  • Oyunda şans faktörü var. Bu çok önemli birde heartpwn den deck bakıyorsun bu kadar, iyi oyuncu kötü oyuncu kavramı buna göre değişiyor. Çok iyi oyuncu kavramı normalde ps4 oyunlarında yada pc oyunlarında bildiğimiz kabiliyete göre değişmiypr.
  • Oyun P 2 Win in babasıdır, senin 5 ayda kastıgın desteyi 5 günde kasar, sen tırnaklarınla kazıyıp rank kasarsın para veren legend destesiyle 2 günde kasar sende niye rank düşüyom diye üzülürsün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basic desteye yenilen Kripp http://www.twitch.tv/nl_kripp/v/52431011?t=03h55m43s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem evet hem hayır.Şanslı değilsen legend craftlamak için tüm bir ayını vermelisin.Fakat oyuna 2 yıl önce başlayanlar belki de pek az para yatırarak sadece arena ve görevler ile temel destelerini(bir kaç golden legend vs. dahil) çoktan dizmişlerdir.Yani gelişmek isteniyorsa illa ki para yatırmak zorunda değilsin fakat işler çok yavaş hale gelecek uyarayım sabır gerek

    Oyun rng2w dir isterse binlerce lira yatırıp tüm kartları goldlasın.Eline gelenler düzgün olmazsa(secretleri çeken frezee,earlysi gelmeyen dragon priest) her daim kaybetmeye mahkumdur
  • Oyunda şans faktörü var demek çok saçma. Her kart oyununda şan fakörü bolca vardır.

    Ama şans faktörünü değerlendirirken tek oyun üzerinden değerlendirmek çok saçma. Yok 9. turnde Alex topdeck yaptı yenildim. Yok Ysera kartı vermedi yenildim. Bilmem ne oldu yenildim.

    Hiç bir kart oyunu 1 oyun üzerinden değerlendirilmez. MTG turnuvları bile BO5 yapılır. Önemli olan yaptığınız destenin ve sizin oyun için performansınızın +50 oyun toplamında ne yaptığıdır. Bütün kartlarınız olsun istediğiniz kadar şanslı olun Ranked'da bir yerlere gelmek için bu kadar sayıda oyun oynamak gerekir.

    Earlysi gelmeyen dragon priest her daim kaybetmeye mahkum falan değildir. 3 oyunda bilemedin 5 oyunda gelmez earlysi. Her oyunda gelmiyorsa zaten decki mana curve'si dandiktir. 50 tane oyunda earlysi kaç defa gelmiş ona bakmak lazım.

    Kısaca şans faktörü 1 oyunda olur. Ama 50 oyunda olmaz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.