Şimdi Ara

Oyuncu Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mouse almak istiyorum. Lakin benim combo makro ile işim şimdilik yok. Belki ileride olabilir. Çok pahalı bir şey istemiyorum açıkcası bir kaç model beğendim. Dikkat ettiğim husus elim çok büyük değil, simetrik olması ve click iyi olması dayanıklı olması sade tasarımlı olması. Yan tuşların rahatsız etmemesi. Her şeyden önemlisi taraması iyi olması.

    Bunların içinde en çok beğendiğim model Redragon Phoenix modeli. Ancak bu markayı bilmiyorum , kalitesi nasıl hiçbir yorum bulamadım. Görünen o ki steelseries sensei modeline benzetilmek istenmiş tabi 250 tl vermek istemeyen olursa indirimli 90 tl'ye bunu alsın mantığıyla yapılmış Optik mouse. Omrom switch ile uzun süreli tıklama dayanıklılığı varmış.Makrosu da bedava galiba.
    http://redragonusa.com/product/phoenix/index.html

    İkinci beğendiğim model MSİ dan MSİ Interceptor DS 100 . Bu Lazer bir mouse ve bedava makrosu da var . İndirimli 90tl+kargoya satan yer var. Omron kadar olmasa da 8 milyon click dayanıklılık diyo.
    https://tr.msi.com/Multimedia/Interceptor-DS100-GAMING-Mouse.html#hero-overview

    Üçüncü beğendiğim gene MSİ dan MSİ Clutch GM-40. Diğerinden farklı olarak bu optik mouse ama omron switch kullanılmış tıklama ömrü çok uzun. Makrosu da var bedava. 95 TL+Kargo
    https://www.msi.com/Multimedia/Clutch-GM40-GAMING-Mouse.html#hero-overview

    4. beğendiğim Asus Cerberus modeli. Bir yerde kargo dahil 89 TL buldum. Makrosu yok klasik optik mouse. Ancak çoğu yerde 130tl üzeri bu mouse neden orada 89 tl hala anlamadım. Makrosuz bir mouse için.
    https://www.asus.com/tr/Keyboards-Mice/Cerberus-Mouse/overview/

    Ya da çok para vermeyip diğer marka-modellere mi yöneleyim? Mesela Inca nın lazer mousesi var ,mouse padiyle birlikte 35 tl http://incatech.net/tr/urun/1879/

    Ya da şöyle bir şey var
    https://www.bimeks.com.tr/urun/defender-warhead-gm-1710-gaming-mouse-152902

    En çok kullanılan Logitech G300S galiba lakin o mouse kaba geldi bana. Şu an mouse Padle kargo dahil 104 TL. Geçen 138 TL ye Logitech G302 alacaktım kararsız kaldım ertesi günü reyondan puff olmuştu. Açıkcası 100 TL yide geçirmek istemiyorum. Başka da bildiğiniz varsa bunlar gibi olan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disection -- 18 Nisan 2017; 4:24:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.