Şimdi Ara

Oyun videosu çekerken Takılma/görüntü atlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba obs ile video çekerken oynadığım oyunda sıkıntı yok video çekimi açıkken ise 91 fps alıyorum ve çektiğim video 1080p 60 fps ve mp4 olarak kayıt aldığımda oyunu oynarken sorun yokken mp4 olarak çektiğim videoda takılmalar oluyor bunun sorununu bilmiyiyorum ve bu sorunu araştırdım bulamadım sonrasında action adlı programla video çekiyorum yine 1080 p ve 60 fps ve videoda takılma filan olmadı ama sanki videonun çeşitli bölümlerinde video editlenmiş gibi kısaltılıyormuş gibi oluyor ve yine oyunu oynarken sorun yok akıcı bir şekilde 90 91 fps de oynuyorum oynayıpda videosunu çektiğim oyun ise cod black ops 1 sorunların araştırmama ragmen bulamadım ve buraya konu açtım yardımcı olursanız şimdiden teşekürler.



  • Ben windows 10'un kendi programıyla çekiyorum kafam rahat kasma,donma,takılma hiçbir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OBS ile çekerken bende de oluyordu o problem. Nedenini bilmiyorum

    Nvidia Shadowplay kullanmanızı önerebilirim.

    Mirillis Action'da da sorun yaşamıyordum ben. FPS cap'ini arttırmayı deneyebilirsiniz. Video editlenmiş gibi duruyor derken böyle bir anda hızlı çekime geçiyormuş gibi mi oluyor?
  • kardeş ben mp4 uzantılı çektiğim zaman oynarken sıkıntı yok ama video izliyorum videoda takılma var diğer yanda action la avi formatında çekerken yine sorun yok ama bu sefer izlediğim video nun çeşitli yerlerinde sanki 4-5 saniyelik kesilmeler oluy sanki video editlerken videonun otrasından 5 saniyelik parçayı kesip birleştirmişsin gibi anlamadım gitti
  • kardeş shadow playde mp4 formatında denedim yine aynı video çekerken sıkıntı yok ama çektiğim video izlerken takılma oluyor ve shadow play formatını değiştirilebiliyormu.
  • Sanırım değiştiremiyor. OBS de dediğiniz sorunları yaşıyordum ben de. Çözümünü bulamayıp Mirillis kullanmaya başlamıştım onda sıkıntı yoktu
  • peki hocam bana kendi ayarlarınızı söyleyebilirmisiniz
  • Hocam maalesef bilgisayara format atalı bayağı oluyor. Mirillis'i de yüklemedim Shadowplay var diye. Shadowplay'i merak ediyorsanız:

    Mod: Gölge ve Manuel
    Gölge Kayıt Süresi: 5 Dakika
    Kalite: Özel; Çözünürlük: In game Kare hızı: 30 (GTX 750 TI var işlemci darboğaz yapıyor diye düşük tutuyorum. Kare atlamaları olabiliyor video çekerken 60 fps te tutarsam.) Bit Hızı: 20 (Videolar az yer kaplasın diye. Biraz kaliteden kısıyor.) Ses oyun sırasında ve mikrofon.

    Mirillis'ten de hatırladığım kadarıyla eski ekran kartımla (hd 4850) kare hızı 30, 720p ve avi de çekiyordum. Tam emin değilim. mp4 te olabilir.
  • Arkadaşlar avi formatında ise çektiğim video bu ve anlatmak istediğim sorunda videonun 3:00 dakikasından itibaren izleyin sanki video nun içinden 5-6 saniyelik kısım silinmiş gibi oluyor mp4 de ise takılma ama avi formatında ise sorun bu

    https://www.youtube.com/watch?v=MDWs2n2ICVs&feature=youtu.be
  • up
  • Hocam hiç oyun videosu çekmedim ama yazilimsal ya da donanimsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Baska program kullanmayı denediniz mi? Tum programlarda böyle hata oluyorsa ram yetersiz olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 16 gb 1866 mhz ram nasıl yetersiz olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrolcüDayı

    hocam 16 gb 1866 mhz ram nasıl yetersiz olabilir

    Sadece tahmin yürütüyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.