Şimdi Ara

Oyunu seviyorum fakat oynayasım gelmiyor sıkılıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunu izlemeyi seviyorum,oyunun kendisini seviyorum fakat destelerim tam olmadıgı için rank kasamiyorum 12-15 arası takiliyorum.Zaten görevi yaptiktan sonra bi amacımda kalmiyor rank kasma gibi bi amacım olmadıgı için.Arena gireyim desem 5-4 win alip yeniliyorum aynı parayı tekrar 2-3 gün biriktiriyorum cidden cok sıkıldım bişeyler önerin.



  • oynama
  • Merhaba,

    Öncelikle Ladder'dan sıkılan oyuncular için meta ve koleksiyondan bağımsız bir şekilde Arena başlı başına bir kulvar. Oyunu izlemeyi seviyorum demişsiniz; Hafu gibi Arena yayıncılarını izleyerek Arena'nın temel kart seçim ve trade mekaniklerini kaparsanız kısa sürede ortalama +7 win ratio'yu yakalarsınız. Hem Gold/Dust/Kart farmı olur, hem de metadan ve kendi kartlarınızdan bağımsız özgün destelerle, özgün rakiplerle daha kaliteli/keyifli oyunlar oynarsınız.

    Evvela kısa zamanda Standart mod ile meta tümden değişecek. Mayıs ayı ortaları gibi öne çıkan desteler tam anlamıyla belli olmaya başlar. Mevcut imkanlarınızla (Oyuna biraz para yatırmak ya da mevcut kimi kartları dustlayarak) bu destelerden birini eksiksiz şekilde tamamlayıp Ladder'da (vaktiniz de varsa eğer) Legend'a da kasabilirsiniz lakin zor iş derseniz her halükarda Arena.
  • Oyunu oynamıyorsunuz hocam,oyun oynadıkça zevklenir. Herkesin kartı var benim yok rank 15ten yukarı çıkamıyorum diye düşünüp 3-4 oyundan fazlasını oynamazsanız,hiçbir zaman herkeste olan kartlara sahip olamazsınız.İyi kötü belirli bir çile sıkıntı çekip koleksiyonunuzu öbür oyuncuların seviyesine çekmeniz gerekiyor buna rağmen casual/ranked oynamak istemiyorsanız " Tavern Brawl " denilen oyun modunun suyunu çıkartın ve bu şekilde ilerleyin. Bakın bu hafta portal brawlıydı mesela hiçbir koleksiyon gücü veya para istemeden sadece class seçerek oynayıp hem görev tamamlayabildiğiniz hem de 3 wine 10 gold aldığınız bir mod. Bu tarz brawlları sömürün,100 golda kadar kasın görevlerinizi yapın packlerinizi açın ve meta decklerinde kullanılan kartlara sahip olmaya çalışın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gandalff

    quote:

    Orijinalden alıntı: baLbesh

    Oyunu oynamıyorsunuz hocam,oyun oynadıkça zevklenir. Herkesin kartı var benim yok rank 15ten yukarı çıkamıyorum diye düşünüp 3-4 oyundan fazlasını oynamazsanız,hiçbir zaman herkeste olan kartlara sahip olamazsınız.İyi kötü belirli bir çile sıkıntı çekip koleksiyonunuzu öbür oyuncuların seviyesine çekmeniz gerekiyor buna rağmen casual/ranked oynamak istemiyorsanız " Tavern Brawl " denilen oyun modunun suyunu çıkartın ve bu şekilde ilerleyin. Bakın bu hafta portal brawlıydı mesela hiçbir koleksiyon gücü veya para istemeden sadece class seçerek oynayıp hem görev tamamlayabildiğiniz hem de 3 wine 10 gold aldığınız bir mod. Bu tarz brawlları sömürün,100 golda kadar kasın görevlerinizi yapın packlerinizi açın ve meta decklerinde kullanılan kartlara sahip olmaya çalışın.

    abi doğru diyon haklısın da bazı insanları bunaltabiliyor yav. mesela benim kartlarım tam, başlayalı 3 ay oluyor ve 960 küsür ranked winim var. geçen sezon legend olmaya niyetlendim, oturdum ilk iki gün hayvan gibi oynayarak rank 9'a kadar kastım. sonra da oturdum düşündüm ve sildim oyunu. dedim arkadaş bu ne? sürekli aynı şey ömrü çürütüyoruz. tamam zevk verse yine neyse, kazansam da kaybetsem de keyif alamıyordum canım sıkılıyordu. keyif alan adam devam edebilr de bana artık çok lüzumsuz gelmeye başladı. ara sıra twitch'ten izleyeyim diyorum 2dk'dan fazla dayanamıyor çıkıyorum. niye bilmiyırum bu oyuna yoğun bir tiksinti duymaya başladım.

    hocam 3 ayda kartlarınız nasıl tam oldu ve nasıl 9da takildiniz ?




  • hocam siz oyunda herşeyi çok çabuk açarak açılacak achievement bırakmamışsınız kendinize hem de zerre keyif almadığınız halde para ve gold harcamaya devam etmişsiniz.Zaten bu öyle kasıp da hergün 10 saat oynanacak bir oyun da değil eğer profesyonel bakmıyorsanız,daha çok canınız bir oyun oynamak istediğinde girip 1-2 saat oynadığınız bir oyun dediğim gibi hem başarılabilecek şeyleri para,daha çok zaman vb. harcayarak daha çabuk başarmış ve başarılabilecek pek birşey bırakmamışsınız hem de zevk almadığınız bir oyunu oynamaya devam etmişsiniz. Sizi anlıyorum yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 25 yaşındayım benim yaşımdaki yada daha fazla yaşlardaki herkese olmuştur " yaa dışarda koskoca bir hayat var ben burda evde oturmuş oyunun başında napıyorum??" diye ama hadi kalk dünyayı gezelim deseler gitmem 3-4 gün sonra yine oyuna giresim gelir.Geçiyor yani bu şeyler rayına oturtursunuz 24 saat sandığınızdan daha fazla bir zaman dilimi uyumaya da gezmeye de oyun oynamaya da yeter. Bu sıkıntıya kendinizi sokarsanız her seferinde daha fazlasını ister ve hiç birşeyden zevk almazsınız,izlediğiniz 10 dakikalık videoyu yada bir twitch kanalını yada bir oyunu zaman kaybı değil de eğlenecek birşey olarak görürseniz bundan aldığınız zevkten sonra başka şeylere daha eğlenceli bir gözle bakabilirsiniz.




  • Oyunu oynamak lazım, bende sıkılıyordum, belki ilk defa oturup 3-4 saat aralıksız oynadım, kazansamda kaybetsemde keyif almaya başladım.

    yine dedikleri gibi arena oynayın, ranked a ihtiyaç bile duymazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Nisan 2016; 8:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arena diyeceğim fakat şu an arenadaki kartlar o kadar itici geliyor ki bana ne ladderdan ne arenadan zerre zevk almıyorum.15 tane paket birikti, açmıyorum öyle bekliyor.3k gold var...
  • Son zamanlarda sanki daha eğlenceli oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta dışı deck'ler ile veya kendi yaptığınız Deck'ler ile oynayın . Bendede aynı durun vardı meta dışı deckler ile oynuyorun bâya eğleniyorum . Control hunter , Aggro Warrior vs.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.