Şimdi Ara

Oyuna başlamak istiyorum sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım. Galiba geç oldu birazcık fakat sizlere bazı sorular sormak istiyorum.
    1) Oyunun battle packi ile 30 gün süre geliyor diye biliyorum. Diyelimki 30 günlük süre bitti. Oyuna giriş sağlayamayacak mıyım? yoksa sadece expmi çoğalmıcak?
    2) Oyun içi gold ile WoW token alma diye birşey duydum. Bu tokeni yeni başlayan biri 1 ayda alabilir mi? yoksa max 100 level gibi bir hesaplamı kasabiliriz?
    3) Oyunu eskisi kadar çok oynayan kalmadı sanırsam. Şuanda online sayısı ne kadar?



  • WoW Token, diğer tüm Blizzard ürünlerinde kullanılabilir hale geldi. Bu yüzden değer kazandı, sürekli artıyor. Şu an uçmuş durumlarda. Bu meblağları oyuna yeni başlayan birinin bir ayda yakalayabilmesi neredeyse imkansız. Öncelikle 2-3 ay oyunu öğrenip, gold kazanabileceğin yolları keşfetmen gerekli.

    Oyuncu sayısında gözle görülür azalma yok. Halen fazlasıyla aktif.
  • 1- oyuna girersin ama sadece karakter ekranına kadar oynamış olduğun karaktere erişim sağlayamazsın.

    2- 1 ayda oyunun temelini öğrenirsin anca he legion paketi ile herkese bir adet 100 level boost geliyor eğer boostladığın karakter 60 level ise 2 meslek fulluyor. İnternetten araştırıp gold kasabilirsin o şekilde meslekler ile ama balance ile diğer blizzard ürünleri alındığı için artık çok bot var bu biraz can sıkıyor ama eğer vaktin cidden çoksa kasarsın gold.
    Ama onunla uğraşmanı önermem 2-3 ay oyunu öğrenip zevk almaya çalış 2-3 ay sonra zaten netin de yardımı ile kasarsın goldunu.

    3- Durum iyi tabiki legion'ın ilk zamanı kadar olmasa da iyi gelecek patch ile argus'a gidicez o zaman daha çok kişi olur geri dönenler vs olacağından popülasyon konusunda sıkıntın olmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.