Şimdi Ara

Oyunlarin eskisi gibi tat vermemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcosar


    quote:

    Orijinalden alıntı: kelto3

    comodore 64 te oyun açmak isin 5 saat beklediğimiz teknolojiden (94 te)
    amiga 500 de sensible world of soccer lı yıllardan (96-97)
    playstation 4 e geldim 1 yaşında kızım olmasına rağmen zmaan buldukça oyun oynuyorum ama eskisi kadar zaman yok malesef.

    şimdiden bol bol oynayın arkadaşlar ilerde zaman fırsat olmuyor kesinlikle...

    Sensıble soccer da ve ondan once kickoff da bayagı ıyıydım amıgada. :) cok joystıck kırmıslıgım vardır ama :)orta sahadan gol atıyordun sut cektıkten sonra topa falso nıyetıne bıldıgın yon verıyordun:)

    20 dk falan suruyordu sankı yaw cm64 kasetın yuklenmesı. Yada bana oyle gelıyordu. Oyun degıstırmezdık uzun suruyor dıye bak onu hatırlıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: classlord23

    quote:

    Orijinalden alıntı: Raskol

    37 yaşındayım, ilk bilgisayarım 20 yaşındayken olmuştu(1996) o zamanlar oynadığım doom, warcraft vs oyunlar bir başkaydı benim içinde.
    Yıllar geçti Counter Strike girdi hayatıma, klanlar, maçlar turnuvalar. Evde 14400k modemle bağlanırdım. Sonra 36K sonra 56K :)
    Netten 4-5K/sn hız ile dosya indirdiğimizde hızlı sayıyorduk :)

    Sonra büyüdük evlendik çocuk oldu, iş hayatı ev hayat daha az zaman ayırır olduk oyunlara. Evimde PS3 de Xbox da var (ps3 bozuldu o sebeple ps4 alıcam)
    Oyunun başına geçiyorum inanın sıkılıyorum 10 dk sonra. Herşey zamanında güzel. Ama belli dönemler oluyor.
    Güzel bir ekiple güzel multiplayer oyunları oynanıp arkadaşlıklar kurulabiliniyor.



    hocam merhaba benimde yaşım sana yakın (33) , senin döneminle benzer durumlar yaşadım, yaş ilerledikçe gerçekten bu tür şeylerden uzaklaşıyorsun

    son zamanlarda oynadığım last of us tekrar konsollara ilgi duymama neden oldu, ondan önce killzone 2-3 online bayağ sarmıştı.

    ama özellikle sony nin çıkarmış olduğu last of us bence özellikle orta yaşa hitap eden harika bir oyun olmuş, bu oyunla tekrar ümitlendim, ps4 çıkar

    çıkmazda alacağım. ayrıca senaryoları last of us kadar etkileyici oyunlar bekliyorum sony den

    36k degıldı yaw 33600 du :) ben ılk arkadasımın 9600 luk modemı ıle gırmıstım. Tek kullanıcı 20 kısı gırıyorduk o aralar. Sora usrobotics almıstım 33600:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: streetsoul

    Bu işi en iyi nintendo başardı. Adamlar senelerdir musluk tamircisi hiçbir özelliği olmayan marioyu yaratıp günümüze kadar hiç bozmadan getirmeyi başardı. Konsol kalitesini bilmem ama nintendo oyun yapma konusunda çok başarılı.

    sorun bendemı bılmıyorum, ben bu marıo yu cocukkendemsevmezdım, halada sevmıyorum. 1 bolum oynayıp kapatırdım en fazla.
    Double dragon oynardım , super frog oynardım hatırladıklarım benzer oyun. Edit : another world de dıbım dusmustu, ılk harbıcı konulu dıyebılecegım oyun benım ıcın. Sorada flashback cıkmıstı.. Bı turlu gecememıstım bı yerını.. Hala uktedır ıcımde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcosar -- 4 Aralık 2013; 10:54:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nGo

    Grim Fandango... Bugün 2 oldu.

    Buda ıyıydı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş oldu 35 artık hiçbir oyundan zevk alamıyorum ama nedense birtürlü kopamıyorumda illa gözümün önünde konsol olacak şu son zamanlarda beni cezbeden bir tek gta5 oldu başkada yok
    yaş geçtikçe oyunlardan zevk almak zorlaşıyor çoğu oyun saçma ve sıkıcı geliyor eskiden, silent hill, resident evil gb.oyunların başına geçtikmi saatlerce kafa patlatırdık defalarca bitirirdik şimdi ise bırak bitirmeyi 10 dakika bile sıkıcı geliyor
  • Bence sorun bizde değil oyunlarda bende son zamanlarda oyunlardan zevk alamıyordum ama Resident Evil Remake,Batman Arkham Origins,Medieval 2 total war,Doom 3,Ninja Gaiden 2 gibi sağlam oyunlara başlayınca yine zevk aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nGo

    Grim Fandango... Bugün 2 oldu.

    Şimdiye kadar en zevk aldığım oyundur kendisi ahhh ahhhh...

    Buarada bende de aynı sorun var artık günde yarım saat 1 saat oynayıp sıkılıp kapatıyorum heralde yaşla alakalı birşey...
  • Her nesilin vaz gecilmez tartismasi. Commodore 64 de ergen olanlar, buyuyunce amiga 500 lerde ayni muhabbeti yapti, amiga 500 culer PS1 ya da PC de ayni muhabbeti yapti, PS1 de ergen olanlar PS2 de ayni muhabbeti yapti.... surekli ayni hikaye. Aslinda insanlar o oyunlari aramiyor, o oyunlar sirasinda ki anilarini ariyor diye dusunuyorum. Buyudukce de o anilar benzerini elde etmek imkansiz oyun konsollarinda.

    Ufakken Amiga 500 de Manchester United isimli oyunda lig sampiyonu olmaya calisirken gunesin dogdugunu fark etmedigimi bilirim. Simdi kafa o kadar rahat degil ki, oyun istedigi kadar kaliteli olsun o tadi alamam. Bu arada manchested united oyunu da boktandi oyle kick off gibi felanda degildi :)
  • Beni 17 yıl önceki oyunların verdiği tattan soğutan Steam, Origin, Uplay gibi geri zekalı engeller oldu. Orjinal kutulu alıp key'i girip oyunu kurmak yerine, oyun için Steam'de hesap aç, yetmedi Uplay'de veya Rockstar'da hesap aç, o da yetmedi oraya Login ol internetin varsa...Vay anam vay...40 takla atıyorsun oyuna girene kadar. PS alıp bunu en aza indirgemek tek dileğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desert_rain D kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsın. Aynen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.